12 år

Idag firar jag och Thommy 12 års förlovning!Älskar dig!!

Puss

Bättre!

Idag känns det bättre med studierna! Jag har varir iväg på mattelektion och det var välbehövligt! =) Tänk vad man fattar fort när någon förklarar!

Matten...

Känns som matten kommer gå åt skogen. HUR ska jag hinna när jag fattar noll mest hela tiden... Har några semesterdagar sparade, funderar på att ta ut dem för att ägna mig åt matte men de stackars fem dagarna räcker inte långt!
Uppdraget ska vara inne på torsdag och jag får inte ens till första uppgiften, känner mig hopplöst korkad! Skulle lätt kunna skita i allt och bara lägga mig ner och grina men då kommer jag inte att kunna söka skola till hösten och det är ju vad jag verkligen vill! Skulle behöva hjälp, NU! Även om jag kan åka till stan för handledning så räcker inte tiden till riktigt. Allt känns ganska nattsvart just nu så jag tror jag går och lägger mig istället. Blev inte så roligt inlägg men, men... Kanske är positivare imorgon och vaknar som ett mattesnille!


BLOGG Vi myser ute i solen, hittade en kar...

20110424904 (MMS)

BLOGG Vi myser ute i solen, hittade en kartong jordgubbar i kylen och lyckan var gjord!!!!


BLOGG Elli passade på att måla lite idag i...

20110418897 (MMS)

BLOGG Elli passade på att måla lite idag innan vi skulle gå ut. Sprang ner fyra minuter i tvättstugan för att hämta upp en tröja åt henne samt blöttvätt för att hänga ut och då hann hon måla sig, soffan, köksbordet, datorn och tapet i köket...


SMS-inlägg

20110415890 (MMS)


BLOGG Elli tuppade av på köksgolvet, det h...

20110414889 (MMS)

BLOGG Elli tuppade av på köksgolvet, det har varit långa dagar på dagis så orken tog slut...


31 år!

Dagen har fortlöpt som vanligt. Jobb till 15 och sen barngympa. Firade med tårta 19:00 och sen har det varit en lugn kväll. Inte ett ljud från barnen efter att de lagt sig, de kanske skötte sig lite extra för att mamma fyllde år? =)

Imorgon börjar första utbildningsdagen av tre i Smith, kommer att vara långa men lärorika dagar! Vi har en hel del jobb framför oss...

Nu ska jag kika på BB och sen väntar sängen!

Pollymuffins!

Tänkte slänga ihop Pollymuffins nu!
Någon fyller år imorgon så jag ska väl slänga ihop en tårta åt familjen också! =)
Lugn dag!

Idag är en allmän slappardag hos oss. Vi har ingenting inplanerat och det känns skönt! Ska prova att få Elli och sova men det går inte så bra, hon är övertrött och på sursidan...
Imorgon är det jobb igen. På tisdag, onsdag och torsdag så är det utbildning i Svenstavik. Blir långa dagar men det kommer nog bli väldigt intressant! Vi ska fördjupa oss i ett program som vi använder ute i hemvården, det kommer bli nya rutiner och all beviljad tid ska in. Mycket att göra med andra ord... =)
Tänkte ta mig en rask promenad idag, det är vindstilla och åtta grader varmt ute. Det skulle inte vara fel om solen kikade fram också men man får nog vara nöjd över att det är vinsdstilla iaf!
Nu är det dax att äta något!

Städdag!

Idag städar vi här hemma! Jag tog fönsterna invändigt i kök och vardagsrum för det var lääänge sen nu... Det är full storm ute så jag ides inte öppna och ta emellan och utvändigt så det gör jag när de har sopat gatorna ute! Thommy har varit iväg med återvinningen och nu är han i full gång med dammsugaren!
Igår drog vi till stan en sväng för att gratta Johanna på 28 årsdagen! Vi fick tårta och trevligt sällskap av momma, Johanna, Daniel, Micke, Kevin, Emilia, Yvonne, Marcus och Nova. Elli blev helt till sig av Nova, hon är bara lillbesis på 7 veckor. Elli ägnade många minuter att se om Nova, hon bäddade och klappade kind! =)
Vi var hemma runt halv åtta. La Elli och sen åt vi klämmackor. Jag fick lite ont i magen så jag bytte om strax efter åtta och la mig under täcket i Thommys säng. Vaknade nio imorse... Thommy hade provat väcka mig men jag vaknade i ordentligt när han skulle gå och lägga sig. Bytte sida och somnade om, med kläderna på. De slängde jag av mig senare. Jag var nog ganska slut...
Nu ska jag skära skinkstek och sen hjälpa Hugge med rummet. Vi har lovat att de som städar rummen får ta fram cyklarna. Tycker iof att det är i tidigaste laget men alla andra cyklar... =)

7 april

Det är dåligt med uppdateringar i denna blogg just nu... Sorry! =)
Jag har ju gjort högskoleprovet och det gick sisådär. Jag dumpade efter lunch så hela engelskadelen gick åt fanders... Fick jätteont i magen, svettningar och hjärtklappning. Texten flöt ihop och jag kunde inte koncentera mig så jag fick chansa på alla 20 frågor vilket inte gav ett lysande resultat om man säger så... Tror att resultatet på hela provet hamnar på 0,8 och sist skrev jag 0,6 så det var ju en klar förbättring iaf!
Igår var jag iväg på skolan och min mattelärare blev förskräckt över att jag skulle göra kursen på 50% så hon drog ner studietakten till 25% och det innebär att jag ska läsa kursen på tio veckor istället för fem vilket känns underbart för då ligger jag inte längre efter! =)
Tiggde lunchsällskap och Helena nappade! Vi käkade på Åhlens, jättegod lax blev det! Vi surrade och hade allmänt trevligt! Tack för sällskapet! Helena hade skitsnygga byxor och rekomenderade Gina Tricot så när vi skildes åt smet jag in där och vet ni! JAG KUNDE KÖPA JEANS DÄR!!! Gissa om det var en härlig känsla!! Blev även en top där och sen köpte jag en långskjorta på Lindex också... =) Nu har jag iaf några plagg som passar!
I tisdags köpte jag nya jumpaskor. Det blev ett par Reebok med gelekuddar i, springstrumpor, iläggssulor och en stegmätare. Hade stegmätaren igår och kom upp i nästan 12 000 steg fast jag inte hann ut på promenad. Jag jobbade igår kväll och det kan jag tacka en massa steg för! =)
Idag blir det jobb från tolv, ska lämna baren elva och sen funderar jag på om jag ska ta en promenad innan jag går på jobbet... Dock är det pissväder ute så det kändes inte så lockande.
Imorgon fyller älskade lillasyster 28 år. Undrar vad man ska hitta på åt henne! =) Hade varit mysigt att åka till stan och uppvakta men vet inte om hon jobbar så vi får se hur jag gör...
Blir alldeles varm i hjärtat när jag tänker på mina småsystrar!!! Älskar er!
Nu ska jag sluta svamla och se till att få någonting i magen!

Tävlar!

"Jag tävlar om en personlig almanacka hos snöstjärna, tävla här du med!"

Högskoleprovet!

Imorgon är det dax. Jag ska skriva högskoleprovet! Det tråkiga är att jag och Elle har olika provställen... Det var ju inte riktigt vår tanke utan vi skulle ju vara på samma ställe. Jag ska skriva i Wargens matsal och Elle på Folkets Hus, långt emellan men jag ringde och kollade om jag kunde få byta men det gick inte... =( Jaja, det är väl inte hela världen men trist var det iaf.
Nu ska jag räkna matte. Har visserligen kört fast ganska ordentligt men får se om jag kan lösa det. Skulle verkligen behöva en stödlärare (BECCA!!!) under dessa veckor... =)

RSS 2.0