Jubileum idag!


Idag firar jag och Thommy 13:årig förlovning!
Åren går fort när man har roligt!

Puss <3




Ensam...

Det går riktigt bra faktiskt! Tiden går fort tack vare praktiken och nu är det bara en natt innan gubben landar hemma igen! Han kommer visserligen hem natten mot fredag men det räknar jag som imorgon! ;-)

Två dagar kvar av praktiken och det känns som jag skulle vilja ha fyra veckor till. Iof blir det lite "dötid" ibland men den slår jag och Elle ihjäl efter bästa förmåga!

Nu ska jag natta lite barn. Elli åt bara lingonsylt till middag så hon har nyss kvällsfikat en stor tallrik havregrynsgröt, den enda av barnen som äter det! Smidigt!

Rapportskrivning!

Sitter och väntar på Ellinor, vi har rapportskrivning på schemat idag! Ska bli skönt att komma igång med den, det är ju trots allt bara en vecka kvar innan den ska vara klar... =)

Idag blir jag gräsänka i tre dagar, Thommy for på mässa till Stockholm med jobbet. Jaja, det går nog bra, i vanliga fall är det ju jag som är borta så lite ovant är det allt! 

Nej nu ska jag dra igång vattenkokaren, har på känn att Elle är på ingång när som helst nu!

Arbetshelg och feber...

Har jobbat hela helgen, eller kanske rättare sagt haft praktik! =) Jättetrevligt har det varit och vi har gjort hela Bergs kommun vilket var en upplevelse att få se!

Imorse (07) när jag steg upp hade jag Hugge på soffan tittandes på tv, han gnällde lite över sin mage men jag trodde han var hungrig. Idag mitt på dagen ringde Thommy och meddelade att han hade feber... När jag kom hem var han skållhet och hade sovit en och en halv timme idag. Ikväll har han varit mycket piggade men dock lite varm. Han får helt enkelt vara hemma imorgon och kurera sig!

Imorgon är det dax för praktik återigen, har ju fem dagar i rad men det ska inte vara något bekymmer! Imorgon eftermiddag ska jag och Elle sätta oss med vår etikuppgift, bättre sent än aldrig, den ska redovisas på tisdag... =) 

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med någonting ätbart men jag vet inte riktigt vad... Sitter och sörplar kallkaffe och är allmänt sugen på någonting gott. Får ta och inventera kylskåpet!

Kvällsfika!

Sitter och kvällsfikar rostad "Rasken" med ost och svartvinbärsyoughurt, intressant va! ;-) Magen lär nog säga sitt om en stund gissar jag!

Imorgon är det praktik igen, utgår i helgen från Rätan och det känns skönt faktiskt! Ska gå med Marlene lördag och söndag, ska bli trevligt!
Idag hade jag halvtidsbedömningen och det gick galant, både jag och Elle är duktiga enligt min handledare! Känns ju bra att de litar på oss och tycker att vi gör bra ifrån oss! =)

Nej nu ska jag krypa ner i sängen, hade en marig natt inatt så sängen lockar!! Jagad av vampyrer, lite halvskabbig xxx-klubb och en massa konstigheter gjorde att jag vaknade och kände mig lite halvstressad! Dessutom har Elli i princip flyttat in i våran säng nattetid så det är trångt också... Jaja, det är en period och sen ger det sig men jag får lite svårt att sova! Hon kommer tassande och sen ligger hon tvärs över min säng och sparkar mig eller så ska hon ha armen över min hals så jag inte kan andas! De är söta de små liven! <3

Go´natt!

Silver i all ära men nu blir det brunt!!!!...

mms_img347027215 (MMS)

Silver i all ära men nu blir det brunt!!!! Hoppas jag... :-)


32 år...

Idag fyller man 32 år. Iof har jag sagt sedan januari att jag är 32 så egentligen har jag ju "tappat" fyra månader av mitt 31:åriga liv... Jaja. 

Dagen ska spenderas på praktiken och sen kanske man skulle engagerat sig och färgat bort alla gråa hår. Får se hur det blir med den saken! Vi ska inte fira så mycket, tårtbottnarna var slut på Ica och de skulle inte få hem dem idag heller så vi slog till på marängbotten istället. Får se vad familjen åstakommer av den, fika blir det i alla fall! ;-) 

Nej nu ska jag sätta lite fart! Ha en bra dag alla nära och kära, onära och okära!

HC

Fick tid till Måns kl 14 idag på hälsocentralen men efter en massa tjorv och läkarbrist blev vi ombokade till imorgon... Får hoppas att vi får komma som planerat då. Ikväll blev det en Tavegyl mot klådan, hoppas han får sova. Såg riktigt illa ut igen ikväll, nu är vi less på detta. 

Nu har jag sett sista avsnittet av "30 grader i februari", vad ska jag nu längta efter???? Tips mottages tacksamt!

Tisdag och praktik!

Idag är det tisdag och jag kör igång praktikveckan! Jobbar torsdag, onsdag, fredag, lördag, söndag, måndag och tisdag!! Kommer nog vara rätt nöjd nästa onsdag!

Idag ska jag ringa HC angående Måns nässelutslag, håll tummarna att vi får komma till läkaren för det är inte det enklaste! 

Nu ska jag knalla iväg till bussen strax!

Måns rum!

I torsdags kom pappa för en liten påskvisit! Eftersom det går fortare när man är några stycken passade vi på att göra klart Måns rum. Thommy har kämpat på med underarbetet nu en vecka så jag och pappa avslutade det hela med att måla och tapetsera! =) Äntligen är Måns rum klart! Vi har givetvis gjort annat än renoverat också, barnen har fått tillfälle att rå om morfar ordentligt plus att jag blev firad i förskott! Fick min älskade Dolce & Gabbana: Light Blue av pappa i födelsedagspresent och en välbehövlig slant till bara mig själv av fajja och farfar!! TACK än en gång!!!
Blev en liten tripp till Svenstavik och distriktsjouren på fredag kväll pga av Måns utslag, de var värre än någonsin! Fick prata med läkaren och han tror inte det är allergi utan att Måns eventuellt kan ha en infektion i kroppen som triggar immunförsvaret hela tiden. Ska försöka komma iväg på tisdag till HC för provtagning. Ni får hålla tummarna att de tar mig på allvar denna gång, gick ju inte så bra sist...
Iaf så åkte pappa hem igår och sen har vi inte gjort många knop här hemma. Vi har städat, plockat och donat och sen körde Thommy undan riset till majbrasan. Bjöd svärmor, svärfar och Terese på lite kaffe och en bulle idag så de skulle få se Måns rum!

Slänger upp några bilder på Måns rum så ni också får se!
Motivet är New York, kanske lite svårt att se på bilderna! Resten av rummet är målat i ljusgrått.
Konstaterar att vi ska måla sängen vit för att den ska passa in lite bättre!
Ett vitt skrivbord ska inhandlas, kommer att passa in lite bättre! Jag har totalt kärat ner mig i det skrivbordet som är på bilden och vill mer än gärna ha tillbaka det till min hörna i vardagsrummet...
De flesta av alla leksaker som varit på rummet kommer inte in där igen!!! Han konstaterade själv att lego, datorn, pennor och böcker räcker gott och väl eftersom han inte leker med nåt annat! 

Nu ska jag dricka kaffe och njuta av denna söndagskväll! Imorgon är jag ledig men på tisdag till fredag är det 7-16 på praktiken som gäller! Tur att Thommy har semester denna vecka så barnen får lite lov!

Tidigt!

Timmen är tidig och jag har nyss käkat frukost! Väntar på att klockan ska bli 5:35 så jag får spatsera iväg till bussen som ska ta mig till Svensta där Elle möter upp! Imorgon är det sista praktikdagen för denna vecka och sen kan jag faktiskt skryta med fyradagarsledigt! =)

Ikväll är det städning på schemat! Fy, jag gillar inte att städa men det måste ju göras. 

Första praktikdagen!

Haft en kanondag idag och faktiskt har vi fått göra lite smått och gott.
Kommer nog trivas kanon som det känns.

Ork lika med noll!

Här fanns ingen ork till någonting idag! Har mest lagt energi på att hålla någorlunda ordning på barnen, de är överallt och som små duracellkaniner och då särskilt Hugo. Mitt humör hänger inte riktigt med i hans tempo om man säger så! =)

Imorgon börjar praktiken, är lite smånervös men det ska nog gå bra!

Thommy blir hemma imorgon för då kommer (förhoppningsvis) Telias hemtekniker och ska försöka lokalisera vad som är fel med vårat bredband. Måste slå en pling till Telia och begära ersättning för dessa veckor, knappast att jag har lust att betala för något de inte kunnat leverera på tre veckor snart. I helgen har vi dock haft tur och kunnat se tv men idag började det hacka och låsa sig igen. Börjar tröttna faktiskt!

Ikväll blir det tidigt, helt slut av att inte göra någonting!

RSS 2.0