39,2 i feber...

Elli är tussig, hon har 39,2 graders feber... Just nu sover hon, får hoppas att hon blir lite piggare på Alvedonen hon fick!

Gårdagen var superlyckad! Vi hade en otroligt trevlig dag med Thommys släkt, runt 86 pers blev det och då är det enbart släktingar från Ol-Karls (Thommys farfars farfar tror jag...)!! Samling på Bölegården först för info om dagen och sen for vi och fikade ute på "hemgåden", lade blommor på gravarna här nere i Rätan och sen upp till "Tjörn" för Flötgröt och tunnbröd med samvaro och mingel. Efter detta bar det ner till Böle bygdegård igen för middag och mera samvaro. Vi for till Böle 10:00 och var hemma strax innan 22:00, snacka om heldag! Tog massor med bilder, lägger ut några!




Pappan, Elli och gammelfarmor Gun



Hugge the man lär sig spela dragspel!



Lite släkt bl.a. Linneá, Liv, Jan Strand, Annas mamma (vet ej vad hon heter...) och Anna Mourou.

Lägger ut resten av bilderna på Facebook, det tar sån tid här... Är ni nyfikna kan ni kanske kolla här: http://www.facebook.com/sara.stalhand


Nu är Elli vaken och "sinnu"...


Kommentarer
Postat av: Lina

Japp, nästa sommar, eller rättare sagt i typ agusti eller början på september smäller det =) Självklart e ni bjuden!!!! Ja, det vore underbart om ni hade tid någon dag att titta förbi! Dina sötnosar e ju så underbara! Jag bara skrattar när jag läser om Hugges små hyss =) Goungen! Maja e oxå tussig nu, hostar och snorar och har feber....Typiskt att de ska bli sjuka när värmen äntligen är här =( Pöss!

2009-07-05 @ 16:00:45
URL: http://lollinona.blogg.se/
Postat av: Becca

Varför var hon anna där?

2009-07-06 @ 22:05:54
URL: http://season.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0