BLOGG Hittade en bild från Grönan på Elli,...

201107101144 (MMS)

BLOGG Hittade en bild från Grönan på Elli, mig och en stor ekorre(?). Elli var skraj men det gick om sig när hon fick sitta i mitt knä! Det var en kvinna som var snäll och erbjöd sig att ta kort på oss och det nappade vi såklart på! Nu ska jag sova, jobbar hela helgen!


BLOGGVi myser i Böörsköln!

201107181189 (MMS)

BLOGGVi myser i Böörsköln!


Bättre!

Idag är Elli piggare! Måns ögon däremot hänger lite så han lär väl trilla dit imorgon antar jag... Trist att de ska vara sjuka nu när de har sista veckan ledigt!
Imorgon börjar allvaret, jag börjar jobba! Ska infinna mig på kontoret 07:00 för att göra fem timmar. Måste komma ikapp och sätta mig in i allt igen, särkilt hemtjänsten som är en levande verksamhet! =)
Hängt ut tvätt och då gick solen i moln och det kommer hotfulla svarta moln bakom berget... Hoppas lakanen hinner torka innan regnet kommer!

Sjuka barn...

Det började i torsdags mitt på dagen. Hugo hade varit ute och lekt med grannbarnen, de hade vattenkrig! Han kom in och landade på soffan och började klaga på huvudvärk plus att han var stekhet. Han somnade efter en stunds gnäll och sen vid halv sex kräktes han, rejält. Tror att det beror på att han var het som en kamin och trots alvedon gick inte febern ner. Han sov hela kvällen, vaknade till runt 23-tiden för att kräkas igen. Jag ringde 1177 för jag tyckte inte att det var så kul eftersom jag fortfarande inte fick ner febern (låg på över 40 hela dagen) och fick rådet att ge Ipren istället. Gjorde det och sen sov han skapligt fram till 7:30 på fredags morgon. Fredag var han lite varm men inte mycket, idag är han som vanligt.
När Elli vaknade i eftermiddag hade hon huvudvärk och feber. En och en halv timme senare, efter 7 ml alvedon och lite vatten, kom en kaskad över hela mig, henne och dubbelsägen med alla extra kuddar och täcken... *suck* Nu håller vi oss isolerade tills farsoten är över. Tror att kräkningarna har med huvudvärken och febern att göra men man vet ju aldrig. De har iof inte ett dugg ont i magen men bäst att ta det säkra före det osäkra! Stackars Sonny var hit nyss och blev "motad" i dörren vilket resulterade i en helt hysterisk Hugo för han ville minsann leka. Nu har han väldigt dumma föräldrar.

Sjuksköterskeprogrammet...

Jag kom in!!!!!!!

Alpnaering

Snart kör jag igång som säljare för Alpnaering! Ska bli så spännande! Jag kommer ha två partyn i mitten på augusti, 17:e och 18:e.

Vill ni komma? Tid är 19:00 och plats blir nog här hemma om det inte blir för många! Anmäl er här eller hör av er!

Uppdatering vågen...

Idag var det vägdag, missade igår.
Idag stod vågen på -43,5 kg.

Ofattbart!


Tomt var det här! =)

Ingen som bloggar åt mig så då lyser inläggen med sin frånvaro! Har ju semester och fullt upp... Var iväg till Sollefteå och hade en kanonsemester hos pappa! Var på Risön två dagar, golfade, fiskade och bara mös! Hann med två middagar hos älskade Fajja och Farfar varav en även gästades av faster Sussie och Örjan! Vi hade kanonmysigt för att summera dagarna!
Måns fyllde nio år 6 juli. Mamma och Janne kom redan på tisdagen och stannade till torsdag. Myste på badet, gjorde marängtårta för första gången, barnen och gubben fiskade och sen packade vi och drog söderut torsdag kväll!
Landade i Surahammar strax efter tolv torsdag natt. Fredag var vi på camping och badade, lördag var vi på IKEA, söndag bar det av till Gröna Lund och sen igår åkte vi hem igen.
Nu har jag bara denna vecka kvar av ledigheten, trist men sant... Köpt färg till vedboden så bara vädret blir bättre ska jag ut och måla! Idag har det vräkt ner regn, säkert välbehövligt för marken men väldigt trist för oss.
Nu ska jag hjälpa Elli, vi pottränar! =)

RSS 2.0