Glad!

Idag har vi lite städdag! Har städat Elli och Måns rum medan Thommy har donat med tvätten.

Vägde mig imorse och jag har nått mitt andra delmål!!! Nu har jag tappat 28,5 kg efter att ha stått stilla på -27 (nästan, bara ett hg eller två ner i veckan) i tre veckor! 

Nu blir det kaffe för att fira!

SMS-inlägg

20110224658 (MMS)


SMS-inlägg

20110222655 (MMS)


Kort!

Då är man korthårig... Har snaggat av allt!
Lägger upp bild sen när jag ids och orkar! =)

Skidtävling!

Ikväll har det varit skidtävling, Måns och Hugo var superduktiga och Måns kom tvåa! Hugo var det ingen tidtagning för så han deklarerade att han minsann vann! =) Jag krängde lite korv i kiosken, hade tänkt åka men gjorde en insats för klubben istället! Måns fick nya pjäxor, skidor och stavar idag och han var supernöjd över att han numera hänger med de andra och att det glider lite bättre!

Nu ska jag ringa min pappa, han ringde precis när vi var på väg så det blev bara hej och hej då!


Burr...

Fryser för jämnan, en inte så behaglig biverkning av min viktnedgång och inte gör det saken bättre att det är svinkallt ute med -19 plus blåst! =)

Imorgon är det Svenstavik som gäller med kontaktmannaskapsutbildning. Vet inte riktigt vad jag har för förväntningar på detta men det blir nog jättebra!
Myser!

Idag myser vi på här hemma. Jag har en son i duschen just nu som sjunger om bajsungar, bajsdusch och bajskorvar... =) Han är kul den lille mannen! Låtsas som att jag inte hör honom, det är ju bra att han tar ton i duschen istället för bland folk! =)

Jag har sällskap också, Missan sitter på armen och hjälper mig att skriva lite!Tur att hon är snäll just nu och bara tittar för det är besvärligt när hon kliver på tangenterna vilket hon oftast gör!

Nu ska jag steka ett ägg till lunch, slarvat lite med maten idag... Jag mitt dumhuvud lever mest på kaffe dessa lediga dagar... Inte bra. Det som ÄR bra är att kaffe är gott igen! =) Iof kan jag lika gärna dricka en kopp te men direkt efter operation och en månad efter smakade kaffe blä...


Trött...

Jag är trött... Sängen var skön idag men det var bara att släpa sig upp för Elli var pigg! Längtar till den dagen då man kan ligga och sova på morgonen och barnen "klarar" sig själva en stund men det lär nog dröja med tanke på vad jag har för barn! =) Idag när jag kom ner efter att ha varit på toa och klätt på mig hade Elli hunnit hitta sig en skorpa och dukat fram ost! Hon var hungrig! Hjälpte henne med smöret och sen var hon nöjd. Vissa dagar hinner hon riva fram diverse saker innan man hinner ner! =)

Idag blir det en hemmadag igen, Thommy var hemma igår för barnen snorar och hostar som bara den... Det vill inte riktigt ge sig. Hugo fick Bisolvon igår för han höll på att hosta lungorna ur sig och det hjälpte faktiskt!

Imorgon är det kyrkis men är barnen som idag blir det inget, håll tummarna att de piggnar på sig! Har inte varit på kyrkis på evigheter som det känns...

Nu ska jag koka lite gröt till frukost, får se hur många som nappar på det... Jag äter havregrynsgröt i princip varje morgon med undantag ibland men barnen (förutom Elli) ratar gröt om det inte är mammagrynsgröt för då äter de med god aptit! =)

Vab igen...

Börjar bli trött på denna förkylning... Elli snorar och är varm, Hugge hostar som en tok. När ska det ge sig? Känns inte ok att behöva vabba flera veckor men vad gör man inte för de små liven! =)

Idag har vi ingenting på schemat. Jag har barngympa och vinlotteri ikväll men det är långt dit! Elli ville sova middag, hon var supertrött eftersom de fortfarande var vakna igår när vi kom hem 20:35. Hörde henne nyss så hon har inte somnat än och lär nog inte göra det heller! =)

Nu ska jag äta upp gröten, är lite trött efter helgen och tycker golvet gungar ibland! =)

BLOGG Vi har haft en underbar resa i helge...

20110205529 (MMS)

BLOGG Vi har haft en underbar resa i helgen! Kan varmt rekomendera att åka till Tallin även om vi mest såg hamnen! :-) Nu sitter vi på bussen hem, är strax i Ytterhogdal, har faktiskt lite hemlängtan men det beror nog på att jag saknar barnen lite! Vi hann med tre timmar i huvudstaden idag också innan bussen gick så fötterna ömmar av promenaderna i klackeskor... :-) Nu ska jag vara social med gubben!


Städar!

Idag blev det städdag här hemma! Var vääääääldigt behövligt om man säger så! Nu är det rent på golven iaf, har disken och sovrummen kvar!

Måste börja packa också. bussen går 8:00 imorgon. Det ska bli spännande!

Nu ska jag äta och sen fortsätta röja! =)

Vägdag igår...

Igår var det vägdag och vågen visade på -25 kg! =)

RSS 2.0