Dax att uppdatera!

Som vanligt är det rätt tomt i denna blogg... Hinner/vill inte/ids inte uppdatera så ofta. Har egentligen inte så mycket att rapportera! =) Skolan går kanon och vikten går fortfarande neråt även om det går sakta! Gjorde en liten mätning för någon vecka sedan och sammanlagt har jag tappat hela 244 cm... Oj! Det var inte så lite tyckte jag. Jag har tappat nästan 52 kg också. Är väl egentligen "klar" men två kg till skadar ju inte. ;-)
Var på återbesök på kirurgen i onsdags och fick mycket väl godkänt! Mina värden låg jättebra fast jag slarvat med medicinen så domen blev mer medicin och dricka mer vatten annars så var hon jättenöjd med min insats! Jag är självklart också jättenöjd! Min bild i spegeln är numera lika med den som jag haft i mitt huvud... Många ser sig som tjocka även efter viktnedgång men eftersom jag aldrig har fattat att jag varit så stor som jag faktiskt var så stämmer bilden av mig själv bättre nu!

Vardagen lunkar på som vanligt. Har en kurs nu som går på halvfart men det är mycket litteratur som ska plöjas igenom så mina dagar består av läsning. Kul? Jo faktiskt! Att utvecklingsteorier och Freud skulle vara så intressant visste jag inte. Trodde att kursen skulle vara tyngre eftersom det är mycket läsning men det är lite fiffigt indelat så man hinner med! En annan fantastisk sak är Google dokument! Underlättar vårat grupparbete när jag kan sitta hemma och skriva i samma dokument som mina gruppmedlemmar Elin och Josefine! Smart!

Nu ska jag sjunka ner i soffan med kaffemugg nummer sju för dagen... Hm, sju gånger två och en halv deciliter är... Oj, 1,75 LITER... Kanske ska dra ner liiiite på kaffedrickandet innan min mage ger upp eller kanske börja dricka med mjölk (usch)!

13 år tillsammans!

Idag firar jag och Thommy 13 år tillsammans.
Tiden går fort när man har roligt!

Vi firade ikväll med chokladpudding och kall varmkorv! =)Pojkar!

En Fin Dikt Om Pojkar...


Pojkar, små pojkar en särskild art,
det märker man ganska snart.
En sten blir till bil, en pinne ett svärd.

Ja, små pojkar lever i sin speciella värld.
De springer, hoppar, flyger och far
och bygger av kuddar ett mjukt försvar.

Om man bara fyller deras dag med kärlek,
och en och annan förmaning ibland,
klarar de sig snart på egen hand.

Tiden går fortare än man tror,
snart har min förstfödde son blivit stor.

Jag kommer att minnas dig med solsken och lycka
och glädjas åt att en vuxen mans hand få trycka.
Jag minns när jag på din hjässa fick snusa
och när du i min famn otvunget rusa.

Jag vill ta vara på varje minut jag får dela ditt liv.
Snart går du din egen väg med stora kliv.

Bara att börja läsa... Detta är böckerna t...

mms_img124736627 (MMS)

Bara att börja läsa... Detta är böckerna till hela andra terminen så jag behöver inte läsa alla på fem veckor iaf! =) En av böckerna skummade jag igenom igår och den var intressant! Fem av böckerna ingår första fem veckorna och det handlar mestadels om utvecklingsteorier, kommunikation, vårdorganisation och andra diverse stimulerande ämnen! Ska slänga mig i soffan med ett paket snorpapper och börja med innehållsförteckningen i varje bok... Känns lagom att börja med!


Snuva!

Mamman i familjen är förärad med snuva... Ingen annan har detta bekymmer av familjemedlemmarna och det är nog tur med tanke på hur ynklig jag känner mig.

Här var det tomt!

Blogglusten har inte riktigt infunnit sig... Återkommer när jag hittat igen den, kan vara imorgon eller vilken annan dag som helst förutom idag! ;-)

RSS 2.0