Bra dag!

Solen har strålat hela dagen men det har fläktat friskt.
Vi har varit och tittat på fotboll idag, kusse Liv spelade match. De förlorade men de var superduktiga!

Fick svaret på matteprovet nu ikväll...

Jag fick VG!!!!!!!

Nu är det bara matte B kvar och sen har jag min behörighet till högskolan!!!!

Har planterat mer blommor och "fnulat" på lite ute! Imorse fick jag kaffe på sängen och nu ska jag skrapa en bunt lotter som jag köpte till mig själv från Thommy och barnen! :-D

Frulle i solen!

Imorse blev det frulle (bacon och ägg som vanligt) i solen ute, det var sååå härligt! Det bästa som finns är att klämma gräs mellan tårna...

Jag drog med svägerskan och Liiivan till Svensta för lite handling. Vi hann med Skobutiken, systemet, Ica och Dollar innan vi drog till Kvarnsjö för blominhandling. Drog till och köpte mig en stor jordgubbsplanta i ampel men den var lite halvdyr... Fick med mig lite smått och gott hem så imorgon blir det plantering för hela slanten!

Nu ska jag jaga Elli lite, hon sitter i gåstolen.

Provet...

Matteprovet kändes ok, vet inte än om jag är godkänd men jag håller tummarna...

Hugo har fortsatt sin framfart. I eftermiddags hällde han ut en dunk med bensin (som skulle ha varit i garaget...) och nu ikväll så såg vi att han hade snott min Vanishburk och hällt ut på golvet nere på Måns rum. *suck* Hur kommer han på allt och varför???? Ingen som vet?

Var iväg på bingo med Terese och Måns. Måns vann 300:- och jag blev attackerad av mygg, det var säkert tusentals! :-D

Nu väntar sängen så jag orkar ut i finvädret som de har lovat, kanske blir det frukost i solskenet?

Dagen D eller the D Day...

Idag kommer det visa sig om jag måste plugga A-kursen över sommaren... Vet faktiskt inte hur jag ska klara provet eftersom jag inte gjort hela boken utan bara skummat igenom den. Det är hur svårt som helst att plugga när man har tre små barn... Jaja, jag ska sätta mig och ögna igenom boken igen så får vi se hur mycket som fastnar...

Igår kväll smet jag iväg till Erika på ytterligare en Mary Kay-klass. Då var det hudvården och jag fick tillfälle att inhandla sminkborttagningen. Någon som är intresserade av en egen "klass" så säg till så fixar jag så Marie ringer och bokar in er!

Nu till matten...

Trött...

Somnade inte förrens 01 inatt så man gapar ganska friskt vid det här laget! Hugge har däckat på soffan dreglandes på mina soffkuddar... :-O Elli sover i vagnen sen 13:20. Jag har också velat sova en stund men jag vågar inte lägga mig när jag har barnvagnen ute även fast jag har barnvakten i. Jag är så rädd att den ska sluta funka och så ligger hon där ute och skriker alldeles förtvivlad och rädd medan den ansvarslösa mamman ligger avdormad i soffan dreglandes på soffkuddarna lika som storebror... Den andre brodern fick gå till farmor efter skolan eftersom Thommy skulle köra och då hade jag ingen bil att hämta honom med. Det går ingen skolskjuts på torsdagar förrens 15:00 (de slutar 13:00) och jag har inte Fritidsplats åt Måns så då fick det bli farmor idaginte första gången iof).

Nej nu ska jag sätta mig i soffan och se om jag kan rädda kuddarna...

*suck* Hugo...

Hugo gör mig gråhårig... Han har varit uppe sen 05:30. Jag säger ingenting om han vaknar och myser ner sig framför TV:n men när han ligger i våran säng och väcker Elli två ggr och bara mal på då är det inte kul... När han fick gå in till sin säng då låg han och skrek, grinade och ropade. Det är inte kul...

Idag blir det mer mattepluggande. Har ju prov 13:00 på fredag och som det känns så kommer det att gå åt helvete... Jag har halva matteboken kvar och idag på mig att lära mig den!

Vad ska jag göra?????

Morgonen som började så bra rasade per omgående när jag såg vad Hugge the man gjort på sitt rum...
För att ni ska få en helhet i min psykiska balans de senaste två veckorna så måste jag summera denne lille mans framfart:

* Klätt av sig naken (spritt språngande naken) för att ta ett dopp med grodynglen i en dypöl. Thommy hann dock avstyra det hela...
* Cyklat mitt på stora vägen (315) och orsakat lite trafikkaos men farbror Gugge var snäll och plockade upp honom. Allt skedde på fem minuter! Han skulle cykla till grannen Ottilia men drog ett varv runt kvarteret och ner vid återvinningen och sen ut på 315... Mamman hängde tvätt i källaren när sonen kom och berättade att han skulle cykla till farmor men Gugge skjutsade hem honom, mammans blod frös till is... Pappan hade skruvat moppe ute.
* Blev bajsnödig borta i lekparken och hans kompis kom med förslaget att bajsa i en hink som låg där och det gjorde han... Blev pådrag från Måns kan jag meddela!
* Försvunnit minst en gång om dagen, helst fem-sex... Vet aldrig riktigt vart han är!
* Varit hos grannen och placerat deras walkietalkie på vägen och spolat en nytvättad och just torkad matta med en trädgårdsslang...
* Stulit en traktor av samme granne och kört ner i diket, jag fann den där igår...
*Stulit en sax och klippt sönder sina tofflor och klippt lite på Måns crocs också.
* Tagit av sig blöjan igår efter att Thommy nattat honom eftersom det är fel motiv, det råkar vara nallebjörnar och han är ju ingen barnrumpa... Detta ledde då till att sängen var dyblöt imorse.
* Pinkat i sin leksaksstekpanna som står på hans låtsasspis, plus att han har skvätt lite i ugnen också (givetvis på leksaksspisen)... Detta upptäckte jag imorse och endast Hugge the man och Gud vet när det skett...

Utöver dessa så kom ihåg att han pratar heeeeela dagarna så det kommer nog 10 000 "varför" under en dag. Man är ganska trött när klockan börjar närma sig 19-snåret och det är sängdax för den lille kreative varelsen.
Det händer så mycket under en dag att det är svårt att komma ihåg allt. Funderar på att göra som Emils mamma och skriva i den blå skrivboken... Måste då köpa en blå skrivbok...
Hur kan denne lille man ha så mycket hyss i kroppen????

Nu ska jag äta frukost så jag orkar ner på dagis med Hugge the man!

Mary Kay!

Nu har vi haft Mary Kay "klass" och är sååå snygga med våra oliksminkade ögon! Som vanligt blev det dyrt för lilla jag men jag behärskade mig faktiskt så det blev bara 417 kr med 25% rabatt plus att jag fick en tub med ansiktsmask i värdinnegåva! Jag är helnöjd iaf!

Strax är det dax för sängen men än får jag nog vara uppe en stund till, synd att lägga sig när man är så snygg!
 
Dagen har iaf spenderats ho Åsa på "hemma hos" träff. Alltid lika trevligt och nästa vecka lutar det åt avslutning i Thunellparken. Vi får hålla tummarna på att vädret är med oss!


Sol ute, sol inne...

...sol i hjärta, sol i sinne! Så känner jag nu! Det är 20 grader varmt ute och jag sitter inne med Elli... Det är lite bökigt att få saker gjorda med denna lilla tös på höften eller runt benen i gåstolen! Har iaf bakat två plåtar muffins varav den ena förpassades ner i sophinken eftersom jag hade glömt att vrida från "snabbvärmen" på ugnhel *etet... 22 muffinsar blev svarta som natten och luktade bränt på tre minuter...

Har varit och fått en massa kläder av Ulrika i storlek 74-80 till Elli. Den bästa grejen var dock en sån mössa som jag hade när jag var liten, ska lägga ut kort på henne i den så fort jag fått bredbandet! Hon blev så otroligt fin i den mössan!

Imorgon är det Mary Kay träff. Det hade jag nästan glömt...

Kalas hela dagen!

Imorse började vi dagen med att städa det sista inför dagens sammankomst. Kag var hemma 02 inatt och fick sammanlagt ca tre timmars sömn så jag var ju lagomt pigg...
Ulrika dök upp och vi dukade och fixade iordning. 11:00 började det i kyrkan och 13:30 var vi på väg hem igen, jag tog faktiskt nattvarden idag och det är måååånga år sen sist måste jag erkänna... Konfirmanderna var kanonduktiga och det var så fint ordnat med bra texter och fina sånger!
Vi hade otroligt tur med vädret så vi kunde sitta ute och äta, vi var 18 personer och det var inga större bekymmer! Solen sken emellan molen men några regnstänk en sväng fick vi stå ut med! Svärmor hade färdig gratäng, sallad, sås, stek, hallon, saft och glass med sig! Ullet hade gjort tjälaknul och jag tillförde broccoli, fiberlimpa och tillhandahöll kök och sittplatser!  Hela dagen känns som att den var lyckad!

Nu ikväll har vi varit till Böle med moppen och Jon har börjat testa sig fram, det är inte helt enkelt. Becca - jag ska betala in till dig snarast!

Ni ska bara veta hur otroligt bra jag trivs här!!!! Jag mår så otroligt bra och det känns så skönt att ha plats i skåp plus att man kan röra sig utan att det blir trångt!
GI:andet går bra. Jag har tappat 1,5 kilo sen tisdag. dag höll jag mig både från potatisgratäng och glass så nu unnar jag mig ett halvt glas rött till min avokado...

Pubkvällen igår blev lyckad när det väl kom folk...

Nu ska jag betala in min telefonräkning som hade försvunnit i flytten...

Lunchat!

Ätit lunch så nu bär det snart av fram på macken för att köpa en "Harry". Tar vagnen och knallar men maten måste få sjunka tre minuter innan... Köttfärs, isbergsallad och gurka plus vitlöks cremefraiché. Nu blev det matblogg! :-D

Har tvättat och plockat lite. Det är konfirmation imorgon och vi ska ha mottagningen här efteråt med mat så då måste man plocka iordning lite.

Dyr resa...

Åkte till stan och blev med ny mobil! Det blev en ROSA Samsung TouchWiz SGH-F480, skitsnygg!! Förlängde mitt gamla abbonemang så priset blev faktiskt helt ok!

GI:ar för fullt och mår hur "gött" som helst! Idag blev det ingen cykeltur eller prommis men jag kutade på sta´n några timmar så jag har inte suttit på "rövá" hela da´n!

Funderar på att duscha men orkar inte. Sitter och tankar in all musik i nya mobilen från den gamla och det kommer att ta sin tid...  Har fått in alla kontakterna från gamla telefonen också, det var inte bara eftersom jag fick ett nytt SIM-kort för det gamla var i så dåligt skick. Jag tänkte inte på att jag sparat det mesta på SIM-kortet och det blev ju useless när han reggade ett nytt... Man lär så länge man lever!

Nu ska jag redigera misik!

Staden!

Idag drar jag och Elli till stan med familjen Ryder!

See U!

Sockerhuvudvärk...

Har sockerabstinens i huvudet, inte skönt. Har ingen energi känns det som men jag vet att det vänder snart!

Har varit en sväng till MArika för att hämta barnvakterna men insåg i detta ögonblick att de är kvar där... Skit också!
Var ner på bua och shoppade loss också, jag blev halt ruinerad men det var all kycklingfilé jag hamstrade! Var upp till grannen på 13 och hjälpte henne med lite Traderarelaterat så nu är det bara att bevaka! :-D

Ska till Böle idag på middag, det börjar vara dax att röra sig upp över berget men sambon skulle till Nisse och hjälpa till att koppla in en stereo i båten först. Hugo väntar med spänning på att båten ska i "havet"... 

Haft främma´n!

Mamma har varit här och det har varit helt underbart att ha sällskap! Hon kom i måndags och stannade till 17:40 idag! Vi fixade iordning Ellis rum så hon fick ett eget rum! Många skratt och några vändor Skip-Bo har vi hunnit med!

Går på GI också nu, tar dock in lite mer kolhydrater för amningens skull.

Nu orkar jag inte skriva mer för jag ser på tv... Grey´s Anatomy och det är viktiga saker! :-D

Doktorn...

Nu har jag varit hos doktorn för ett utlåtande av mina domnande/värkande och känsellösa händer. Fick träffa en så trevlig läkare (Inga) som konstaterade att det är karpaltunnelsyndrom. Hon tog även en massa prover för att utesluta reumatiskt, sköldkörtelbesvär, koll av blodsocker och njurarna. Känns skönt att bli tagen på allvar. Skulle inhandla stödskenor att ha nattetid (162 kr/st!!!) plus att jag skulle försöka gå ner i vikt och se om besvären lindrades.

Nu ska jag ta och städa ihop lite innan Ullet kommer med barnen. De fick vara hos sin snälla faster medan jag for till Svensta. Fastern har förresten skadat sin stortå, den är alldeles lila... Hon skulle ner och handla sen så jag slapp åka till Böle och hämta dem.

Nu är det städdax!

Tvättdag!

När solen skiner och vädret är kanon, då tvättar och pysslar jag inne... Hm, måste ta och omprioritera idag! Tar nog med mig kaffekoppen ut och sätter mig när jag slängt ihop bröden som jag ska göra! Fick smaka hos Annica och jag blev helt såld så nu är det dax att slänga ihop några limpor!

Nu kilar jag!

Home again!!

Det blev inte vad jag skulle ha i stan utan det blev en herrans massa annat. Vi skulle köpa trappgrindar eftersom stumpan åker runt i gåstol och vi har ju några trappor... Istället för grindar blev det stödhjul till Hugo, häng-på-bord-stol, ben10-kort, motorsåg, massor ( tre bodysar, en tunika, tights, tunika och strumpor) med kläder åt Elli, leksak åt Elli, cykel åt Måns, sten till gasolgrillen, oljepump, mat och blöjor. Har säkert missat något...
Passade på att hämta sittdelen till barnvagnen också, den var på Frösön. Syrran, mamma, Kevin och "Millan" skulle på Koutsläpp idag! De kom lite sent men hade haft mysigt iaf! Nästa år kanske man skulle ha varit iväg och kollat på skuttande kossor!!

Nej nu ska jag sätta mig i soffan och smälta maten, det blev uppstekt Pite´palt här!

En fråga: Om jag säger palt, vad tänker ni på för palt då? Blodpalt eller Pite´palt? Jag är så van att säga palt och då menar jag givetvis vanlig pitepalt men här nere i söder så pratas det bara blo´palt...

Vinst!

Vi vann igår!!! Måns lyckades vinna 200 kr på en rad innan pausen.

Nu bär det av till stan för inhandling av trappgrindar och lite diverse grejor. Ska lämna Hugge the man och Måns hos farmor först bara!

Bloggar igen sen om jag kommer ihåg...

Frukosten överstökad!

Nu har vi ätit frukost. Måns fick i sig fyra (!!!) mackor, han måste växa eller nåt för han äter som om han aldrig kommer få mer mat... Hugge satt som vanligt och löjlade sig men fick i sig några skedar fil och en halv macka.

Idag ska jag sno ihop bullarna som jag inte har gjort fast jag har planerat det i flera dagar... Elli är på bättringsvägen så bara hon somnar så kan jag sätta igång!

Vädergudarna: VART TOG SOLEN VÄGEN???? Jag har fått nog av kyla och blåst...

Blir det bingo ikväll för någon?? Jag funderar på att ta med min bingopolare Måns till Ytterhogdal!


Pluppan är sjuk...

Lillpluppan är sjuk... Hon fick vaccinationen igår och sen har hon haft feber hela natten plus att näsan rinner konstant. Hon har varit förskonad tidigare så hon är bra nog kinkig! Just nu ligger hon i vagnen som står i hallen och sover. Hoppas att hon får sova en stund...

Jag har dammsugat och plockat lite idag. Eldar just nu eftersom det kändes lite svalt här inne. Vi stänger av luftvärmepumpen dagtid, finns ingen anledning till att den ska stå och dra en massa ström när jag är hemma och kan elda lite!

Hade tänkt baka bullar idag men jag får se hur det blir med den saken eftersom Elli inte accepterar att sitta i stolen utan det är famnläge som gäller idag...

Anticimex har varit här och besiktigat kåken inför försäkringen och allt såg bra ut. Skönt!

Nu ska jag dricka kaffe innan pluppan vaknar! Klockan två ska jag på dagis för konsert, det är förskolans dag idag!

Hungrig...

Sambon är hungrig ochjag kom på att jag glömt att blogga!

Dagen har sett ut så här:

9:00 - Lämna Hugge the man på dagis och så utvecklingssamtal med Helén på dagis.
9:30 - Föräldrafika på skolan (trodde jag vilket visade sig vara nästa vecka...)
10:30 - Babysim i Svenstavik. Elli dök fem ggr och nu blundar hon när jag säger DYK. Hon är superduktig men tyvärr var det sista gången idag!
11:30 - Vaccination på BVC. De hade glömt bort oss så vi är nästan tre månader efter... Gick jätte bra men pneumocvaccinet gör så sa**ns ont på bebisarna så de slutar ju nästan aldrig gråta... Elli var fortfarande öm på benet nu ikväll.
14:00 - Hämta ligisten på dagis.
18:30 - Musikal på Norsgården. De var superduktiga!!!
19:45 - Hem igen.
20:30 - Städat.
21:15 - Satte mig och tittade lite på TV.
22:08 - Ska duka fram fika åt den hungrige sambon!

Adios amigos!

(Christine, din idé var inte helt tokig! :-D Nanny Christine, tål att tänkas på eller så åker vi och Thommy får vara nanny medan vi dricker parasolldrinkar och dansar på boden!!)

Stress som vanligt!

Som vanligt på morgonen så är jag tidsoptimist... Nu sitter jag och försöker få min son att äta upp sin frukost eftersom vi egentligen helst skulle ha varit påklädda och på väg mot dagis men icke... Elli och jag är klara men Hugo larvar sig in i det längsta, det är så tröttsamt!

Ottilia kom halv åtta imorse och hälsade på! Hon är så söt. Hon kommer bara en sväng och sen går hon hem igen för då måste hon hem och äta frukost!

Nej nu måste jag rappa på lite...

Morgonbesök!

Vi har redan hunnit ha besök! Ottilia kom och hälsade på strax före nio me sen skulle hon hem och få sig lite frulle. Innan hon gick så sa hon att hon skulle komma tillbaka sen, vi får se när hon dyker upp igen! Hon var så söt i sin rosa mössa och rosa handväska! :-D

Måste dansa lite med snabeldraken idag och "fli unná" lite i köket. Tvätten ligger så snällt i källaren och väntar också, den hörs knappt! ;-D

Nej nu ska jag sätta lite fart här hemma annars degar jag nog ihop här i soffan! Erika o Elle, ni är välkomna om ni har vägarna förbi! Iof är alla välkomna om ni har vägarna förbi! :-D

Söndag hela dagen!

Idag har jag inte gjort många knop. Har varit helt slut i bollen efter Hugos framfart några dagar... Nu sitter jag, Måns, Elli och Thommy och tittar på Wipeout medan vi dippar lantchips i vitlökscremefraiché! Var till Böle tidigare ikväll och drack massor med kaffe! Mitt i da´n var vi och tittade på Marika och Nisses nya båt, den var alldeles lagom!

Imorgon har jag ingenting inplanerat men jag ska nog prova att göra ett ryck med Ellis rum... Idag har jag iaf beskurit (fint ord va!) de sista 20 rosenbuskarna, det känns i mina händer! Måste åka till Kvarnsjö och köpa lite fina blommor någon dag plus att jag ska börja plantera i mina hinkar!

Nu är det dax att borsta tänderna på Måns!

Ludvika!

Thommy är på väg hem från Ludvika nu (de åkte 18:15), han och Nisse har hämtat en båt där och de får bara köra 30 km/h hem... Får se när de dyker upp!
Jag, Hugo och Elli har varit hos Marika och käkat en massa mat! Måns sover hos farmor inatt igen...

Funderar på om jag ska koppla in bärbara dvd:n och lägga mig i sängen för att glo på "Mamma Mia" som jag lånade av "Ikká". Först ska jag se om jag har nåt gott i skåpet!    

Bingosugen...

Hade gjort ganska mycket för att fått fara på bingo ikväll men Thommy är på after work eller nåt i stan med jobbet så här sitter jag med en unge sovandes och en halvskrikande. Elli vill inte riktigt sova...

Idag har vi varit ensamma hela dagen och lika blir det imorgon... Thommy ska följa Nisse och hämta en båt i Ludvika.
Ulrika och barnen var här och käkade idag. Hon tog med sig korv och jag hade strips och tillbehör. Jag hade handlat lite bär så Ulrika snodde ihop en paj lite galant, supergott!

Mår lite illa faktiskt, känner mig spyfärdig... Måste nog lägga mig lite, fingrarna har ändå domnat. Muntert inlägg, jag ber om ursäkt men jag och "Hugge the man" har bråkat heeeeela dagen så jag är ganska matt nu! Nya tag imorgon!

 

Trist...

Idag är det regn eller det började regna efter att jag hade hängt ut min tvätt... Den hänger ute än, något blötare än när jag hängde ut den! Promenerade i regnet först till dagis och sen affären.

Elli ligger i sin säng och protesterar, jag hade tänkt att hon skulle sova en stund men det hade tydligen inte hon tänkt! Hugge försvann förut men jag har hittat honom sovandes i sin (!) säng. Tydligen så såg den skön ut så han kröp ner och somnade!

Mina händer fortsätter att domna, just nu har jag ingen känsel i vänster hands fingrar och höger hands fingrar har domnat... Jaja, ska till läkaren den 18 efter mycket om och men. Lisa G fick mig att ringa och prata med Bergshälsan idag, jag var välkommen åter om jag inte fick den hjälp som jag behöver hos hc. De är alltid lika snälla på Bergshälsan, det var där jag gick när jag inte mådde så bra så jag vet att personalen där är kanon! Vi får se vad som händer! :-D

Iaf så var Lisa och Linnéa hit och fikade en sväng. Vi satt och surrade medans Linnéa sov i bilen men hon vaknade efter en halvtimme. Lisa skulle plocka fram kläder i storlek 74 efter Linnéa, Elli är ju på väg att byta storlek så det är lite klent med kläder... Måste in till Östersund och handla lite!  Lisa och Sonja skulle på bingo i Sveg idag, det var 30 000:- ikväll, blir lite avis faktiskt!

Nej nu ska jag göra mat. Idag blir det biff och spagetti (!), låter säkert udda men det är super!


Bad!

Idag är det bad igen för mig och Elli men min badkompis Elin har fått badförbud... Tråkigt men så kan det vara. Det är ju bara en gång kvar sen så vi har ju hunnit bada några gånger tillsammans!

Idag ska jag ringa farbror doktorn, Lisa ringde igår och hon ville att jag skulle gå till läkaren innan jag kom på behandling. Ska prova att få tag i dem i Svensta om 45 minuter.

Vädret är fortfarande skit... Bara en massa regn. Igår kväll gick jag och Ulrika till vinlotteriet i lite uppfriskande regn... Vi var väldigt blöta när vi kom hem! Ulrika vann två flaskor och jag blev utan...

Nu ska jag duka fram frukost!

Jo, just det ja...

Min mobil är halvpaj... Trycker man 6 så blir det fyra sexor och trycker man 7 så blir det fem sjuor... Får se om det blir bättre när den torkat!

Kyrkis!

Idag har det varit kyrkis här hemma. Det kom en massa mammor och vi surrade och åt mat! Vädret har varit kasst i några dagar, så tråkigt att inte kunna vara ute och sola!
Ikväll är det vinlotteri hos Annica och nästa gång är det avslutning hos mig, det blir bra för jag tror ev att vi ska ha lite knytis med grillning och lite visning av Lustjakts sortiment. Hoppas på fint väder!

Snart har jag bredband så jag kan få ut lite fina bilder! Den 12 maj stod det i bekräftelsen som jag fick på min beställning. Längtar som bara den att kunna surfa som vanligt med lite hastighet!

Nu ska jag göra Pyttipanna till middag!


Dagen...

Idag har vi "fnulat på" ute mest hela dagen. Det har inte varit strålande väder men det fick duga! Har tre maskiner tvätt ute på sträcket som inte torkat än, kan man låta dem hänga till imorgon???

Elli åt en deciliter välling innan sänggåendet idag, får se om hon sover bättre...

Nu ska jag fortsätta slappa in the soffan. Jag love min svengelska! :-D

Grillat!

Var iväg på bingo igår, Måns följde och nu ska han med varje gång... Han var superduktig och klarade av att spela ganska bra!!

Idag kom min kära lillasyster och hennes kidz på besök! Vi har spelat Skip-Bo, kubb och ätit grillat! Supermysigt!
Nu sitter jag och tittar på Juno, måste nog koncentrera mig på filmen...

Sköna maj välkommen...

Gårdagen förflöt ok, var lite sen (som vanligt) med middagen men tillslut fick vi sätta oss och avnjuta nygrillad kyckling och fläskytterfilé med en massa gott till!
Var ner en stund till brasan och surrade med diverse folk. De nya husägarna var också på plats så vi fick chansen att surra lite. De hade världens finaste och faktiskt den största schäfer jag någonsin sett!! Vovven var gigantisk! Om man jämför systers gamla älskling Molly mot denna så var Molly mini...
Hemma var vi 22:40, barnen åkte i säng och vi halvsov i soffan. Vi hade  tio års jubileum igår och det gick ju bra, får se om vi klarar tio till! :-D

Idag är det kanonväder och premiär i Hogdal på bilbingon. Försöker få Thommy att inse att jag ska dit... *hoppas*
Håller på att beskära rosenbuskar men det är lättare sagt än gjort, det är 46 (!!!) stycken... Ska rensa bort 26 av dem om vi får lite assistans med det. Nu måste jag ila iväg på affärn!

RSS 2.0