Tjatigt men jag pluggar!

Börjar bli rätt tjatigt med blogginlägg om att man pluggar men snart är det slut på det! Sitter och gör den individuella diskussionen som hör till rapporten som jag och Ellinor skrivit! Konstaterade att vi lagt ner ungefär 40 timmar bara på konkret rapportskrivning...! Utöver detta så har vi haft seminarium och handledning i stan, tid för opponering och läsning av skolkamraters rapporter och annat smått och gott! Man gör några timmar! ;-)
Ska faktiskt bli lite skönt med sommarlov nu! Inga deadlines och rapporter utan bara jobba och göra det som står på schemat för dagen! 

Jag börjar jobba på fredag, mjukstartar med helgjobb! Jag kommer jobba 100% hela sommaren förutom vecka 27 då jag faktiskt har ledigt en vecka!! Vad vi ska göra då har vi inte planerat än... Förslag? Thommy är ju ledig sju veckor i sommar, han är föräldraledig på Elli, ska bli skönt för barnen! 

Ullaredsresan är bokad till sista helgen i augusti, längtar som en galning!!! Ska bli så kul! Missade ju förra årets resa så jag får insupa lite extra Gekåsatmosfär denna gång!

Nu ska jag fortsätta mitt skrivande på diskussionen istället!

Nu är vår uteplats klar sånär som på en br...

mms_img122524185 (MMS)

Nu är vår uteplats klar sånär som på en bräda som ska inhandlas snarast!!!


En vecka kvar...

En vecka av terminen kvar nu... Fy så fort det har gått. 

Gårdagens solsken är bortblåst, bokstavligt talat. Ute blåser det full storm och regnet hänger i luften. 

Har "pluggat undan" inför helgen och det känns som man är på banan inför måndagens seminarium!


Kan det bli bättre??? Nej, skulle inte tro...

mms_img-11883609 (MMS)

Kan det bli bättre??? Nej, skulle inte tro det!! Fattas bara en stoooor mjukglass!


För andra gången i mitt liv har jag genomf...

mms_img-19628132 (MMS)

För andra gången i mitt liv har jag genomfört Vårruset i Sundsvall!! Jag, Elle, Britt-louise och Terese tog oss igenom loppet även om tiden inte var den bästa men vi är nöjda!! Nu sitter vi i bilen på väg hem, lagom trötta och rosiga!


Arbetat!

Har ju arbetat hela långa dagen och det var sååå kul!! Härligt att träffa "mina" pensionärer igen och ännu roligare är att de blev glada när jag dök upp, de som har lite koll på vem man är iaf och noterat att man varit borta i åtta månader! =) 

Kvällen kommer spenderas i soffan, är rätt slut i luvan efter en heldag ute i hemtjänsten! Ska väl packa en liten väska inför morgondagen också, frågan är vad jag ska ha på mig? Iof är det alltid lika besvärligt när jag ska göra någonting för ingenting jag provar brukar falla i smaken! Slutar nog med samma som vanligt, jeans med linne och kofta! Fryslort som man är!

Nu ska kurera min onda hals och längta efter att klockan blir såpass att man får gå och sova!!

Jobba!

Imöra blir det jobb, 7:30-16 i hemvården.
Har inte jobbat där sen augusti så det ska bli spännande!!! 
Kan behöva lite extra slantar, sommargarderoben gapar tom!

Marias Caféria!

Seg dag idag men fick en snilleblixt, gå på Café! Alltid lika mysigt hos Maria och idag var det folktomt så vi fick ha henne alldeles för oss själva de två timmar vi spenderade där! Hon och Elli läste lite böcker, på deras vis med snabbläddring och knasläsning! =) Gott fika och sen köpte vi med oss surdegsbröd hem som just provats med betyg 5/5!

Annars är det lugnt i det Stålhandska kaoset, Hugo och Elli hoppar studsmatta för glatta livet och Måns och pappan tävlar i rallyspel! Jag ska nog ta någonting proteinrikt för jag skakar i knäna av för mycket kaffe och för lite mat!


Läst blogg!

Har suttit och läst gamla inlägg i bloggen från augusti -08 fram till februari -09 och det var rätt intressant! =) Mycket hinner man glömma med tiden, man kanske skulle ha beställt en "bloggbok"!! Roligt att ha kvar som minne, det står ju ganska mycket som kan vara värt att ha kvar!

Nu ska jag dra i mig tredje koppen kaffe för dagen, magen blir nog jätteglad!

Dagens bullskörd!!!

mms_img123088813 (MMS)

Dagens bullskörd!!!


Bakar!

Idag bakas det bullar, resultatet blev anabolabullar!! Det blev bara 70 bullar på en liter, skulle ju nästan kunnat få ut det dubbla men jag gillar stora bullar! =)

Annars är det lugnt idag, barnen är med kompisar och vi skrotar på här hemma. Man blir inte helt glad av vädret men får hoppas att det ger sig snart med regnandet!

Kvällsfikadax!!!

Igår slängde Thommy ihop världens godaste äppelpaj till "Despetate Housewife´s" som vi mumsade på till kvällsfika! Den åkte även fram imorse en sväng när Elle och jag skrev rapport, man måste ju ha lite åt hjärnan så man kan tänka ordentligt!
Känner att min hjärna börjar bli trög(are) så det kanske är dax för en matsked paj till "Deadliest Catch". Jo, det tror jag nog. Tur man har liten magsäck så det går i max en och en halv, två matskedar och sen är det tvärstopp. Två matskedar kanske låter mycket men om man jämför med en "vanlig" portion äppelpaj så är det liiiiite och det tar minst 30 minuter att få i sig och allt som oftast lämnar jag också... =) 

I vanliga fall brukar jag unna mig en knäckemacka på kvällskvisten, mår bäst på det... De hade mogen mango och honungsmelon förra veckan på Ica så då blev det lite fruktblandning med keso, otroligt gott måste jag säga!!

Vad kvällsfikar ni? Jag hinner ju oftast bälja i mig ett par koppar kaffe under kvällen i soffan också, ej att förglömma...

Letar bilder!

Letade bilder i datorn och det enda jag hittade var detta, taget med Måns ipod! Hm, måste seriöst börja gräva i mobilen efter bilder eller alternativt knäppa lite nya kort... Det dumma är att jag inte kan vara normal på korten utan måste knasa mig. Kanske skulle varit iväg på "lär dig vara någorlunda normal på kort och skippa tvångstankarna om att man måste grimaschera och räcka ut tungan på var enda bild" terapi! Tur att mina barn åtminstonde kan se normal ut på bild även om man ofta får påminna dem...

Ny header...

Måste få fingrarna ur och få till en ny header, denna är ju gräsligt gammal! =) 

Elle, HJÄLP! ;-)
Måste iof ha bilder för att få till en header men det löser sig nog!Pluggar!

Skriver rapport som vanligt, känns som man börjar kunna detta nu. Tråkiga är att vi kört fast på några delar vilket gör att koncentrationen har en tendens att smyga iväg på en massa annat. 

Har fingrar som små prinskorvar, ledvärken kom som ett brev på posten i förrgår. Jaja, jag har ju  i alla fall fingrar! Det finns ju trots allt dem som inte har några så att gnälla över mina känns lönlöst! ;-)

Annars är det nog inget som står på. Ser fram emot måndag nästa vecka för då ska vi ha klassfest! Ska bli mysigt! Vi skiljs ju åt över sommaren så det blir bra med ett litet festligt avslut på vårat första år!

På tisdag är det dax för dop av Estelle. Jag och Erika har planerat in en dag i royalitetens tecken! Har fixat klänning och skor, saknas bara dryck och tilltugg!

Onsdag är det dax för Vårruset i Sundsvall, mitt andra i karriären. Har dock konstaterat att jag ska gå runt i år med tanke på att jag inte är helt kurant! 

30:e maj är det dax för Bergs kommuns stora evenemang för dess anställda. Det blir på Fröjdholmen och Kentucky ska spela, westerntema! Härligt!! På menyn står helgrillad spädgris, hickoryrökta revbenspjäll och en massa annat smått och gott! Ska bli riktigt kul faktiskt och jag hoppas att mina partypolare är lika peppad som jag!!

Nej nu är det hög tid för käk, måste trolla fram nåt innan jag svälter ihjäl!

Helg!

Det är helg och vi gör inte många knop. Passar mest bara på att njuta av att inte behöva stressa en massa med skolan! =) Har rapportskrivning nu några veckor och det är som det är... Tur jag har Elle, min motivation har inte varit på topp men eftersom vi har inbokade dagar när vi skriver så får man det gjort! 

Annars har förkylningar och femte sjunkan avlöst här. Jag har varit ganska risig och nu har det kommit en massa knölar på sidan av halsen och bakom öronen... Kanske måste kolla upp dem men jag misstänker att det är lymfkörtlarna som spökar, har de inte försvunnit till veckan får jag nog ringa HC. Googlade knölar och det ska man INTE göra, huvva, man blir nästan rädd... ;-) 

Nu ska jag mysa ner i soffan med sambon, är skapligt trött!

RSS 2.0