08:20

Pizzasnurrorna är klara! Jag klev upp sju imorse och kom på att jag skulle ju baka till fikat idag. Egentligen har jag tjatat om dessa jä-la pizzasnurror hela veckan men det har inte blivit av att jag bakat...

Idag är sista dagen på skidskolan för Måns. Han tycker att det är skönt... Det tar på krafterna att åka skidor varje dag i fem dagar!
Igår träffade jag på Helena i backen! Det var inte igår vi sågs... Alltid lika trevligt att ses men synd att vi inte hann surra lite!

Nu ska jag äta frukost och göra resten av matsäcken. Idag får jag åka själv! Hugo följde med pappan till staden. De skulle följa med farfar och passa på att köpa lister samtidigt så vi får övervåningen klar! Kusin Liv har iof åkt med Hugo i två dagar men man blir ändå styrd av att han blir trött och kinkig på en gång... Idag blir det nog heldag i backarna!

Skid Ess!

Här åks det skidor för hela slanten! Måns går skidskola denna vecka så det har blivit åtskilliga timmar i backarna. Hugo har åkt i tre dagar och blir duktigare och duktigare!

Nu ska jag käka keso!

Jobbarhelg.

Känns inte som att jag inte gör annat än jobbar...

Ja, jag är gravid för er som undrar! September är det beräknat, gått 14 veckor så det är låååång tid kvar...

Nu ska jag mysa med sambon!

Kram

Mår illa.

I dag mår jag illa... Irriterad på min svenskalärare också, tur att sambon hann ringa och säga att han hade åkt hem... Skulle ha träffat honom i Svensta idag men tydligen drog han hem istället.

Varit på kyrkis idag. Vi började med tårtkalas för Leo på dagis och sen bar det av till församlingshemmet för lunch. Korv och mos men jag åt bara mos. Fixar inte korv, allt med köttfärs, bacon eller pyttipanna... Blir inte mycket kvar som jag kan äta.

Nu ska jag vänta in sambon och se vad det blir för käk... Kan bli intressant!

Sweeny Todd

Var till stan i helgen och kollade på Seeny Todd med syster Becca. Den var skaplig, lite mycket halssnittande bara...
Sov hos mamma, mysigt. Barnen skötte sig faktiskt men Måns fick lite feber på lördag kväll.
Blev ingen barngympa för de små liven idag eftersom de är lite hängiga och snoriga...

Längtar efter Zeunertz "Påskmos" (tydligen kan jag inte uttala påskmust så det blev påskmos istället idag)...

Magsjuk...

Jaha, så har man haft första magsjukan på massor av år... Jag och Hugo har varit dåliga men är bättre idag även om magen är i uppror...

Nu orkar jag inte skriva mer...

RSS 2.0