Sammanfattning igen...

Väntade som fan i tisdags på grejor från IKEA. Gissa vad? De kom aldrig! Pratade med IKEA och de fick inte tag på DHL som skulle komma med paketen. Vi ledsnade och for till Sollefteå.
I onsdags landade iaf grejorna hemma till slut. Men inte var bekymmerna över för det inte... Thommy skulle bygga ihop skiten igår kväll men då har den övre biten på bokhyllan "bångnat" så nu måste jag ringa IKEA igen så vi får en ny överdel... Ser jätte konstigt ut eftersom det glipar mellan bitarna.

Tänkte summera veckan lite snabbt:

Tisdag: Irriterad på IKEA. For till pappa kl 17:45, framme kl 20:45.

Onsdag: Thommy fyllde år! Badade i Simsjön, morfar kvaddade sin radiostyrda motorbåt in i bryggan... Det var en rolig leksak, nästan roligast för Thommy och morfar! Kerstin och Eddie var med, vi hade jätte mysigt. Måns, Hugo och Eddie lekte jätte bra!

Torsdag: Vi drog ner på Risön trots blåst för att bada. Barnen hade jätte skojigt! Både Måns och Hugo badade som galningar! Syster, Kevin och Emilia kom runt 11-snåret och det blev bad för deras del också.
På em åkte vi upp på 70årskalas hos Fajja. Allt gick väl med buffé och trevligt sällskap. En liten fasäs med blomryckning och en arg farfar var vad som hände under de nästan fyra timmarna vi var där!

Fredag: Hemgång via Sundsvall. Först in på Biltema och sen blev det lunch på IKEA. Gick ett varv i varuhuset och Hugo sprang bort. Vi fick nästan panik... Hugo var borta mellan 5-8 minuter och det kan hinna hända både det ena och det andra... Lyckligtvis hittade vi honom men vi var ganska skärrade... Åkte hem!
Var och åt tårta hos svärmor när vi kommit hem. Hon har slutat arbetet så nu är hon långledig.
18:40 kom Becca med bussen. Hämtade upp henne och sen for vi hem och åt jordnötsringar, drack Coca-Cola och spelade kort och Yatzy när barnen gått och lagt sig.
Thommy byggde ihop grejorna från IKEA med blandat resultat...

Nu vet ni vad vi har gjort denna vecka!!

Återkommer med färska nyheter när jag kommit på några!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0