Lista!


Det första du tvättar i duschen?
- Håret

Gillar du kaffe?
- Japp, dricker tyvärr på tok för mycket... Direkt efter operationen och när jag har varit gravis har jag dock inte gillat kaffe.

Hur mår du just nu?
- Egentligen inte så bra. Har lite för mycket i huvudet och skulle behöva rensa kalendern men får bita ihop ett tag till. 

Vad är sista bokstaven i namnet på personen du har en crush på?
- Y.

Berätta om din senaste dröm.
- Det jag minns att jag drömt sist var att Elli hällde ut en pärlburk med tusen småpärlor och jag fick bara plocka en och en...

Skulle du kunna äta din favoritmat under en hel månad utan att tröttna på den?
- Nej det tror jag inte...

Vad vill du ha just nu?
- Betyg i MaB och lugn och ro...

Har du räknat till 1000 någongång?
- Knappast.

Använder du smileys?
- Ja men inte överdrivet mycket! ;-)

Har du träffat någon kändis?
- Ja

Gillar du keso?
- Yes!

Vilken låt hade du sist i huvudet?
- Måste vara "Kom igångsången" från barngympan, den har en tendens att fastna!

Vilka länder har du besökt?
- Finland, Norge, Tunisien och Mallorca.

Skulle du kunna hoppa fallskärm?
- Aldrig!

Brukar du hyra film?
- Ja men bara på digitalboxen!

Var kommer du vara på lördag?
- På dagen blir det stan och högskoleprovet hela långa dagen...

Har du lockigt hår?
- Lite självfall men det är det lilla... 

Har du gått in i en vägg någongång?
- Vet inte, kan inte minnas att jag gjort det. Rent psykiskt har jag dock sniffat på en men fick hjälp i tid! Då var det iof kanske inte en vägg som jag gick in i utan en vägg som kom ikapp och knuffade mig ur balans ett tag!

Vem höll du senast i handen?
- Elli imorse!

Sover du med Tvn på?
- Nej!

Tycker du att du är gammal?
- Ööö, börjar närma mig "bäst före"...

Är du mörkrädd?
- Ja, löjligt mörkrädd... När vi var på Storhogna sov jag med lyset på för jag fick för mig allt möjligt ensam i ett stort mörkt rum...

Gillar du ditt liv just nu?
- Ja men jag önskar att det lugnar ner sig snart!

Har du någongång valt att ta ett bad istället för att duscha?
- Det har nog hänt både en och två gånger antar jag.

Har du bra syn?
- Ja med linserna i eller glasögonen på!

Var är dina föräldrar just nu?
- Hm. Mamma är i Surahammar hos Becca och pappa är hemma i Sollefteå!

Vad har du på dig just nu?
- Tunika (dock för stor) och jeanstights.

Vad var det senaste du köpte?
- Köttfärs, chili con carnemix, vita bönor, kokt skinka, rostfranska, nyponsoppa och mandelbiskvier.

Hatar du mer än 3 personer?
- Jag hatar inga men ogillar några mer eller mindre.

Använder du sushipinnar?
- Nej men jag vill lära mig! Testade i Ullared med det resultatet att jag sölade ner hela mig och halva bordet. Skvätte soja överallt...

Äger du ett vapen?
- Har en sylvass tunga! 

Gillar du ditt hår?
- Jag älskar mitt hår, särskilt nu när det är kort! 

Hur ofta använder du msn?
- Aldrig, kanske fem ggr per år...

Becca! =)

Min älskade goa Becca är här! Vi har gjort smörgåstårta som vi ska svulla i oss nu! Imorgon åker hon och hundarna hem, det blir tomt! Ville att hon skulle stanna för hon är grym på matte och har hjälpt mig en hel del!!!! Jag insåg att jag faktiskt kan bara jag förstår! =)'

Hemkommen igen!

Nu har jag kommit hem igen från Storhogna och Smith-konferensen. Det var superkul med god mat och trevligt sällskap! Fick ett dubbelrum för mig själv så det var lite lyxigt! Bubblade igår eftermiddag och sen var det trerättersmiddag! Stupade i säng 23 och uppe och pigg imorse klockan sju! =)

Livet leker som vanligt och imorgon ska jag iväg till skolan i stan, Hermods. Fick matteboken idag och kursen kör igång på måndag, pirrig och nervös att jag inte ska klara det... Håll tummarna för mig!

Nu ska jag slappa i soffan med lite fika! =)

Storhogna!

Imorgon åker jag till Storhogna på konferens/utbildning och återkommer på tisdag!

Sjuksköterskeutbildning.

Anmälde mig till MIUNs sjuksköterskeutbildning i Östersund!
Håll tummar och tår för mig, de har inte så många platser...

Lång väntetid dock för att få veta om man kommer in, ända till juli...

Efterlysning!

Har någon sett min städlust?
Den är försvunnen och jag kan inte hitta den!
Om någon har sett den så kan ni väl höra av er!

Over and out!

Tråkigt med snuva...

Snuvan har oss i sitt våld... Elli har haft feber tre dagar (med idag) och Hugo hostar och snorar. Hugge är bjuden på kalas på söndag hos Anton och Viktor så jag hoppas innerligt att han hinner bli frisk. Jag är lite förkyld, hade feber igår eftermiddag men nu är jag feberfri. Känner av huvudet och är lite snorig och tjock i halsen men det går ju att ignorera! =)

Är ledig hela dagen, vet inte vad vi ska hitta på eftersom vi är förkylda. Får bli en innedag med lite städning antar jag. Hade kunnat döda för kaffesällskap men, men, får satsa på att bli frisk först kanske innan någon vågar sig hit...

Dixi, Ludde och Lana mår iaf kanon! Det är som om de alltid bott med oss, ganska fantastiskt! Jag har dem lös ute och det är inga problem, de har träffat grannen tillika "säkerhetschefen" och det gick också bra!

Nu måste jag tända upp i kaminen, jag fryser som bara den!

Vikt och mått efter min GBP.

Hals: -7 cm
Överarm: -7 cm
Byst: -25 cm
Under byst: -7 cm (bara mätt där 2 månader)
Midja jäms med armbågen: -30 cm
Midja: -35 cm
Rumpa: -30 cm
Lår: -20 cm (!!)

Summa: -161 cm!!!
Vikt: -31 kg

Det rör sig! =)

Dixie, Lana och Ludde.

Jag har främmande, tre små vovvar ska bo här i en och en halv vecka. Än så länge går det hur bra som helst! =) Vi har blivit accepterade av vovvarna och nu myser vi som bara den!
Becca och Richard kom upp i fredags kväll och for idag. Becca kommer tillbaka den 23:e för att hämta de små liven igen! Hon och Rischard ska utomlands så därför är vi hundvakt!

Idag har jag inte gjort många knop. Thommy har ont i ryggen efter en skoterlyftning i veckan så han har gått som en krok hela helgen...

Fredagskvällen myste vi med lite cider och badtunna, superhärligt! =)

Har inte så mycket blogginspiration men tänkte slänga ut lite mått och viktnedgång imorgon då det är vägdag! Mår iaf prima och har inga som helst bekymmer förutom de ggr när jag dumpar! Har inga trötthetsbesvär, huvudet hänger med och kroppen är mycket lättare så det är riktigt roligt att skutta omkring! =) Satsar på att springa Vårruset 19 maj så det är dax att börja träna om jag ska fixa det! Får bara hoppas att mitt knä pallar att jag joggar annars blir det att gå de fem kilometerna det handlar om!

Nu ska jag promenixa med vovvarna!

Blä...

Mitt vänstra knä har pajat nu, har väldiga problem att röra mig för det hugger och ilar in under knät. VAD kan det vara? Kan inte komma på att jag gjort illa mig heller.

Ikväll blir det bio i Vemdalen med Hugge och Måns. Vi ska se "Trassel" med Ulrika, Lea, Ola och kanske Jon och Liv också, är inte helt hundra på att alla ska med! =) Roligt ska det bli iaf!

Idag har mamma åkt hem igen, Janne kom och hämtade henne strax efter elva. Vi var ju på badhuset i måndags med syrran och Kevin, stackars Emilia hade feber och var med momma när vi badade. Barnen skötte sig och endast två incidenter av försvinnande kan läggas till listan över bus. Mamma åkte med hem till Rätan efter badet och det har varit så mysigt att hon kom! Igår jobbade jag fm och när jag kom hem hade hon röjt i köket, TACK!!!!

Shit, såg nu att klockan snart är halv fem... Thommy är inte hemma, han lagar skoter. Jag ska duscha, vi ska handla och sen laga mat. Kruxet är att om en timme ska vi fara... =) Bråttom blev det!

Jippiiiiiii!!!!

Bergs kommun erbjuder inte ren distansundervisning utan jag fick ansöka om att få läsa från Östersund och jag fick ett ja idag!!!!!! 21 mars börjar jag läsa matte B på halvfart! Yes! Ett steg närmare min sjuksköterskeutbilding!!

BLOGG Elli har målat sig lite med sin mors...

20110304680 (MMS)

BLOGG Elli har målat sig lite med sin mors smink... Snyggt eller styggt? :-)


Projekt ett.

Projekt ett avklarat på vår projektlista: Städat gillestugan! Det var välbehövligt kan jag säga, tur att sotaren kommer ibland så man får röja ordentligt! =)

Nu väntar duschen och sen sängen. Är lite sugen att sitta uppe och titta på Big Brother men tror jag stupar isäng istället!

BLOGG Hugo vann igen!

20110303669 (MMS)

BLOGG Hugo vann igen!


Läsare?

Vilka är ni som läser?
Har många läsare men har ingen koll på vilka ni är?
Vore roligt om ni visade av er med en kommentar!


Skidtävling, sista etappen!

Ikväll är det dax för skidtävling igen för barnen! Förra veckan "vann" ju Hugge för andra gången, jag la ut en bild på det fina priset han fick men eftersom det var ett smsinlägg och jag hade glömt skriva blogg innan så försvann texten... Måns var lite halvbesviken för han var sjuk men ikväll får han vara med och få en medalj igen!

Har varit på jobbet mellan 7-12 idag och jobbat på kontoret. Mycket att göra och det är alltid lika kul! Imorgon blir det mer kontorsjobb mellan 7-12 men lör och sön blir det vanligt hederligt uskjobb! Är ledig hela nästa vecka utom tisdag kväll. Måndag har vi preliminärbokat på Storsjöbadet med systeryster och småkusinerna! Skulle vara väldigt mysigt om vi kunde komma iväg!
Det var meningen att min andra lillsyster skulle komma upp nästa vecka men hon har fått jobb så det får vi nog lägga på is vilket jag tycker var vääääääääldigt synd. Inte synd att hon fått jobb, det är jag glad över men typiskt att vi inte får träffas och rå om varandra! Får boka in en annan helg när det passar!

Vi har äntligen köpt fälgar till bilen som haft pyspunka sen i höst! Har fått trixa och låna bilar så fort man ska utanför Rätan eftersom jag har haft ett sommardäck fram och det är ju inte så poppis om farbror polisen skulle stoppa mig... Det är ena framfälgen som släppt lack så däcket sluter inte tätt vilket resulterar i konstant pyspunka... Har lämnat in det flera ggr på macken men det gick inte att fixa.

Nej nu ska jag passa på att vila medan Elli sover. Hugge sitter och tittar på nya Pippi-boxen som jag beställde på Ginza. Elli älskar ju Pippi just nu och de två filmerna vi hade var så repiga att de bara hackade. Det positiva med detta var att Elli utökade sitt ordförråd med "ackar"... =)

Dietist!

Idag är det besiktining och besömning hos dietisten i stan men de varnar för att åka på sjukhuset pga vinterkräkan som härjar där... Håller tummarna att man klarar sig, vägrar boka om tiden eftersom man då får vänta två månader på nästa tid. Dietister är ett upptaget folk!

Ikväll är det SmåStjärnorna på skolan, tror jag. Har inte fått någon lapp eftersom Måns varit sjuk men enl rykten så går det av stapeln ikväll! Typiskt eftersom jag då måste stressa hem från stan som vanligt. Hade bokat middagsdejt med syrran men vet inte om vi får hoppa över det och bara ta en fika. Hon jobbar till 14 så det blir lite tajt om tid...

Nej nu ska jag göra mig iordning för att åka och låna svärfars bil. Vi har fortfarande pyspunka på Chevan, nya fälgar kommer idag så det blir någon ordning på däcket!

RSS 2.0