Hostig och jävlig...

Har åkt på rethosta... Inte trevligt när man hostar så tårarna sprutar!

Har arbetshelg, IGEN... Fan tiden går så fort att jag inte hinner njuta av de två helger jag är ledig. Hela denna veckan har det varit någonting kvällstid också så jag har inte fått nattat mina älskade små en enda dag denna veckan... Onsdag nästa vecka är första kvällen jag blir ledig sen i måndags...

Lilleman sover och jag funderar på vad jag ska hitta på för lunch till storkillen, kroppkakor finns det i kylen men frågan är: Äter han det eller blir det en kamp som vanligt...?

Har reggat mig på Facebook också, många gamla klasskompisar hittade jag där! Kul ställe...

Hade köpt husbil också igår (importering från Tyskland) men killen som skulle fixa det ringde och sa att den vi ville ha var mjuk i taket... FAN! Det går aldrig som jag vill... Det är bara att fortsätta leta!

Nej nu ska jag käka!

Långt mellan gångerna...

Ibland blir det långt mellan gångerna man bloggar, har som inte riktigt tid...
Veckan som har varit har iaf varit skaplig. Jobbar fortfarande på med TimeCare och snart så ska vi diffa...

Jag viktklubbar ju som sagt och har gått ner sammanlagt 4,6 kg sedan första vägningen på jobbet! Har även tappat fyra cm i midjan vilket känns!

Ikväll är det arbete, har ju barngympan också men den får Terese ta hjälp av Agneta med!

Igår kväll hade Thommy eldat och vritit upp shunten. Inatt var det olidligt hett så det slutade med att vi fick vräka upp fönstret för att kunna sova... Det är nästan äckligt varmt inne än!

Nej nu blir det frukost!

Home again!

Hemma, landat och arbetat... Så ser mitt liv ut just nu. Har haft utbildning i TimeCare idag och jag hoppas att de lärde sig något...

Ikväll var det första barngympan för hösten. Gick nog bra, de flesta barnen lyssnade faktiskt!

Nej nu ska jag unna mig någonting för jag håller på att dö av hunger!

Snart dax!

Nu är det inte länge förrens vi åker... Längtar som bara den. Kanske ska packa...

Halvledig dag!

Idag var en halvledig dag. Skulle ha varit hemma och slappat hela långa dagen men jag var tvungen iväg en stund på jobbet för att fixa lite i TimeCare. Har stött på ett bekymmer men det är nog ingen fara bara jag får tag på projektledaren, dvs min gamla chef. Har skickat ett mail om dilemmat så jag hoppas på svar snarast!

Snart åker vi till Ullared. Det är tre stycken (varav två redan varit där för fyra dagar sen) som ska skicka med lista på lite som jag ska handla... Jaja, det blir nog bra!

Nu har jag två 7-16 pass framför mig innan Ullared, det ska nog gå bra...

Nej nu ska jag läsa. Var på bibblan och lånade Karin Fossums "Evas öga", har redan läst "Älskade Poona" och "När djävulen håller ljuset". Det är böcker jag varmt kan rekommendera, lättlästa också!


Hemma på rast.

Är hemma två timmar på rast nu... Känns i mina ben att man har kutat som en jubelidiot idag på jobbet. Vi har en som är lite dålig och det medför att personen i fråga larmar hela tiden...

Sambon har gjort potatisgratäng så jag skulle slippa göra middagen idag och det var ju snällt.

Måste vila en stund nu, ska mysa med barnen i soffan!

Kursat klart för denna gång!

Jaha, så var TimeCarekursen över för denna gång. Om två veckor har vi träff igen plus en uppföljningsdag den 19 oktober. Då ska första schemat vara diffat och klart för färdigställande...

Imorgon är det arbete som gäller, hade egentligen kvällen idag men eftersom jag varit på kurs hela dagen så slapp jag det...

Har kyckling i ugnen, viktklubbandet går bara fint. Har faktiskt inget sug efter någonting!

Fullt upp!

Nu i veckan är vi på TimeCareutbildning. Snacka om tufft... Det kommer att bli tjafsigt men får vi bara det att rulla så blir det nog bra!

Har precis gjort klart en recension för svenskan och sen ska jag ta itu med samhällen...

RSS 2.0