Problemet löst!

Nu har jag lämnat Iphonen på Phonehouse. Får en ny! =) Apple byter ut min trasiga mot en ny, jag betalar 1500:- i självrisk och försäkringsbolaget resten! :-P Kanon men jag får ha Thommys gamla till Apple har skickat min nya!
 
Annars är läget lugnt här! Var in en sväng till stan i lördags för att lämna telefonen och passade då på att gå lite på Yran med barnen. Vi åkte karuseller och hade allmänt mysigt!! Kanonväder var det också! Träffade alla också, till och med älskade Becca!!! Skulle gärna vilja rå om henne lite själv en helg!! :-P Saknar henne massor!!


Jobbar till 23 augusti, 3½ vecka till. Tiden går så ruskigt fort, jag hinner inte riktigt med!! Trivs dock kanon på jobbet!!! Lärorikt till tusen!

Nu ska jag luta omkull mig, åt våffla med grädde till middag, ingen höjdare! Ont i magen som en tok.Trasig Iphone...

Är så deppig... 
 
Hade varit och firat bästa Liv inför hennes 18-årsdag. Kom hem och och la mobilen på köksbänken. Hugo skulle ta fram en mugg ur skåpet för han var törstig. När han öppnar luckan ramlar en stengodsmugg från översta hyllan ner på bänken med en krasch. Rakt på min telefon vilket innebar krossad skärm. Suck. Ingens fel, så jävla typiskt. Ingen telefon hade klarat den smällen. Koppen gick i massor av bitar, humöret sjönk i botten men jag har drulleförsäkring iaf så istället för 2200:- blir det 1500:- i onödig utgift... Blä. 
 
Nu ska jag gå och dra täcket över huvudet och sura en stund.Senaste uppdatering 5 maj... :-P

Ojojoj. Här var det öde. Ingen uppdatering på länge! Tänkte iaf visa av mig en sväng! Jag lever och mår gott!! Jobbar och står i. Klarade psykiatri, obstetrik och pediatriktentan med god marginal! Nöjd som bara den faktiskt, har nog aldrig pluggat så lite till en tenta men det gick superbra iaf! 

Numera jobbar jag på Östgärde med Anki och Marlene, trivs suuuuperbra!!! Har hunnit med några dagars semester, då drog vi till Leksand först sen tältade vi en natt i Orsa. I fredag drog vi till Sollefteå för mysig samvaro med familjen! Flottfärd med fajja, farfar, pappa, Thommy och barnen. Faster och hennes make mötte upp efteråt för grillning och mys. Fajja har haft bemärkelsedag så vi åkte dit och firade henne lite efter flottningen. Pappa stekte våfflor till barnen efter visiten hos fajja och så mös vi på kvällskvisten! 
Söndag blev det hemgång men först fika på ett mysigt café i Myre med fajja och farfar, supergott fika, TACK!!  Efter fikat åkte vi över Sundsvall hem, lite shopping på Birsta och IKEA är aldrig fel! =)
20:40 landade vi hemma efter en mysig helg!!

Nu ska jag fika och sen blir det läsning, har fått låna sista boken i serien om Mr Grey av Gösta! RSS 2.0