Yes!

Som det ser ut så har vi sålt huset om ingenting skiter sig vill säga. De vill skriva papper snarast och det är ju bra!
La ut husbilen på blocket och 20 minuter senare ringer telefonen... Måste skrapa min triss och se om jag vunnit, vänta lite...

Ingen vist. Får se om hästarna springer in lite kosing istället! :-D

Thommy är ute och skottar av husbilen, det kommer ev spekulanter redan idag. Vi dumpade priset för att bli av med den...

Nu ska jag läsa lite bloggar!

Hoppas, hoppas...

Varit i Böle och käkat Pizza och surrat. Måns ska sova där inatt, får ha lite jour om han ångrar sig... Det går nog bra men det är bra att man är beredd iaf. Ute är det -21 så jag hoppas att han inte ska hem inatt... 

Idag har vi städat som jubelidioter. Det har nog aldrig varit så fint här hemma som det är nu... De som var här och tittade tyckte att det såg bra ut iaf... Får se vad som händer, jag håller både tummar och tår. De ska höra av sig inom kort och meddela... *hoppas, hoppas, snälla, snälla, vill, vill, vill*
Jag ska inte hoppas för mycket egentligen för så är risken att  man blir oerhört besviken...

Nej nu ska jag lägga Hugo och sen blir det Wii Fit.  

Väntar...

Har städat som en galning idag och igår så nu är det tipp topp här hemma. Väntar på folk som ska titta på huset...
Hugo och Måns är hos farmor, kändes bäst så annars får man inte en syl i vädret...

Klart!

Tapetseringen gick faktiskt bra idag, så bra att jag började måla lite lister som ska sättas upp. Ibland flyter det och då gäller det att passa på.

Elli ligger på  mage nere på golvet. Hon grymtar och har sig, hon tycker nog att det är lite jobbigt! Hugo jobbar på som vanligt, han hammrar på någonting inne i "gamla lekrummet"... Thommy gick på bibblan åt mig, Carola ringde i måndags och hade fått hem två böcker som jag beställt. Måns är som vanligt hos sin kära farmor, han ringde klockan elva från skolan och frågade om han fick gå till farmor sen...

Måns ringde nu och frågade när vi skulle komma för det var minsann kaffe nu... Någon av oss får nog åka upp en sväng!


Seg morgon...

Höll inte på att ta mig ur sängen idag. Imorse var jag upp och väckte Måns och klädde Hugo men sen smet jag ner i sängen igen och Thommy tog vid... Elli har sovit hela natten så jag hade lite halvont.

Thommy har rivit tapeterna på Hugos rum medan jag vilade på morgonen. Jag ska börja skära våder nu, det blir fem stycken som ska upp så det går ganska fort. Det är en rak vägg och inga hörn, det blir enkel tapetsering!

Nu ska jag dricka upp kaffet och sätta lite fart! 

Tada!

Tapetseringen av köket är klar och det blev kanon! Det tog lite längre tid än jag hade räknat med fast Thommy var hemma och hjälpte till med Elli.
Imorgon är det Hugos rum som står på tur. Det är iof bara fyra våder så det ska inte ta så lång tid.

Nu är jag fikasugen... Min träning har gått åt fanders efter mjölkstockningen. Hela helgen var det fullt upp och mån-tis har jag tapetserat... Måste ta mig i kragen och smita iväg en stund någon dag framöver.  Nu ska jag köra lite Wii Fit.

Fixar o donar...

River tapet för fulla muggar.
Eldar.
Roar Elli.
Håller koll på Hugo.
Ser till att Måns inte krachar datorn.

Ikväll är det barngympa.


Kalasat!

Idag har vi varit till Östersund på 20 års kalas! GRATTIS ÄLSKADE BECCA!! Vi åt tårta och bara mös. Innan vi for hem så käkade vi på Donken, barnvänligt och bra utan köer (för en gångs skull)! Passade på att handla tapeter till köket, jag ska riva de som sitter nu ikväll och förhoppningsvis får jag upp nya imorgon. Hugos rum ska få en fondvägg eftersom han rivit en halv våd plus att Måns rev på samma vägg när han var liten...
På fredag kommer det besök från Trosa och ska kolla på huset, håll tummarna allihopa... Jag vill så det värker, det nya huset väntar... 

Helena fyller också år idag men hon blir 29 år, GRATTIS!! Vi närmar oss de 30 med stormsteg, tiden går fort när man har roligt...

I förrgår firade jag och Thommy tio år tillsammans men vi gjorde ingenting speciellt. Vi blev tillsammans första gången i juni -98 egentligen men jag dumpade honom en sväng så datumet vi räknar från är 23:e januari -99 för då blev vi tillsammans igen. Den sista april firar vi även tio års förlovning... Vi har varit tillsammans en tredjedel av våra liv, den du!

Nu ska jag riva tapeter men först ska barnen i säng!

Väntat länge?

Glömde uppdatera igår. Det var fullt upp hela dagen. Becca kom ju i torsdags. Vi spelade en massa Wii Fit och mös. Igår kom pappa och innan det så städade jag järnet inför idag då vi har haft DOP.

Nu är Elli döpt och upptagen i kyrkan. Vi har haft en kanonmysig dag! God mat och trevligt sällskap. Tack igen till alla som kom och till alla som på något vis har hjälpt till.








Lustigt kort men här ser man hela dopklänningen...

Nu har jag städat ihop här hemma och Hugo har gått och lagt sig. Jag ska spela lite Guitar Hero med Måns innan han ska gå och sova. Barnen har varit snälla idag men det har varit lite intensivt. Hugo blev lite ledsen när han insåg att momma hade åkt när han sov men vi ska ju dit imorgon och uppvakta Becca som fyller 20 år så det gick bra!
Nu ska jag slappa!

Aj...

Var till Svenstavik med lillgumman idag och vaccinerade henne hos farbror doktorn. Hon blev jätteledsen och tyckte inte alls att det var kul... Tyckte iof inte jag heller, det är nästan hemskare att se sina bebisar bli stuckna eftersom de inte förstår varför det gör ont... 

Hugo ligger i sängen och vrålar efter välling men han får ingen... Han har ätit lunch på dagis, iof åt han nästan ingenting men han kan leva på välling... Vi går ner och fikar mellis istället.

Becca är på väg!!! När jag pratade hem henne för en timme sen så var hon i Falun, "bara" 30 mil kvar då...



Mattegeniet jag!

Sitter och pluggar matte med mjölkstockning... Aj säger jag bara, börjar bli less på detta faktiskt.
Idag har jag varit på lektion i Svensta och sen har jag inte pysslat med så mycket. "Wiiat" lite med barnen men annars har det varit lugnt.

Det var en tjej som ringde på huset idag också, de kommer nästa fredag och tittar. Håll tummarna gott folk, jag vill flytta...

Imorgon bär det av till Svenstavik för storhandling inför dopet. All dopmat ska inhandlas plus lite annat smått och gott. Elli ska vaccineras också men jag vet inte hur det blir med det i och med att hon är snorig. Jag ska ringa Iris imorgon och kolla läget. Kanske kan vi få komma ändå för vägning och mätning. Jag skulle behöva nässpray mot mjölkstockningen och det får man bara på recept. Får se hur snälla de är mot mig!

En annan sak som sker imorgon: MIN BECCA KOMMER!!!!! Äntligen! Vi saknar henne! Jag saknar iof alla i min familj och de får jag träffa på lördag!!

Nu ska jag fortsätta med matten. Elli sitter brevid och tittar på TV, hon är nöjd nu när pappan har kommit hem igen efter att ha assisterat Vera med diverse småjobb! :-D

 

Hemma

Dagen började imorse med att vi (jag, Terese och Elli) åkte till stan. Handlade lite inklusive mitt Wii Fit!!! Storhandlade blöjor och välling m.m. på Coop och sen bar det av hemåt i snöstormen. Väl hemma så installerade jag mitt nya spel och sen drog samma gäng på PartyLite/Tupperwareparty på Östgärde. Synd att det inte kom så mycket folk för det var mysigt! Nu har jag landat i soffan, ansiktet kliar av ljuslukt... Trött och slut men nu måste jag plugga matte inför imorgon. *suck* Jaja, det är självvalt...

Jippi!!

Började min jakt på Wii Fit med att ringa Videoteket (tack Eva för tipset!) och de hade nyss fått hem!!! Då blev det väldigt enkelt imorgon: Videoteket, Pyssla och sen hitta en tunika åt mig.

Livat!

Här har det varit livat hela morgonen men jag har legat i sängen och bara myst. Barnen har varit vakna lääääängeförutom Elli som sover än... Måns och Hugo har spelat tvspel och lekt medans jag slumrat.

Ska kolla era tips. Jag ska ta och ringa runt idag och kolla om det finns någonstans...

Skit...

Satt och tittade på game.se, onoff.se och elgiganten.se och inga av dessa butiker har Wii Fit hemma... Vad gör jag??? Finns det något annat ställe i ÖSD som har det? Någon??

Stan

Drar till stan på tisdag, sorry Vera men kyrkis uteblir... Måste in och kolla om jag hittar en tunika eller ett tält kanske som jag kan dra över min kubik till kropp på lördag plus att jag ska köpa Wii Fit!
Varför det blir tisdag är därför att imorgon har jag ingen som kan ha barnen medans jag kutar på stan, onsdag har jag skola hela fm, torsdag ska Elli vaccineras kl. 11:00 och fredag har jag ingen barnvakt plus så är det förberedelser inför dopet med dukning osv... Jag får helt enkelt offra kyrkis om jag inte vill kuta i affärer med Hugo-lugo... Måste bli så.

Elli gnäller, hon är trött. Ska ge henne en slurk till så kanske hon somnar.


Ps: Jag har tränat idag, ligger inte på latsidan! Ska iväg imorgon, ons och tors också. Tisadag är det Tupperware och PartyLite party på Östgärde kl. 19. Någon som vill följa?? Ds. 

Wii fit frälst!

Var till Böle igår och provad Wii fit. Nu ska jag ha ett och så är det bara! Jag var inte helt ur form, balansmässigt iaf... Testade slalom, backhoppning och några andra grejjor. Ska nog beställa Wii fit så fort jag har pengar... 


Nickelback



Nu har jag lärt mig att lägga in musik!!
Hittade en annan version av Nickelbacks Rockstar!


Tränat.

Har varit och tränat också.

4 km Crosstrainer
40 situp´s
300m rodd
Några svängar med hantlarna.

Känns bra!

Ha!

Travvinsten på 13 kr förra veckan visade sig vara hela:

49 kr!!!

Wow!

Satsade dem på denna veckas Harry åt mig och Ulrika.


Wii Fit

Tänkte bjuda in mig själv till Böle ikväll och testa Wii Fit, tydligen en kul sysselsättning även utan whiskey ;-D!
Idag skiter jag i att jag har ont och börjar bli snuvig.... Ska iväg nu till kl 11 och köra en stund.

Thommy och Hugo spelar Guitar Hero och jag ska äta havregrynsgröt i brist på bröd här hemma...

Feber...

Febern är tillbaka... *suck* Får kura istället för träna. Håll tummarna att jag är pigg imorgon så jag får ta igen två missade träningsdagar.




Mysko, skrev detta för över en timme sen men glömde tydligen trycka på publicera... Snacka om febertrött...

Scones

Mina scones smakade bara salt... Thommy gillar säkert dessa saltmackor.

Vilket öde...


http://singelpappa.blogg.se

Vilket öde... Läs bloggen från början...

Lite bättre.

Idag är det lite bättre i mjölkstockningen men inte helt bra... Febern är borta men jag känner mig inte hundra i kroppen. Blir väl bättre sen... Får se hur det går med min träning ikväll men jag tror att jag smiter dit en stund iaf.

Varför hånskrattar Måns när jag är arg eller ledsen? Är det någon som har svar på den frågan? Varje gång jag blir arg så biter han sig i kinderna och nyper ihop munnen med händerna för annars börjar han gapskratta... Vad gör man??? Känns ju inte direkt kul att han inte tar mig på allvar...

Jag bakar scones nu... Tunnbrödet som jag tog upp ur frysen igår var uppblött och smakade skunk så då snodde jag ihop en sats med scones istället. Hoppas att de går att äta för jag är hungrig...  De är klara nu. Återkommer med resultatet sen.

-16 grader ute nu, imorse var det -25.

Award



Fick en fin award av Eva idag! Tack så mycket!!


Sitter hemma trots att jag skulle iväg och träna. Har fått en släng feber och mjölkstockning på vänster bröst... Skrek nästan när Elli skulle äta, det har kommit smygande sen igår kväll... Nu går det elstötar (känns det som iaf) plus att det ilar i hela bröstet, ingenting jag önskar min värsta fiende ens... Än värre blir det när Elli ska äta...
Har lite ångest över att missa träningen men hälsan går i första hand.

Elias och Måns har lekt hela dagen, det gick superbra.

Nu måste jag nog ta Elli för hon är skapligt arg...

Uppe med tuppen!

Imorse var jag faktiskt uppe redan klockan sju och det var ingen större fara. Hugo hade studsat in i duschen med sin pappa och blev kvar där en bra stund efter att pappan var färdig... Lite stressigt blev det för Thommy men jag och barnen hade en kanonmorgon! Jag hade till och med hunnit plocka iordning nere innan Måns gick på skolan... Det ni!

Jag och Elli skjutsade Hugo till dagis och sen for vi på affärn. Jag handlade lite mjölk och krossade tomaten och sen for vi hem och la oss i min säng. Jag hade hoppats att hon skulle somna men icket... Jag slumrade en stund men Elli river och klöser mig så fort hon får chansen så det blev inte många minuter jag vilade...

Igår var Måns hos Elias efter skolan och idag kommer Elias med Måns hem. Det blir kul, Hugo kommer nog också att tycka att det är kul med någon annan än Måns.

Undrar om man ska käka lunch. Idag står det tonfisk och kokt ägg på menyn... Ska iväg ikväll plus fredag kl. 18 för träning och lördag kl. 11.

Prästen kommer på lördag, ska se om vi "hyr ut" två av tre barn den timmen han är här så vi får prata i lugn och ro utan att det är två små killar som ska berätta heeeela sina livshistorier, fråga miljoner frågor och prata bajskorvar... Det är vad mitt liv består av för tillfället ska jag meddela. Hugo har en förmåga att använda ordet bajskorv om allting, det är bara bajs i huvudet på honom just nu...

Elli ligger och "pruppar" med munnen och skrattar åt sig själv. Däremellan skriker hon som en stucken gris bara för att hon kan! =)

Tv.

Jaha, så är man på TV igen. SVT var på gymnasiet idag och gjorde reportage om spetsutbildning och givetvis zoomade de in mig... Lycka. Not. Finns på SVT:s hemsida under MittNytt för den som vill se förnedringen...

Har varit iväg och tränat. Klarade två km utan att stanna på Crosstrainern, en klar förbättring för mot en vecka sedan! Körde även cykel, rodd och situp´s. Jag har tydligen inspirerat min käre svåger så han tränar också för fullt... Kul att man kan sporra någon! 

Slänger in lite bilder åt er!




Hugo har gjort "Hulkenhänder", målat sina händer gröna. Visst ser han oskyldig ut...



Våran TV-tittare. Hon älskar att titta på TV:n.



Glad är hon också vårat charmtroll!



Som vanligt hittar Hugo kameran vart jag än gömmer eller glömmer den...  



Kameran är full av Hugokort. Bl a detta på taket... Många kort hinner han ta den lille rackaren. Jag har nog 30 kort på tv:n denna rundan plus att han och Måns tog 70 -80 kort före jul...



Tjejen som stulit mitt hjärta...



Har man bara lite leksaker är man nöjd...



Här är vårat nyårssällskap! Vi hade väldigt trevligt!

Nej nu ska jag snart sova men först ska jag läsa bloggar!

Skolat idag!

Skolan gick bra idag. Insåg att jag har lite att komma ikapp med... *suck* Att man ska krångla till det för sig, jag har bara en massa bråk och ekvationer som snurrar runt, runt i huvudet just nu... Dagis löste sig också, skönt för då kan jag ägna mig åt studierna på onsdagar.

Elli sover i bilstolen, ska skynda mig iväg och hämta vilden på dagis innan hon vaknar och blir arg...

Britt-Louise: Grattis till vinsten! Alltid lika trevligt att vinna!

Ingen vinst...

Varit och kökat fruktsallad med keso hos Karin H. Mycket trevligt måste jag säga trots att jag inte vann någonting.

Imorgon ska Måns åka buss hem med Elias, det är dax att de får leka lite tyckte Elias. Måns kommer nog bli superglad, han vet inget än!
Imorgon är det lektionsdax. Jag måste sitta på mattelektion en gång i veckan för att få grepp om saker och ting plus att det är krav på närvaro egentligen. Kruxet är att lektionen börjar 8:30 och jag har dagis från 9:00. Måste kolla med dagis om det går att lösa...

Nu ska jag kolla bloggarna och sen är det sovadax.

YES!

Nu är Måns på skolan och Hugo är skjutsad till dagis. Jag och Elli är all alone! Vi ska sova och mysa, hon sover visserligen redan men jag ska också luta ikull mig en stund tänkte jag...

När jag kom hem från dagis ringde det på min mobil från dolt nummer. Jag svarade och då lät det så här:

-Hejsan jag heter ... och ringer från Täbypolisen.
- Jaha... Hej...
- Jo vi ringer angående ditt vittnesmål angående en eventuellt stulen moped.
- Jaha... Du har nu hamnat i de allra mörkaste skogarna i Jämtland...
- Men är du säker, det var ju det här nummret jag fick?
- Ööö, ja du har kommit helt galet.
- Ja men då får vi lägga energi på att få fram rätt nummer. Hm. Ber om ursäkt.
-Ingen orsak.

Haha, stackarn... Han var iof inte vidare trevlig, han trodde mig inte först att han kommit fel för det var ju faktiskt "rätt" nummer.

Ikväll är det vinparty så det får bli vilodag. Jag bokade in ett nytt pass på onsdag kl. 18:00.

Over and out! Kyss en scout!

Skönt!

Var iväg ikväll också. Ökade på men en halv kilometer på både crosstrainern och cykeln. Känns att man orkar liiite mer än första passet. Idag behövde jag "bara" vila två ggr på crosstrainern och en gång på cykeln. Det tar sig! Man flåsar ganska fint!

Jag var in en sväng på FunBeat och la in tiden men jag har så svårt för att fatta hur jag ska göra så det kanske blev konstigt.
Fick en invit att testa Forza men jag tror inte att jag vågar... =) Får se, kanske om tillfälle ges.

Nu ska jag se tv!

Vägning

Idag var vi iväg på vägning. 29 november vägde jag Elli sist så det var på tiden att jag kom iväg. Hon hade ökat ett kilo och tio gram så nu väger hon 6420g och är 64 cm.
Efter detta så var vi iväg och gjorde affären osäker, Veronica jobbade så hon fick lite hjälp i kassan av mina barn. När de hade härjat färdigt där så drog vi vidare till farmorn. Efter äpple, glass, godis och pill på allt som inte ska pillas på så for jag, Elli och Hugo hem. Måns blev kvar... Hugo sover nu och allt är frid och fröjd. Ellimligger på Måns säng bakom mig och tuggar nöjt på en grön "bitfot" hon fått av momma (tror jag).

Kom på att jag var utan vinflaska till imorgon kväll och vinlotteri så min sambo ska få äran och handla en flaska idag. Får se om han lyckas!

Ikväll är det träning som gäller kl.18:30. Längtar redan...
Thommy jobbar över idag så han kommer hem strax innan jag ska iväg. Trist, jag vill att han ska vara hemma med mig och dansa efter min pipa!  =)

Nu ska jag läsa lite bloggar!

Fortsätter träna.

Var iväg idag också för lite förbränning. Inte lika jobbigt idag men det känns ordentligt. Körde samma antal som igår så 2 km crosstrainer, 1 km spinning plus rodd. 

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Vilket uppvaknande...

Från sängen direkt till städning. Började plocka undan julen direkt imorse, vi är nod de sista i byn att göra det känns det som... Fort gick det iaf och nu är det gardinstrykning, dammtorkning och dammsugning kvar.

Kroppen känns pigg, har inte ont sen igår så det blir nog en runda ikväll också som det känns.

Nu ska jag fortsätta min frukost.

Jippi!

Jag och Ulrika vann på travet idag!!!

13 kr

Haha, det är ju så man skrattar ihjäl sig...


Tränat

Vilken idiot tränar på en lördagkväll? Jo jag...
Var iväg på Östgärde och tränade i träningsrummet. Det blev:

1 km Crosstrainer
1 km spinning
Första programmet på roddmaskinen
1 km crosstrainer till

Svettig blev jag och faktiskt så var det kul. Fanns lite rolig musik att poppa (tills jag kom på att gamlingarna bor alldeles ovanför) så man ökade takten lite! =)

Nu ska jag dricka en massa vatten och titta på körslaget, ett äpple lär nog slinka ner också!

Födelsedag

Idag är det kusin Olas födelsedag. Vi har varit till Böle och gratulerat honom. Där bjöds det på glass med choklad eller kolasås och bullar. Jag hade ju min unnardag igår så jag avstod.
När vi kom hem så kände jag att mitt blodsocker var nere på noll så jag klämde en banan utan effekt. Inte ens lite mörk choklad hjälpte så det blev till att laga mat illa kvickt. Min sambo har konstaterat att jag reagerar väldigt fort om jag inte äter ordentligt. Jag blir alldeles darrig i hela kroppen på tre röda... Tur att lasagnen strax är klar för jag darrar inombords och det är faktiskt lite otäckt.

Ikväll tänkte jag åka bort och borda crosstrainern en stund plus köra ett tag med roddmaskinen. Frågan är om jag får igång maskinerna. Kanske finns det någon som kan med dem om jag går bet, svägerskan arbetar ju och hon kanske var med på genomgången för det var inte jag...
 
Nu är det mat!

Unnarkväll...

Ikväll myser jag med mörk choklad, casewnötter och lite coca-cola. Mums, kan inte bli bättre!
Kikar lite på Let´s Dance också, gillar faktiskt det programmet! 

Ajajaj...

Igår när jag promenerade så fick jag ont i höften. Efter att jag suttit en stund i soffan och stelnat så kunde jag knappt gå upp för trappen när vi skulle gå och lägga oss plus att idag har jag ont... Jag tror att jag tog ut mig lite, eftersom jag är så tung så slet det nog ganska hårt på mina höfter. Ska försöka komma iväg på jobbet och träna tre dagar i veckan på crosstrainern som finns där. Känns som att det är skonsammare mot knän och höfter så här i början...

Jaja, nog gnällt.

Ingen av oss återstående tre blev dåliga inatt. Jag förstår inte, det var lika sist, bara Måns och Hugo som blev dåliga medan resten klarade sig... Jag är ju naturligtvis glad också men jag tycker att det är lite knepigt.

Fredag idag, imorgon är Thommy hemma igen, skönt. Jag har hunnit bli bortskämd under julen och ser helst att han är hemma med  mig. Varför vet jag inte men det är skönt att vara två om ansvaret om barnen när det inte är dagis och skola. Jag hoppas att Hugo snart blir lite lugnare, som det är nu kan jag knappt gå på toa utan att han hittar på någonting. Jag skulle aldrig klara om Thommy jobbade borta hela veckorna... Jag skulle grina ihjäl mig innan klockan var läggdax! Hade det inte varit för Hugo hade jag nog klarat det men, men...

Nej nu är det frulledax!

*phu*

Tog en rask promenad på 40 minuter och konstaterade att jag har noll kondis... Nya tag igen imorgon!

Godmorgon!

Hello alla läsare! Här är det lugna gatan idag... Hugo slutade kräkas igår kl.11 så nu får vi se om jag, Elli eller Thommy trillar dit inatt...

Fick sovmorgon, Måns var in och sa godmorgon kl åtta men Hugo vaknade efter nio idag! Skönt! Ikväll måste jag ut på en promenad känner jag, har inte varit ute på flera dagar.

Nu gnäller Elli, hon ligger på Måns säng och väntar på sin kära mamma som absolut inte kan låta bli datorn... 

Blä...

Nu har Hugo magsjuka... Han vaknade inatt och hade värsta panikattacken, det var spindlar i sängen. Det var helkonstigt för han var vaken och såg en massa konstiga saker. Det var inte som Måns nattskräcksanfall för Hugo tittade på oss och pratade men ändå så såg han en massa konstigt och var hysterisk... Detta var strax efter tre för när jag la mig i sängen igen var klockan 03:34. Hugo och Thommy gick och kla sig nere och jag hörde hur Hugo skrek så fort han la sig... Plötsligt så hör jag fötter som springer och någon som kräks... Jaha, det var det! Magsjukan har intagit vårat hem ännu en gång... Hugo somnade runt sju imorse, kan bara tänka mig hur Thommy känner sig idag.

Ringde bvc och ställde in Ellis vaccination imorgon, det är onödigt att åka till Svensta och smitta ner de stackarna som råkar befinna sig på bvc samtidigt som oss... Fick en ny tid den 22 kl.11:00 och det passar utmärkt för då kan jag passa på att handla inför dopet då! Fick även en tid här i Rätan på måndag för vägning. Jag har inte vägt Elli sen början på dec... Börjar bli dags igen!

Idag står det matte på schemat igen, måste hinna så långt det bara går innan provet, jag har kommit till ekvationer och det kan vara lite knepigt faktiskt även om jag insåg att jag kommer ihåg mycket från skolan...

Nu är det dax för frulle, för två tredjedelar iaf...

Plugga...

Nu ska jag fortsätta plugga min matte. Måns sitter och spelar WoW och Hugo gick till farmor med pappan.

Usch och fy...

Här härjar magsjuka, igen... Måns spydde inatt, trodde först att det hade med febern att göra men han var dålig i magen nu på fm och askgrå i ansiktet. Jag antar att det är magsjuka och jag hoppas att ingen annan av oss drabbas. Jobbigast är det om Hugo får det för han hinner inte ur sängen innan det är försent...

Jag ställde mig på vågen idag, minus 1,8 kg sen i torsdags... Snacka om att mitt icke drickasörplande och kakätande har så stor effekt... Iof gick jag ner åtta kilo sist jag gjorde så.

Laddade upp en masa bilder på Facebook. Lägger ut några här också men det tar en evinnerlig tid... Få se hur många bilder det blir...



Sovande Elli


 

Hm, ord är överflödiga...

Här kommer kort från julafton:



My dear svåger Jörn.


Provade att ladda upp miniatyrbilder men de tar ju lika lång tid som de stora...



Nyäten sambo.



Tomten kom i år också!



Hugo insåg att han kanske inte hade varit snäll hela året så Tomten blev lite farlig...



Allt dokumenterades av svärfar.



Barnen hade varit snälla i år.



Liv väntar på paket!



Soffduon hade somnat som det ser ut...



Ulrika poserar!



Fick lite hjälp av Jörn att få fram Thommy för fotografering!



Enda bilderna på Elli som blev tagna på julafton...



Hon sov bort närstan hela julafton...


Nej nu ska jag spela "Guitar Hero", det var ett tag sen...




Irene Huss

Sitter och ska titta på Irene Huss - Elddansen på Canal+, käkat ett päron och ska snart hugga in på ett äpple. Thommy sitter brevid och smaskar grillchips... Känner mig ganska nöjd att jag inte har fallit för frestelsen än. Huvudvärken är borta och jag känner mig sund (och rund)...

-31,5 ute...

Det är verkligen inte sommar ute nu, termometern visade nyss på -32,3 men det har blivit lite varmare.

Natten som varit var ingen höjdare. Började med Måns som hade nattskräcksanfall och sen hade Hugo krabba i sängen och vågade absolut inte sova där eller någon annan stans heller för den delen...  När han vaknade var klockan 01:45. Vet inte riktigt hur länge han var uppe och sprang men jag tittade på klockan 03:15 och då var han fortfarande vaken... Tillslut somnade han nere på soffan med pappan. Då började Elli... Hon var vaken en-två ggr i timmen tills vi klev upp halv tio. Snacka om att man är trött idag plus den rackarns huvudvärken...

Idag blir det nog till att kura i soffan, det är inte skidväder direkt!

Aj...

Har världens huvudvärk, jag antar att det beror på att jag inte ätit socker på tre dagar... Varit på uselt humör också, det hänger nog ihop med huvudvärken och sockerabstinensen... Ni skulle nog inte tro mig om jag skrev upp allt socker jag åt på en dag i form av dricka, godis och kakor...

Måns är hängig, han har ont i halsen och är allmänt nere... Han ligger under täcket i soffan och mår inte så underbart.  Hugo hoppar och studsar som vanligt utan att ta hänsyn till storebror. Sa till Måns att han kunde lägga sig i sin säng och titta på film men det ville han inte så då får han stå ut med sin taskiga lillebror ett tag till...

Nu ska jag kurera huvudvärken med ett äpple.


...

Låg länge idag också, börjat bli en ful ovana nu när Thommy är hemma... När jag klev upp så hade han redan varit och handlat plus fixat så Hugo får vara hos farmor medan han kör elljusspåret. Måns gick till Marcus så då blev det bara jag och Elli kvar hemma. Kan vara skönt att få vara ifred en stund. Hugo stackarn klättrar ju på väggarna när han inte får hitta på någonting på flera veckor...
Igår rev Hugo tapet på sitt rum, det var inte lite heller utan en lång bred remsa. Jag måste in till Östersund och köpa fyra tapetrullar och fixa det. Ser inte så snyggt ut när man ska försöka sälja huset och tapeten saknas på stora områden... Efter att jag hade skällt på honom skulle han ringa polisen och berätta att han hade en dum mamma. Så kan det vara, han gör dumheter och jag får f*n för det.  

Pratade med mamma igår, hon är hos momma på lasarettet i Lycksele. Momma har haft en infarkt (igen) och en stroke (liten) så hon har tappat talet och kan inte skriva. Hon kan säga ja och nej... Tanten är vid gott mod och spelar kort iaf! =) Jag hoppas att hon blir bra igen...

Idag står det Matte A på schemat, måste försöka plugga lite, jag ska ju snart ha prov och jag har inte kommit någon vart än... Skulle ju ägna jullovet åt matten men jag har suttit en dag och det var igår... Matten är ju det enda jag har kvar av mina studier innan jag har behörighet att söka till sjuksköterska.

Nu ska jag ge Elli mat.

Sovit gott!

La Elli 21:45 igår och hon vaknade 06:30 första gången... Ammade och så vaknade hon 10 igen, snacka om att man blir bortskämd!

Idag ska jag handla och försöka städa lite.

Trött...

Vi var hos Ulrika igår och åt jättegod mat! Det var älgfilé och gratäng med Gino till efterrätt. Supersmarrigt.
Vi spelade lite spel också, "Med andra ord" och "Veckans Värsta". Det var skoj, jag älskar sällskapsspel.
I Böle blev vi till klockan nästan var 00:30. Barnen kom i säng 00:45, ingen av dem har någonsin varit uppe så länge. Jag och Thommy blev uppe ett tag till, somnade närmare 02.
Imorse vaknade barnen nio och halv tio, jag kom ur sängen 11:50...
Nu har jag ätit frukost och ska ge tösen lite mat.

Mitt nyårslöfte blev: Ingen dricka eller saft, inget godis eller chips med undantag för lördagar men då i små mängder... Jag ska även prova röra mig lite.

Vad har ni som nyårslöfte?

RSS 2.0