2010

Dagen började bra, Elli sov till tio och resten av barnen sov till närmare halv elva... :-D
Gårdagen bestod av arbete till 16:30 och sen var det hem och hjälpa Thommy med middagen. Vi körde trerätters fast det bara var vi, lite extra ska det ju vara på nyår!
Till förrätt så åt vi laxrulle aĺa Erika och Elle! Jag hade dock i lite för mycket pepparrot så man kände inget av vare sig lax eller ost... Till detta så hade vi gjort vitlöksbröd (gaffelfralla med vitlökssmör i ugnen) som var supergoda!
Varmrätten bestod av inbakad kycklingfilé med vitlöksost, potatisgratäng och mögelostsås! Riktigt mums! Salladen glömde jag bort, kom på den när jag började lägga upp maten på tallriken... Lite strul med barnen kring matbordet men det är ju som vanligt i detta hus... :-)
Efterrätten intogs i soffan framför tv:n, marängsviss! Chips och någon cider i soffan under kvällen, ost och kex orkade vi inte...
Hugo och Måns var uppe till halv ett inatt, vi skålade i jordgubbsbubbel (från ICA) på tolvslaget och spanade ut över sjön och alla fyrverkerier! Vi var mäkta imponerade av eldballongerna som flög över himlen!
Hade en mycket trevlig kväll, hoppas året fortsätter i samma anda!

Idag så väntar återigen arbete, börjar 16, likaså lördag men då börjar jag sju och slutar halv fem. Funderar på en stadsresa på söndag men har inte bestämt oss än...

Tänkte lägga in bilder men denna muppdator fattar inte när man sätter in minneskortet så han hittar inte bilderna... Kabeln är borta så vi får se när det kommer pics nästa gång!

Kommentarer
Postat av: Helena

Gott nytt år!

Om ni ska in till stan på söndag, hör av er!! Ni kan ju bara svänga föbi på en kort kaffe...skulle vara jättekul ju!

2010-01-01 @ 14:22:06
URL: http://livetigymmet.blogspot,com
Postat av: Britt-Louise

Verkar varit en trevlig afton med god mat!

2010-01-01 @ 15:27:34
URL: http://brittalovisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0