Jubileum!

Idag klockan 17:05 för nio år sedan förlovade jag och Thommy oss... NIO ÅR! Vart tar tiden vägen???

50%

Sjukskriven på 50% till 28 maj. Får se hur det går att jobba. Bara att inse att kryckorna får stå och samla damm...

Barnen är ur balans... De bara bråkar och den minsta är värst, han har klöst Måns runt högra ögat, klättrat på våran trasiga TV, kastat runt ett glas med apelsinjuice, kastat runt disktrasan, klättrat på mig, hoppat på mig, slagit mig, sprungit ut utan kläder, hällt ur hela stora byttan med puzzel och detta plus en hel del annat har han gjort bara idag...

På tal om våran trasiga TV så är våran TV trasig! Den pajade igår mitt på dagen, intressant att vara utan TV en heeeeel dag... Bilden rullar men vi har ljud. Någon som vet felet?? Thommy grejade hela kvällen igår men fick inte till det!

Nu vill sambon ha tillbaka datorn!

Inget nätverk...

Har inget nätverk på bärbara så jag sitter på Måns rum uppe just nu...

Fortfarande lika ont i ryggen om inte värre... Ska ringa Kristina idag på MVC och höra vad jag ska hitta på. Är iaf hemma tills på torsdag på eget bevåg och sen får vi se.

Ikväll är det sista barngympan också! Super skönt måste jag erkänna... Ska hoppa bort till skolgården runt 16:45 för att förbereda barnens skattjakt.

Nej nu ska jag kila ner igen innan barnen hittar på en massa bus...

Hugo sjuk.

Hugo fick feber igår kväll, 39,0. Lika mycket feber idag också men försök att säga till honom att du är sjuk och ska sitta inomhus hela dagen! Han är skapligt sur på oss för att han inte får gå ut.
Måns sover hos farmor som vanligt och jag hoppar runt som ett fån här hemma på kryckorna... Iof avlastar de oerhört men ändå...

Nu ska Thommy få fart på grillen, håller på att hungra ihjäl!

Ojoj...

Det blev bälte och kryckor för min del... Får inte belasta bäckenet och har fått en hel lista med förhållningsorder när det gäller att sitta, ligga, stå, gå och resa sig från sittande... Blev inget arbete i helgen iaf, hur ska jag kunna jobba när jag inte får gå utan kryckorna??? Måste ringa MVC på måndag och prata med min bm. Jag har rätt att vara hemma en vecka utan läkarintyg iaf. Får se hur det blir sen... Man känner sig väldigt fånig på kryckor kan jag konstatera iaf!


Sparkar!

Hm, snacka om att det är en livlig liten krabat i magen...

Idag är det dax för besök hos sjukgymnasten. Är lite nervös faktiskt...

Rapporterar senare om hur det gick!

Sjukgymnasten.

Har pratat med sjukgymnasten och ska få komma på fredag. Känns låååångt dit med tanke på att jag knappt kan röra mig...

Irriterad idag, Måns åt upp mina Hubba Bubba och det förstörde hela dagen. Är fortfarande skit sur på honom... Man kan ju fråga iaf. Snacka om att man tänder på alla cylindrar för minsta lilla.

Nu ska jag ta och anmäla vab, är hemma med barnen idag för de är så snoriga. Skönt för min rygg också måste jag erkänna!


Ultraljud!

Idag har vi varit på Ultraljud! Spännande! Parveln sprattlade på som bara den. Det visade sig dock att jag har moderkakan för modermunnen dvs "utgången" så då får vi komma tillbaka i vecka 27 för att kontrollera hur det ser ut. I 99% växer moderkakan upp med livmodern så det är nog ingen fara. Det värsta som kan hända är kjejsarsnitt och där är vi inte än! Nej nu är batteriet slut i bärbara...

Aj...

Har fått kraftiga foglossningar... Pratade med min bm och hon hänvisade mig vidare till sjukgymnast. Jippi...

Festen igår gick kanon, vi hade 50-60-talsfest på Norsgården. Ulrika (svägerskan) fixade mitt hår. Det var meningen att det skulle bli en klassisk svinrygg med tillhörande bulle uppe på huvudet men efter många (nästan) tårar och mycket toupering så gav vi upp och gjorde en helomvändning. Vi touperade och sprayade upp håret mitt på huvudet och fäste med en klämma. Snyggt! Målade mig med lysande grön ögonskugga och knallrosa läppstift! Grön storblommig klänning a´la -69 och skapelsen var klar! Festen kunde börja!
Jag serverade alkohol hela kvällen och gissa vem som lider av allt springandet igår... Kan nästan inte röra mig, vill bara kräkas av smärta.
Har en nerv eller någonting i kläm också i armen så jag har molande värk i hela höger armen med smärtcentra i armbågen... Bara skit med mig.

Igår på dagen var jag till stan med barnen på  Pettson och Findus-teater. Det var jätte kul men Hugo blev rädd för tjuren så han missade (läs vägrade titta) de sista 15 minuterna. Han och mamma var i foajen och väntade.

Nej nu ska jag lägga mig på soffan och fortsätta lida. Hoppas ryggen är bättre imorgon för då är det ultraljud!!

Sundsvall!

Mot Sundsvall men det blir ingen ny bil...

Ingen lust...

Jag har verkligen ingen lust att göra någonting... Är bara trött och less på det mesta faktiskt. Sliter ont med syster, hoppas att det löser sig. Hon fyller år idag, Grattis gumman!!!!

Har ont i luftrören och huvudet... Vill egentligen bara sova. Måste kanske iväg och kolla järnvärdet, jag tycker att jag är onaturligt trött. Sitter och sover på eftermiddagarna.

Barnen och särkskilt Hugo är otroligt gnällig, inte riktigt frisk men det går säkert till sig.

Nej nu ska jag gå och lägga mig tror jag...


RSS 2.0