PowerWalk!

Måste börja röra dököttet... Inte bra detta! Just nu är det lite extra jobbigt att hålla vikten men det SKA gå, måste sluta stoppa i mig en massa bullar, kakor och godis! Låter väl som jag skenar i vikt men så farligt är det inte men jag vill stoppa det innan det blir too much, rör sig bara om några kilon egentligen!
Har börjat promenera. Förra veckan var jag ut tre ggr, kanske inte mycket men för någon som tar bilen ner på Ica (300 m...) så är det bra! =)
Ikväll var jag ut en sväng men har insett att trots att jag går mycket raskt får jag inte upp vare sig puls eller värme. Jag måste helt enkelt jogga för att det ska hända något... Jobbigt men attans så kul! =) Hela sex lyktstolpar pallade jag innan jag var tvungen att gå en stund!!! Lycklig!!

Jaja. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bli´re sängen!

Lördag!

Idag var en lång dag... För många i klassen är det omtenta på medicin idag. Håller tummar och tår att det går vägen för dem!!! 

Idag ska Hugo åka slalom med Sonny, han har varit klar sen strax före tio... Har egentligen ingen aning om när de kommer, Hugo frågade igår och han meddelade sen att 4 11 skulle de åka. Antar att det är mellan 11 och fyra då... =) Han är iaf redo! 

Måns är på älgjakt som vanligt. Inte många helger som han inte jagat! Att han inte tröttnar på att sitta ute i skogen och göra ingenting! :-P Iof vet jag att jag tyckte att det var ganska roligt att få följa Steffe (Beccas pappa, min fd plastpappa) men varje helg blev det ju inte! Kanske en gång per säsong! 

Funderar på att fördriva dagen med att baka lussbullar eller åka till stan och köpa färg till gillestugan... Har inte bestämt mig riktigt! Vi har fått hem panelen till källaren så det är på g iaf! Kommer bli jättefint!!

Jaja, vi får se vad den här dagen har att erbjuda! =) Å nu for Hugge!!


Lever! =)

Jag lever och mår! Vintern kom och gick!
Idag är det grön gräsmatta och sol!
Elli och jag är hemma och myser idag, är nästan klar med skolarbetet för denna veckan.
Ska in på onsdag och redovisa.
Repetera lite medicin ska jag också.
Medicinkursen kör igång på måndag igen.
Då blir det råplugg igen inför nästa moment...
 

Jihooo!


Tänkte bara meddela att tre veckors väntan är över.

Huvudvärken kom som ett brev på posten eftersom alla spänningar släppte!!
Jag klarade medicintentan!!


RSS 2.0