Bombhot.

Två fall av bombhot inne i Östersund bara idag... Vad pysslar de med egentligen? Det var ju två tjejer som hade skrivit bomb på en låda här om dagen och lagt utanför Lidl i Östersund också. Är det poppis idag att slösa på resurser och skrämma upp folk? Man får hoppas att det är fejkbomber.

Måns for till Oliver ett tag för att leka. Jag har så ont i huvudet, Elli sover i vagnen nere och Hugo sitter i soffan och tittar på ScoobyDoo som för närvarande är hans favorit tvprogram. Han ska snart gå och lägga sig en stund.

Läkarbesöket igår gick bra. Vi ska få remiss till Östersund för vidare undersökning av Måns. Det visade sig att han har trånga näsgångar och irriterade tonsiller så förmodligen har han förstorade polyper också. Får se om det blir operation sen.

Idag har vi inte gjort någonting trots det fina vädret... Får lite dåligt samvete men, men. Tvättat några maskiner och ska ta itu med disken bara jag hittar inspirationen. Måste dammtorka i vardagrummet också, det var väldigt mycket damm överallt.

Kanske ska fixa lite lunch först...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0