September snart slut...

Här går tiden fortare än man hinner med... Skola är i full gång, vi läser Medicin, Kirurgi och Geriatrik. Mycket intressant men så ont om tid! På sex veckor ska vi lära oss kroppens ALLA sjukdomar med symtom, diagnos, behandling, eventuella läkemedel (hur de verkar, vad de verkar på och vilka bivekningar...) samt omvårdnaden kring sjukdomen och patienten. Som sagt, lite att lära sig! Tur att man tycker att det är roligt, annars skulle det nog aldrig funka! Har tre veckor kvar till den stora tentan, på måndag skriver vi läkemedelstenta. Läkemedelsberäkning handlar det om, inga större bekymmer hoppas jag. Är inte direkt nervös så hoppas att det inte gör att man blir slarvig och tycker att man behärskar det och så leder det till slarvfel... Närå, ska nog gå bra. =)

Hemlivet är som vanligt förutom att min goa Hugo är som förbytt, trotsåldern har gjort intrång i vår familj... Uppkäftig, dryg och allmänt grinig. Tur att det är en fas som förhoppningsvis går över! 
Elli trivs på dagis som vanligt och Måns har slutat på fritids. Han åker hem efter skolan varje dag och hittils har det funkat förutom att han inte gör sina läxor... Måste lösa det nå något vis och få honom att inse att de är viktiga! Han har ju börjat fyran, nya lärare och högre krav. Det märks men jag tycker det är kanon! 

Nu ska jag njuta av en dag utan krav!!RSS 2.0