Sörplar te!

Har så otroligt ont i halsen, dricker hett te med honung och hoppas på att det ska hjälpa...

Det blev städning idag, lite iaf! Plockade undan i köket men sen ides jag inte mer. Vi tog bilen och for till Klövsjö på Byggshopen för att inhandla silikon istället.

Barnen har bråkat på som vanligt. Vet inte riktigt hur man ska underhålla dem men jag hoppas på finväder för då kan vi iaf bada!
Imorgon ska Måns åka med farfar och jobba runt niotiden och sen var det Svenstavik som stod på schemat för honom som det hördes. Det blir en heldag med Hugo då istället, hoppas att det är någorlunda väder så man kan vara ute iaf! De har ju faktiskt lovat finväder i veckan! Vore kul om man kunde gå ut utan att frysa ihjäl!

På onsdag lutar det åt Bingo i Hackås. Får se hur det blir!

Grått...

Idag är det grått och trist ute... Barnen klättrar redan på väggarna, de har tråkigt. Nu ska de se Spindelmannen på video.

Hade tänkt städa idag men vet inte om jag ger upp den tanken. Har varit skaplig i ryggen sen Thommy började sin semester och det är väl för att jag inte behöver lyfta och greja så mycket och det är jätte skönt! Hoppas att det håller i sig skapligt även om jag är långt ifrån bra!

Någon som har förslag på vad man kan göra med familjen utan att det kostar en massa pengar??? Känns som att vi ville gå på Zoo eller liknande men det blir 20 mil plus inträde och en massa annat tjafs så den tanken har jag släppt... Det blir nog städning iaf...

Helgen över.

Så är helgen äntligen över! Fotbollen är vilande till och med 4 augusti. Känns skönt!

Varit iväg och kökat på Wärdshuset idag och det blev: Vitlöksbröd till förrätt, Fläskfilé med pot.gratäng o bea till varmrätt och jag åt mjukglass i massor och Thommy åt chokladkaka med mjukglass till efterrätt. Kanongott!
Barnen har lagt sig, det var lite gap och skrik där uppifrån men jag var dit en sväng och nu är det tyst. *peppar, peppar*

Imorgon fyller skruttan Emilia två år! Får se när vi uppvaktar henne, har ju varit så mycket till stan dessa två veckor tack vare TV:n... Den funkar än för er som är nyfiken!

Nej nu ska jag luta omkull mig i soffan och se om min älskade sambo kanske har lust att massera ett par regelbundet krampande vader!

Ciao!



Sista dagen!

Idag är sista dagen på fotbollskolan, känns ganska ok! :-D

Barnen har bråkat hela morgonen och min underbara sambo har låtit mig ligga kvar i sängen för att kurera förkylningen. Nu ska jag äta upp sista mackan och sen bär det av till Gladvallen för fjärde dagen i rad!

Detta virkar jag!



Detta är bläckfisken jag provar att virka!




Jag har en bit kvar men för att vara totalt nybörjare så tycker jag att det blir ganska bra...

Nu ska jag fortsätta virka! Har just kommit hem från fotbollsskolan, är ganska nöjd som det känns. Matchen mot föräldrarna vann iaf barnen med 7-2.

Kalas på Wärds!

Varit en sväng på kalas på Wärds idag. Nikita hade sitt sexårskalas där. Barnen fick hamburgare, mjukglass och godispåse. Självklart var ju Måns tvungen att sura i en timme innan han kom på att det var kanske roligt att leka med barnen. Själv satt jag och surrade med grannen Lisa och Marika i en och en halv timme medans Måns först surade och sen lekte. Det var ingen mening att åka hem när det var en halvtimme kvar av kalaset...
Nu är Måns och pappan på Fotbollskola (vilket Måns inte heller skulle på när han surade) och det är föräldramatch där idag. Thommy är på väg hem för att köka innan han ska kämpa!

Tror att Hugo vaknat... Måste nog kolla!

Virkning pågår!

Köpte virknål, garn och virkmönster igår i stan och nu är jag fast! Tog en snabbkurs i virkning på internet och jag inser att jag kanske klarar av att färdigställa min bläckfisk! Det är inte så svårt!!!

Förkyld är jag också, känns som att någon har kört över mig med 14 lastvilar och backat några ggr också... Fick sova till 10:30, snäll sambo man har!

Nu blir det tittning i Måns första album med Hugo och sen bär det av till affären!

Ny TV, igen...

Imorse for jag och sambon och hämtade en ny TV på Alina i stan. Lade till 500:- och fick en helt annan TV. Ides inte ens diskutera om att de f*n kunde bjuppa på de 500...
Barnen var hos faster i Böle och de verkar haft en bra dag där. Måns hade fotbollskola klockan 15 och nu har vi nyss haft första spekulanterna på husbilen här men det blev inget så den är kvar än.

Nu ska jag lägga mig på soffa en stund innan jag kojsar!

Måns önskelista

*Ny tandborste
*Sparkcykel
*Wiispel
*Dataspel
*Gorilla
*Skoter



Lägger in Måns önskelista för er som har problem med vad han önskar sig i födelsedagspresent! :-D

Drar till stan om en stund! Byta TV:n...

TV HELVETE!!!!!!!!

Gissa vad! TV:n är trasig, igen!
Får tuppjuck... Den höll ca fyra timmar...
Till stan imorgon för att byta, IGEN... *suck*
Less man blir!

40 minuter!

Lagt  ut husbilen på Blocket och efter 40 minuter hade vi första som var intresserad! Får se vart det leder. Har iaf städat ur och donat...

Strax är det fotbollskola för Måns, mitt uppdrag idag!

Fotografering pågår!

Nu har Thommy knatat ut med kameran för att knäppa lite kort på husbilen! 140 000:- och den kan bli er! ;-D Ska lägga ut annons på Blocket idag, har hittat en lämplig vagn i Härnösand så vi får se vad som händer! Letar vagn med stort förtält, helst 3,5 meterstält.

Nej nu ska jag kurera min förkylning!



Ny TV, ultraljud och hälsat på turister!

Idag har vi äntligen fått hem våran nya tv! Hämtade den i em på Alina.

For till stan imorse för besiktninga av husbil, UL och hämtning av TV.
Först ut besiktade vi husbilen efter att vi släppt av barnen hos momma. Husbilen gick igenom med blanka papper!
In hos mamma en sväng på fika och sen drog jag och Thommy ut igen utan barnen nu också!
Det var nu dax för det efterlängtade ultraljudet också! Höll tummarna för att moderkakan skulle ha flyttat sig och det hade den! Den ligger fortfarande lågt men den är ej föreliggande längre iaf och det känns skönt! Hon som gjorde UL:et tog god tid på sig och vi fick se bebisen i säkert en halvtimme vinka och andas! Fick göra ett VUL också för att vara på den säkra sidan, det var mindre kul men ingen större fara! Man såg då att "utgången" var helt fri! Bebisen väger ca 1280g och det är +7% enligt viktuppskattning för min vecka. Vi vet nu vad det är för kön och det med
säkerhet: Hundvalp! ;-D

Efter detta var vi upp till mamma igen. Hugo hade somnat men vaknade efter ett tag. Då tackade vi för oss och drog på ÖB. Hittade leksaker till barnen!
Middag på Max, barnen åt med halvgod aptit. Upp på Rusta, handlade en trimmer, färg och en sop. In en sväng på Coop för att inhandla kött o div matliknande varor men sen bar det av hemåt!

Det roliga är att när man åker husbil verkar man vara medlem av en hemlig klubb för alla, då menar jag ALLA, som kör husbil hälsar eller vinkar glatt! Man blir så varm i hjärtat! Det var nog bara en enda som inte vinkade på 20 mil och då mötte vi några husbilar!!

Nu ska jag sätta mig i soffan och pusta ut!


Ny TV och myggbiten Hugo...

De ringde från Alina idag, skulle få hämta en TV hos dem istället, de har strulat till sig. Klanthuvven!

Hugo har tretton myggbett på höger sida av pannan. Lovade mor att lägga upp bild!




I väntans tider...

Väntar fortfarande på den nya tv:n... Strular att få hem den. Pratade med Alina igår och de skulle ringa (precis som sist) så fort de hade lokaliserat tv:n men de har inte ringt än och det är 24 timmar sen jag pratade med dem nu... Fan vad less jag blir!

Idag var det meningen att vi skulle fara på semester till Östersund och campa på Frösö Camping. Det enda som behövdes göras var att G hjälpte Thommy igår med däckomläggning till husbilen men gissa vad! Thommy fick aldrig någon hjälp... *suck* Nu är det ju tur att vädret inte är på semestrarnas sida, hur kul är det att gå på Jamtli i full storm??? Vi hade tänkt Frösö Zoo men det blev så dyrt så då bestämde vi oss för Jamtli istället men det sket sig allting...

Midsommar förflöt lungt i år. På fredagen drog vi med husbilen till Barkis. Vi var upp till Bryngelhögen på midsommarfirande bland 80+are! Där kastade barnen pil och kubb i hink innan det var dags för fika. Efter det blev det hemfärd.
På kvällen var jag och Terese på bingo på Vitgården men vi var knappt i närheten av bingo!
Lördagen förflöt också lungt och lika söndagen med hemfärd.  Vi har konstaterat att det är trångt i husbilen, barnen klättrar på väggarna...

Igår hämtade Ulrika och Jörn skåpet i vardagsrummet. Det blev tomt där nu. Skyndade att beställa en bokhylla, tv-bänk och en hylla för alla filmer.

Nej nu ska jag fika färdigt!

Jo just det...

Jag såg min första hela fotbollsmatch igår men vilket fiaskospel. Insåg att jag tyckte att det var spännande även fast Måns spelar bättre än vad svenskarna gör... Terrade Becca halva matchen med sms, hade jätte kul!


Vansinnig...

Skulle kunna slita någonting i stycken... Varit ute med barnen men Hugo har tydligen inte förstått att man inte kan göra hur som helst eller vad man vill... Först kastade han en stoooor sten på min nya fina ros i rabetten så den knäcktes... Herrans tukt och fömaning och jag trodde att det var fridens men då kutar han och börjar kasta ner bollarna på vägen... *suck* Samma nu men nu gick vi in. Efter mycket om och men gick vi ut efter lovord från Hugo att han var minsann snäll nu. Hinner inte mer än ut så kutar han till pensionärslängan och upp på den mest olämpliga altanden och parkerar sig på stolen som står där... Förbannad mamma och nu är vi inne i stugvärmen och lär nog sitta här tills ungen fyller 15 år.

Annars är allt bra men ryggen känns efter jagningen av Hugo halva förmiddagen!

Suuugen!

Så nu är man nyäten och sååååå sugen på negerbollar... Jag får nöja mig med majs.

Fikade 2½ timme i Böle idag.

Bloggtorka...


Ny TV!

Idag var en lite stressig dag... Lämnade barnen på dagis och drog till sta´n för att kasta TV:n på första bästa kille på Alina Systems. När jag väl får tag på dem på telefon på väg in så låter det som att det redan är fixat.
Glad i hågen stövlar jag in och säger att de får tillbaka TV:n och jag vill ha en ny men då helt plötsligt säger snubben i kassan att de måste kolla med tillverkaren vad som är rutin vid detta ärendet... Snopen fick jag höra att de ringer så fort de vet nåt och jag tjatar om att jag åker banne mig inte hem utan ny TV... Hälsar att jag åker från ÖSD kl 13:45 och de skulle ringa snarast och meddela hur ärendet skulle hanteras.
Var ner på stan och käkade buffe på Eastern Palace med systrarna och mamma, kanongott! Efter det bar det av till Lill Änge för att inhandla en färgburk på Rusta och blöjor på Coop. Väl därifrån var klockan 13:45!!
Stövlade flåsande in på Alina och frågade surt hur det går eftersom ingen ringt. Får prata med ansvarige och han säger att det är en TV på väg hem till mig. Tydligen så hade jag inte ens behövt in till stan utan de skulle ha skickat en ny TV med en retursedel för den trasiga... *suck*
Till saken hör att jag skulle vara på föräldragrupp kl 14:30 i Svenstavik. Jag blev tio minuter sen men jag har iaf en ny TV på G!

Fotbollsträning har vi hunnit med jag och Måns, denna gången utan att Måns grinade alls. Det går bättre och bättre!

Nu ska jag kolla hur det går för min auktion på tradera. Lade ut ett par knickers från Me&I värd 250kr som var uppe i 377 kr imorse! Ska bli spännande och se priset de landar på!






Plantering



Nu har Becca åkte hem, det blev tomt!



Passade på att plantera mina inköpta blomster ikväll men det började åska och regna mitt uppi planteringen.



Rosen är röd men den ser rosa ut på bilden...



Det blir nog fint bara det får växa lite!



Nu är dagen slut och det är jag också... Ska titta på Van Helsing nu!

Jävla helvetes skit satan!

Våran nya TV är trasig! Måste ringa Alina Systems imorgon och be dem dra åt f*n! Tur att barnen är på dagis imorgon så jag kan dra till stan med TVjäveln!

Lägger upp lite bilder!



Hugo, något snorig...



Måns på fotbollsträning!



Tårtan jag bakade idag.



Måns har fått hem sin älskade cross!!

Nej nu orkar jag inte ladda upp fler bilder.

En grattishälsning till Helena och Magnus som genomförde Vätternrundan med vad jag tycker är kanonresultat!

Hänt mycket!

Snabb summering:

Torsdag: Var hos Petra på "Hemma hos träff" och barnen lekte och hade roligt! Mamma o Becca dök upp idag med bussen! *mysigt* Mamma blir kvar en natt och Becca åker hem på söndag!

Fredag: Mamma åkte hem. Bingo i Ytterhogdal och vann årets första vinst på hela 200 kr! :-D

Lördag: Pappa dök upp med Måns cross kl 08:00, tog oss på sängen! Det såg ut som ett bombnedslag, han for igen efter 30 minuter till Trysil. Kom tillbaka 17:40. Städade hela dagen, både uppe och nere, med god hjälp av min underbara syster Becca och sambo Thommy! Bakade Midsommartårta som det fanns recept på i Buffé, rekommenderas! Lagade kycklinggyrta och hann faktiskt skjutsa familjen Ryder till Klövsjö men det gick 120 upp för berget och det är fiiiina sladdspår på deras gård efter att jag kom på två hjul... Var lite sen, hittade inte byxorna som jag skulle ha, därav stressen...
Pappa lämnade Rätan igen kl 20:05 efter mat, tårta och bus med barnen. Måns hann köra lite cross, volta baklänges och bli lite feg efter det... Hugo menar att han minsann också är stor, vill också ha en cross... Han får vänta säger hans mamma! Taskig fotboll på TV och Sverige klantade sig. *syster blänger med det onda ögat, hjälp* Det är inte kul med fotboll... *syster blänger ändå mer och mumlar något om jävla skitmatch...* Syster älskar fotboll, fel, hon lever för fotboll...
Spelat kort med syster ikväll och bara slappat. Kan inte gå utan kryckorna efter denna dag...

Söndag (dvs imorgon): Ska göra ingenting förutom att skjutsa syrran till bussen om hon är snäll...

Nu ska vi spela 500.

På bättringsvägen!

Idag känns det lite bättre! Skjutsade barnen på dagis imorse och sen lade jag mig och snusa en stund, välbehövligt! Nu är det bara tre dagisdagar kvar för barnen innan semestern.

Anmälde Måns till fotbollskola idag. Den börjar 29 juni till den 29 juni mellan 15-19.  Han blev jätte glad!

Jag har myggbett fulla fötterna och de kliar infernaliskt! :-[

Nu ska jag surra med barnen!

Sjuk...

Måste beklaga mig lite... Jag har ont i halsen, ont i huvudet, ont i bihålorna, ont i lungorna och ont i kroppen... Ringde mamma och beklagade mig lite så nu känns det lite lättare! :-D
Handlade blommor idag. Det blev 19 blommor för 380:-, ganska bra pris tyckte jag!

Nu ska jag lägga mig på sängen och kurera mig lite med Camilla Läckbergs Isprinsessan.

Mår illa...

Idag mår jag illa... Det känns som om jag har svalt en pilatesboll och det påverkar naturligtvis hur man känner sig! Skulle helst vilja ligga ner.
Barnen är på dagis idag. Skönt att få en stund för sig själv. De har bara denna och nästa vecka kvar innan semestern i sex veckor så jag passar på att njuta så gott det går.

Ändrat tid på mitt Ultraljud. Ska iväg den 25 juni klockan 13:00. Då får vi se om moderkakan flyttat sig...

Nej nu måste jag nog lägga mig på sängen en stund, illamåendet tilltar när jag sitter upp. Förmodligen klämmer det någonstans i magtrakten.

Ensam hemma

Jag sitter vid köksbordet alldeles ensam! Thommy tog barnen till farmor en sväng. Hugo skulle åka cykel så jag stannade hemma. Har lite ont i magen, det spänner och drar! Jag har redan varit ute på en cykeltur idag och det gick över förväntan! Tänk att kunna komma framåt utan att få jätte ont i ryggen!

Badade idag på Barkis, så skönt! Barnen tycker att det är jätte kul.

Imorgon är det vardag igen. Denna helgen har gått så långsamt men det är nog för att sambon varit hemma sen torsdag! Imorgon ska barnen på dagis igen, det är näst sista veckan


(Skrev detta inlägg för över två timmar sen men det gick inte att publicera, provar igen!)

ÖP-tv

Syrran blev intrevjuad igår av ÖP-tv!! Hon blir intervjuad sist och heter Rebecca!!!

http://www.op.se/parser.php?level1=2&level2=6&id=919079


Nu har vi varit på barkis och badat i 2½ timme! Härligt men det bränner på mina axlar...

Nyss hemkommen...

Nu har vi nyss landat hemma! Varit i Östersund heeeela långa dagen på studentfirande! Har haft en helt otroligt trevlig dag med mina nära och kära!

GRATTIS IGEN BECCA TILL STUDENTEN!!!!!!!

Gjorde två vanliga tårtor och två smörgåstårtor. Jag gjorde mer nytta kvar hemma hos Johanna än linka runt på stan med kryckor... Fick gratta syster i efterhand och se underbart fina kort som de var snälla att ta med min kamera!!! Beccas syster Maria och hennes sambo Patrik och deras lille Theo var med plus Beccas pappa Stefan. Jättemysigt att få träffa dem, har inte träffat Maria på läääänge!
Barnen har varit jättesnälla idag, så snälla att vi investerade i en TV... Ok genomskådad, TV:n var till mamma och pappa för att vi har varit så snälla...!

Nu ska jag lägga mig i soffan, nya tv:n är igång!

Tack alla för en underbar dag!!!!

Sönderslagen läpp...

Lilleman Hugo ramlade igår i lekstugan på dagis och körde ena framtanden IGENOM(!) underläppen. Såg lite otäckt ut men det verkar ha gått bra. Extra mycket glass och gott igår med lite bad (2 timmar...) på Barkis så var det bättre!

Jag är klar med Engelska A också, väntar på att få ett betyg bara...  Pirrigt! Tänkte att jag ska försöka göra klart samhällen under sommaren, har bara tre kapitel kvar. Till hösten börjar jag med matte A och sen blir det B-kursen. Nytt högskoleprov igen till våren och sen söker jag till sjuksköterskeprogrammet nästa höst! Känns helt underbart om min tidsplan skulle hålla, det gäller att komma in på första försöket...

Idag är det första besöket sen inskrivningen på MVC som gäller. Provtagning *gulp*, vägning *dubbel gulp*, och mätning av magen och hjärtljud!  Fick lite ångest igår för vi var på ost och vinprovning på Wärdshuset och han lovade att jag lunde äta deras ostar för de är pastöriserade  men man blir lite skeptisk när de har legat i TVÅ ÅR!! Jag får skylla mig själv för jag hade kunnat låta bli att äta osten... Fick i alla fall ett jätte gott alkoholfritt rött vin till osten! Måste på bolaget idag och införskaffa en par flaskor! Kostade bara 38 kr!

Ikväll ska jag på personalfest. Först blir det boule på skolan och sen ska vi på Wärdshuset (igen för min del) och äta god mat!

Imorgon tar syrran studenten. Ska in och gratta och fika. Barnen längtar såååå efter sin momma och Becca...
Åker nog in runt halv nio så är vi där i skaplig tid! Ska ordna och dona lite hemma hos syrran med hjälp av mamma.

Måste passa på att gratta HELENA också som tar examen imorgon!!! GRATTIS!!!!

För er som är nyfiken så blir det BINGO på fredag men jag har inte bestämt åt vilket håll jag vill åka... Antingen Vitgården i Brunflo eller Ytterhogdal... Vi får se!
Nej nu ska jag fika lite i värmen och sen bär det av till Svensta!!

Lämnat barnen.

Nu har jag lämnat barnen på dagis och gör allt för att slippa plugga... Jag tänkte iof bli klar med engelskaarbetet idag men det känns trist att sitta inne i detta fina väder. Jaja, får göra ett ryck så kan jag gå ut sen...

RSS 2.0