Hugge 5 år!!!

Idag fyllde min Hugge 5 år!
Dagen har varit fylld med saft, paket, tårta, cupcakes, skratt och en massa mer!
(Bilden är stulen av Hugges faster T)Tunnbröd!

Idag har man bakat tunnbröd! =) Jag, Ullet, svärmor och svärfar tog och bakade lite över 100 kakor. Det tråkiga är att jag inte vågar smaka med risk för att dumpa...

Dyngförkyld är jag också, helt tätt i huvudet med öronvärk och ont i halsen... Börjar jobba imorgon så det känns angeläget att bli frisk, NU! =)

Tar en Citodon brus och kryper ner under täcket en stund, kanske hjälper!

Liv i bloggen!

Måste hålla liv i bloggen men det känns inte som man har riktigt tid. Förstår inte hur man hinner skriva metervis, jag blir alltid avbruten... Nu står Hugge och pratar bredvid om High Score på DS-et! =)

Elli sover redan, hon var supertrött idag. Både jag och Thommy är tussiga, förkylda till tusan och Thommy har feber också. Typiskt när man ska börja jobba igen på måndag! Glömde ringa dagis igår också så jag har inga dagistider heller, de ska vara på dagis 7:15 på måndag... Bra jobbat!

Idag är det julmarknad på Hembygdsgården, vi tänkte dit! Trevligt när det händer någonting! Får se om gubben och Elli blir hemma eller om de följer med!

Tjuvvägde mig idag och resultatet är -14,3 kg. =) Så här "lite" har jag inte vägt sen i början när jag väntade Hugge!

Ny dag, fortfarande hosta...

Hostan vill inte ge sig riktigt... Hostar emellanåt men det "tar" ingenting, riktig rethosta.
Hugge är pigg och Elli är nog på bättringsvägen även om det inte är dagisdax för henne riktigt än. Får se hur vi gör med Hugo imorgon, han har lite för mycket överskottsenergi... Det är ganska mycket kaos här hemma just nu med två stycken som går varandra på nerverna... Elli grinar och skriker mest hela tiden, gnällig till tusen men det är ju inte konstigt med tanke på hur länge hon har haft feber! Hon äter väldigt dåligt också men idag har hon faktiskt petat i sig lite av varje!

Min ork är väl inte heller på topp... Hoppas snuvan ger sig snart, kan ju inte börja en månads sjukskrivning med sjukdag... =( Håll tummarna, kanske ska kurera mig med vitlök!

Nu förstör Elli pennorna, dax att ingripa!

RSS 2.0