Snorig med liten touch av rethosta!

Blä, är dunderförkyld... Synd att jag har så mycket möten på jobbet att man får ta sig i kragen och traska dit. Tur att man inte ska vara upp i pensionärerna förrens nästa vecka! =) Måste piggna på innan Tallinresan! Kan inte åka till Estland och vara dyngförkyld!

Idag var det barngympapremiär, det var supermysigt med kanonis! =)
Vi halkade runt som bara den men jag lyckades hålla mig på "fötter"!
Vi bjöd på varm saft, kex och klubba till barnen och så hade jag kaffe till de vuxna. Mycket uppskattat så vi kommer att vara ute fler gånger under vintern!

Nu ska jag fika någonting!

Seg...

Är allmänt seg... Förkylningen har slagit till med rinnsnor och halsont. Jaja, det har kunnat vara värre! =)

Fredagens party blev lyckat, det var mycket trevligt och fröken Stålhands alkoholintag var mycket sparsamt! Nu för tiden vet ju inte riktigt hur mycket man tål i och med operationen plus att jag blev proppmätt av en tredjedels drink...

Idag har jag inte gjort många knop, har mest suttit i soffan och snörvlat men jag fick trevligt besök av Erkki en sväng! Vi surrade om livet och kom fram till en hel del som jag inte tänker ta upp här! ;-)

Nu tjatar Hugge om att han ska låna datorn...


Petter!

Ikväll bär det av på Skalet, vi ska röja till Petter ikväll! Ska bli så kul! =) Vi ska bara hitta någonstans att förparta lite och en chaufför! Det ordnar sig nog!

Städar och donar idag, väldigt välbehövligt och jag undrar om jag ska rycka ner tomtegardinerna idag eller om jag ska göra det imorgon... Kanske blir redan idag, då blir nog gubben glad! =)

Elli somnade redan 10 idag, hon var så trött lillstumpan... Nu ska jag slurpa i mig min TassimoCappuccino innan jag sätter fart igen!

Vabbar!

Idag är jag hemma och vabbar, Elli har haft feber både igår och inatt. Just nu är hon feberfri men man undrar ju hur mycket snor som får plats i en så liten näsa! :-P Hon nyser som en hel karl och det får följder om man säger så! =)
Imorgon blir Thommy hemma och jag får vara hemma på onsdag igen om hon inte slutat snora och hosta vilket jag har svårt att tro!

På fredag bär det av på fest! Ska åka på Skalet med ett gäng härliga brudar för att röja till Petter! Ska bli så trevligt! Vi har dock inte löst hur vi ska ta oss upp dit, skulle behöva en chaufför! Tips mottages tacksamt på någon som gärna skjutsar ett gäng glada brudar!

Idag var det vägdag igen och jag har tappat nästan tre (!!) kg på en vecka... Just nu är det -23,4 kg! =) Ibland går det liiite upp men inget jag oroar mig för eftersom det har med hormonerna att göra.

Just nu bör Erkki ligga nere på op eller iaf nere i slussen innan och vänta på att åka in i opsalen... Pirrigt! Nackdelen är att jag har full arbetsvecka, skulle gärna ha åkt in och hälsat på henne, det kan bli ganska långsamt men hon har ju dator med sig och jag tyckte ändå att tiden gick ganska fort. Det var faktiskt lite skönt att vara där, man behövde ju inte tänka på någonting utan bara vara! Visst saknade jag Thommy och barnen men jag visste ju att de hade det bra!

Nu ska jag försöka hitta igen köket... Det ser hemskt ut här, jag har inte haft någon lust att städa men måste nog innan någon dyker upp och ser eländet... Elle såg visserligen kaoset igår men hon "tillhör" ju familjen och jag vet att hon inte bryr sig märkvärt om jag har kaos! =)

Adios, skitblöja väntar innan köket står på tur! =)

Galant!

Skoterförarbeviset är mitt nu och det gick galant! Alla rätt på provet (som var busenkelt) plus att körningen gick kanon! Nu har jag ont i handlederna och ryggen, måste kurera mig!

Skoterförarbevis!

Imorgon är det provskrivning och uppkörning för förarbeviset! Pirrigt, det är ruggigt blött på sjön och jag måste över innan jag kommer till samlingsplatsen... Jag hatar sjöar och särskilt när det är blött, kommer skrika mig över! =)
Teorin går riktigt bra, är inte ett dugg orolig för morgondagens skriftliga prov utan mer för körningen! Har inte många kilometers skotervana när det gäller att köra själv!

Nu ska jag leta fram lämpliga kläder för morgondagen!

Tallin!!!!

Nu har vi bokat kryssning till Tallin den 4-6 februari!
Min älskade mamma kommer hit och passar barnen, TACK!!
Kommer bli kanon, åker tidigt på fredagen och kommer hem 20:30 på söndagen!
Vi kommer spendera en dag i Tallin (lör) och då har vi bokat in oss på ett Spa!
Känns lyxigt!

Vardag

Igår var man ledig och spenderade några timmar med Erika och Leon! De hade med makaroner och en korvbit och bjöd barnen på lunch! Imorgon är det revykväll igen, första för året och jag ska baka kladdkakor. Undrar när jag ska hinna det... =) Jobbar till tre eller fyra imorgon så då hinner jag efter jobbet så kladdkakan är rykande färsk! Kanske lite optimistiskt men det går nog!

Idag jobbar jag från tolv till halv nio ikväll. Har admintimmar till fyra och en hel del att fixa men det är pappersjobbet som är roligast just nu! =)

Ska lämna iväg småttingarna klockan elva på dagis och sen har jag en "håltimme" innan allvaret börjar!

Elli sitter bredid mig i soffan med korslagda ben och "pratar" i telefon om mat, hon har dragit fram sin Hello-Kittyservis, hon har fickorna på klänningen full av småfat... =)

På fredag klockan halv sju på kvällen ska jag infinna mig på skolan för utbildning, ska ta skoterförarbevis så jag får köra skotern när jag vill!

Skulle behöva barnvakt helgen 4-6 feb... Har tittat på kryssning, skulle vara mysigt men det är lite mycket att vara borta två nätter när man har tre barn... Jaja, vi får se hur vi gör!

Nu ska jag sätta lite fart på "Hugge the man", han har bara kallingar och jag vet hur lång tid det tar för honom att klä på sig... =)

Arbetshelg!

Idag kl. 16 går jag på min arbetshelg. Har långpass både lör och söndag så på två dagar jobbar man 24 timmar! Nice, not... =)

Tänkte uppdatera lite vikt också: -21 kg. Känns lite på vissa kläder men ändå är det inte så att allt är för stort heller. Får se om jag tar mod till mig och provar lite jeans som ligger i garderoben, kanske märks det där att jag tappat några kilon... =)

Nu ska jag strax packa ihop barnen. De ska till farmor´n istället för en timmes dagis. Ska trycka i mig mellis innan också!

BLOGG Idag kom vi äntligen iväg till Katri...

20110109454 (MMS)

BLOGG Idag kom vi äntligen iväg till Katrina, dock hann vi bara åka en timme men spenderade massor med slantar så nu har Måns nya skidor (plus pjäxor och stavar för det köpte jag igår...) och Hugge har ny hjälm och glasögon! Dyrt men helt klart värt det! :-) Nästa investering är nya längdskidor men jag väntar till nästa lön! ;-)


Pigg tjej! =)

Ikväll har vi städat! Jag har städat kök och vardagsrum och Thommy plockar i gillestugan och organiserar i källaren! Sålde volvon idag så kanske det blir ny soffa då! =) Hittat en på Blocket.se som jag VILL ha! Visseligen nästan lika som syrrans men det gör nog inget!

Grabbarna har filmkväll med popcorn och jag tror att jag ska koka mig en kopp kaffe, idag har jag kunnat dricka skapligt mycket utan att tycka att det smakar rävgift! Väntar på Thommys julklapp. En Bosch Tassimo kaffemaskin. Den var slut så jag handlade på "hämta senare", nu är det väl senare? Provat ringa OnOff också men utan resultat, de svarar helt enkelt inte på mitt samtal utan hänvisar till centralnummret och där var det kö, låååååång kö... Jag la på. =)

Imorgon är det arbete igen men sen på lördag blir det nog skidor, utför!

Prommis!

Tog en rask 20 minuters prommis och det rensade skallen och gav lite ny energi!
Nu: sängen!

Dränerad på energi...

Detta är en dag då jag inte har tålamod, ork eller energi... Jag beklagade mig för herr Jonsson på jobbet att jag inte har någon ork och han sa några kloka ord: "Sara. Det är väl inte konstigt om du inte orkar. Du har gjort en stor operation, din mormor har dött, du jobbar 100%, du har fått en ny roll på jobbet, du har ett stort hus och tre barn. Det är konstigt att du orkar?" Han är klok den där Jonsson! =)

Tyvärr blir dagar som denna inte bra. Har legat uppe i sängen ett bra tag för jag orkarhelt enkelt inte med allt tjafs och stök. Får se om morgondagen blir bättre, man kan ju alltid hoppas! =)

BLOGG Barnen pysslar idag och faktiskt är ...

20110103443 (MMS)

BLOGG Barnen pysslar idag och faktiskt är de sams!


Vikten...

Hur går det med vikten då? Jo kanonbra måste jag säga! =) Jag har idag tappat 19,5 kg. Känns skönt men samtidigt tycker jag att det går sakta men det är ju bra så kropp och knopp hänger med! Snart måste jag dock inhandla både byxor och nya BH-ar, allt är för stort... Presentkort mottages tacksamt! ;-)

Annars så går livet i sin lilla lunk. Jobbar jämt tycker jag och hinner inte riktigt med hemma... Thommy har börjat riva tapeten i källaren (TACK) så jag kan börja med tapetseringen någon gång i framtiden! Nackdelen är att det måste till en ny soffa och en ny TV dit ner sen... Får försöka spara lite på slantarna!

Nu ska jag peta i linserna och koka kaffe. Ringa dagis måste jag också plus dietistmottagningen. Kanske ska slå en signa till ONOff och fråga vart Thommys kaffemaskin är när jag ändå är på G med telefonen!

Gott Nytt 2011!!!!

Gott Nytt År alla läsare!!!

Har haft lite bloggtorka på senare tid. Vet faktiskt inte vad jag ska skriva om men jag hittar nog tillbaka snart!

RSS 2.0