14 år som förlovade!Idag firar vi 14 års förlovning!! <3
 
  

Ellis bågar!

Hittade bilder på Ellis bågar!! Hon kommer bli superfin! =)
 
 
 
 
 
 
 

Glasögon!

Igår var vi till ögonmottagningen med Elli. Upptäcktes nämligen på 4-årskontrollen att hon inte såg riktigt som hon skulle och mycket riktigt! Hon har kraftigt brytningsfel vilket gör att hon ser uruselt... Det blev glasögon på heltid för den lilla damen. Vi svängde förbi optikern direkt efter undersökningen och så fick hon välja ut två par bågar, givetvis rosa! ;-) Dessa kommer om ca två veckor, spännande!!

Var även förvi systeryster en snabbsväng och blev bjuden på mat! Tack! 

Hemma igen innan sju för att svida om och iväg på Zumba, det var första gången för mig och 10e och sista gången för resten! Hade liiiite svårt att hänga med men kul var det! Tog 2,5 km löpning hemma på löpbandet efter zumban, kände att jag hade pigga ben så då var det bara att köra! 

Idag är det studier som gäller. Ska göra en individuell uppgift till freedag om patientsäkerhet... Måste göra klart den idag känns det som så man kan vara ledig imorgon! Ulrika och Jörn kommer ikväll, det blir mat och majbrasa tillsammans!

Nä, nu ska jag sätta lite fart!!

Lever! ;-)

Tänkte bara meddela att jag lever... Blir sångt emellan inläggen här, skittråkigt men det får vara så för nu!

Läser Ledarskap nu så det är skapligt lugnt denna kurs. Om en vecka kör sista kursen för teminen igång och det är en medicinkurs med en stor tenta! Ska bli sååå kul, jag älskar tentor!! Tycker det är superkul av någon konstig anledning!
 
Ska börja jobba 10:e juni. Inte till den lön jag önskat men, men... Slipper kvällar och helger iaf! Kommer jobba med syrrorna på Östgärde 7:30-16:30 måndag till fredag hela sommaren. Ska se om jag kan lägga någon dag ledigt. Ska bli sjukt lärorikt, spännande till tusen!! Har ju "bara" den akademiska biten kvar av utbildningen till hösten och våren plus 16 veckors praktik innan jag är legitimerad sjuksyster... :-P Känns ganska nära!
 
Annars så tränar jag för fullt. Joggar och går. Klarar fem kilometer på ca 35 minuter, inte illa tycker jag! Varvar löpband och utespringning nu. Är hur härligt som helst! Hade gått upp några (många) kilon för mycket sen i somras så det var dax att börja röra dököttet!! Måste komma i sommargarderoben!! Är hur taggad som helst men det är trist att hålla in hela veckorna så jag har ett par fuskdagar/vecka. ;-) 
 
Nu ska jag ta mina möra ben och parkera mig i sängen! Sov gott!!

Snart födelsedag! =)

Imorgon är det födelsedag, igen... Åren går på tok för fort nuförtiden! :-P
 
Har gjort klart praktiken med väldigt godkänt resultat, känns skönt att vara tillbaka i skolbänken även om dagens föreläsare var så dålig att jag åkte hem. Det är väldigt sällan jag skippar en föreläsning men när människan inte säger annat än "så att säga" och fånflinar så lär jag mig mer av att läsa i böckerna själv. 

Barnen här är förkylda så imorgon blir det att vara hemma med både Elli och Hugge, Elli var hemma även igår. Snuva och feber med inslag av hosta dras vi med nu. Tur att det är en ganska soft kurs utan så mycket föreläsningar... 

Annars så är det lugnt. Har lyckats pajja knät på löpbandet (Just det. Vi har köp ett rejält löpband.). Har tagit i för hårt helt enkelt. Igår hade jag "flow" och joggade 6,5 km i princip. Gick kanske max 6-7 minuter totalt men då i samma takt som jag joggar. Hur härligt som helst och jag inser hur kul det är att jogga och att jag klarar av det utan att dö, då lägger knät av. Såååå trist! Ska försöka med streching, samt bygga upp muskulaturen runt knät och se om det går bättre. Är ju så ivrig!!! Vill springa!!! Är duktigt halt idag med rejält ont inuti och utanpå knät mot insidan. Jaja. Funkar att linda iaf, då känns det bättre! 

Nu ska jag jaga barnen isäng, gillar att hålla våra rutiner fast 2 av 3 ska vara hemma imorgon. =)

Adios!

RSS 2.0