Frulle hos grannen!

För andra dagen i rad har jag hamnat hos grannen lagom i frulletid, ok kanske inte så tidigt men om man tänker sig en lite senare frulle då! Dagens var nybakade fröfrallor med skagenröra! Veronica vet hur man vinner mitt hjärta! ;-)

Annars har dagen bara glidit lite obemärkt förbi. Jobbar 16-21 efter ett byte med Daniel. Vad jag hade glömt var att det är föräldramöte på skolan ikväll, Thommy får gå ensam!

Nu ska jag förbereda maten, fiskpinnar och mos.

Vi plockar lite vinbär, eller jag plockar ...

foto1030 (MMS)

Vi plockar lite vinbär, eller jag plockar och Elli äter upp vinbären... :-)


Svenstavik!

Idag har vi varit lediga. Jag jobbade ju hela helgen så det var välkommet med lite ledig tid! Upptäckte i lördags morse att Elli hade eksem på fötterna så idag bar det iväg till BVC. De vet inte heller vad det är så vi fick hem Tavegyl och Mildison (kortisonkräm) för att se om det hjälper! När vi ändå var i Svenstavik så passade vi på att köpa gympaskor åt pojkarna och sen blev det en sväng på DollarStore. Försöker dock spara lite på slantarna eftersom det kan vara bra att ha dem på Gekås! =) Har sparat ihop ett ganska bra kapital så det går nog ingen nöd... =)

Nu ska jag vidare ut i cyberspace!

Trött i ögonen...

Dagen har spenderats i Östersund. Dock har barnen varit med farmor och farfar heeeela dagen! =) Vi fick hur mycket som helst gjort och nu har vi bestämt att vi ska byta kamin. Vi byter till en täljstenskamin, troligtvis från Contura. Den håller värmen väldigt bra och som det känns så är allt bättre än vad vi har nu! =)  Vi tar i på en gång och köper en rejäl, det blir nog bra!

Imorgon är det arbetsdag till 16:30 plus att det är Anhörigträff med Surströmming. Är ute i hemtjänsten men kommer nog att få rycka in lite inne. Håppas att det blir en mysig dag för våra "panchisar" (pensionärer). Jobbar dubbeltur på söndag och sen ledig igen måndag!

Har unnat mig ett par byxor och en tröja på rea idag, längtar som sjutton till Ullared. Vi åker kvällen den 22 sep och kommer hem lör 25 sep igen. Iof ska jag inte handla så mycket åt mig själv men det är ju alltid kul att handla åt barnen! =)

Nu ska jag sjunka ner i soffan en stund innan jag ska krypa under täcket!

Inte så populär...

Har en väldgt opoppis dotter just nu... Hon har i flera månaders tid kastat av sig blöjan när hon ska sova och sen kissat ner hela sängen mellan en och tre ggr PER kväll... Gissa om vi är less! Har provat ALLT, body, hel pyamas och hel pyamas bakofram... Hon lirkar av sig allting och sen pinkar hon. Har inte ens lakan så att det räcker till när det är som värst. =O Ska tillägga att hon sliter av sig så fort hon gjort nr två också... DET mina kära läsare är inte heller kul. Provat med potträning men hon är inte "pottmogen", hon vill gärna sitta men hon förstår inte riktigt att det är där man ska göra vissa saker.
Igår så pinkade hon ner sista lakanen och fick sova i våran säng, vi trodde iaf att hon skulle sova. Halv sex imorse fick vi nog efter en natt utan sömn. En flaska välling och bädda med vad vi hittade och sen sov hon faktiskt en stund... Idag har hon däremot sovit middag mellan 10:30-14:00. Håll tummarna att natten som kommer fortlöper med mer sömn! =)

Hon har börjat med att hälla ut all mat på bordet när vi äter, inte heller så kul...

Hon klättrar (fortfarande) på allt, har fortfarande stolarna tippade i köket (hon ställer visserligen upp dem själv). Har börjat "slussa" upp dem och vissa dagar fungerar det medan andra fungerar mindre bra och då har jag oftast kaffebönor alternativt vatten över hela köksbänken. Hon styr stolen dit hon vill och sen är sölet i full gång! Klättrar i Tv-bänken och bokhyllan. Hur gör man för att de ska sluta klättra? Hon har ramlat och slagit sig så den metoden verkar inte fungera...

Hon har börjat smita så nu måste man låsa om man ska på toa eller ner till tvättstugan för gud vet vart skruttan är då man kommer tillbaka... =)

Hon har många hyss för sig denna lilla snart tvååriga fröken men hon har ju lärt av en mästare: "Hugge the man". Bådar gott inför framtiden!

Har paltkokning på spisen, kanske lindrar det lite! ;-)

Idag var Måns första dag i andra klass. Jag har varit hemma med en snorig lillfröken och egentligen skulle jag ha jobbat så att följa honom var tyvärr inget alternativ. Han ringde nu på em och ville stanna kvar på fritids så då ska jag kolla in nya lokalerna i em istället! =)

Nu ska jag ta tag i mitt liv och hänga en tvätt så vi har någonting att lägga i Ellis säng inatt... =) Detta blev ett gnällinlägg men det unnar jag er där ute! ;-)

Hoppas på vinst ikväll! :-)

foto1017 (MMS)

Hoppas på vinst ikväll! :-)


Långt emellan gångerna...

Ibland (allt som oftast) blir det långt mellan bloggtillfällerna men jag har faktiskt inte hittat inspirationen att skriva... Det händer så mycket hela dagarna och sen blir det inte av att man sätter sig och knåpar ihop ett inlägg...

Ikväll ska jag cykla bort till barkis med grannen som tänkte jogga, duktigt att jogga måste jag säga!

Elli klättrar på stolen och gnäller, det har varit en lång dag för barnen idag. Dagis mellan 7:15-16:30, jag hade glömt att lämna dagistider så det var spännande imorse om det var någon där tidigt... Kvart i sju ringde jag och Kristina var på plats s det var inga bekymmer alls! =) Strålande sol och utelek nästan hela dagen!

Nu ska jag ta och koka en kopp kaffe... Kanske dumt med tanke på att jag har jordens halsbränna idag, åt grillat kött igår och magen tål tydligen inte det! Jag som alltid har haft järnmage men nu på senaste halvåret har min mage börjat strejka när det gäller viss mat... Inte kul men bara att gilla läget!

Nu ska jag avrunda med: LINA, jag saknar dig också!!!! Pözz!

=) Tack och hej!


Vi gör Hede osäkert! Barnen hittade en lag...

foto0996 (MMS)

Vi gör Hede osäkert! Barnen hittade en lagomt stor häst!


Måste hämta hem Musse, han väntar i en urn...

imgp0900_mindre (MMS)

Måste hämta hem Musse, han väntar i en urna uppe i Hede...


Hugo har lekt med Lea ikväll. De har nog h...

100media_imag024 (MMS)

Hugo har lekt med Lea ikväll. De har nog haft kul... Dagis imorgon, återstår att se om Thommy kan trolla bort konstverket.


Trött...

Idag är jag trött... Trött i kroppen. Jag lever iaf! =)

Nu ska jag mysa med sambon som jag för tillfället träffar ganska sällan tack vare mitt jobb. Självvalt, visst.

Hoppas på fint väder imorgon så mina älsklingar kan åka och bada på barkis, själv jobbar man ju! ;-)

Mina första cupcakes! Någonsin! :-)

foto0992 (MMS)

Mina första cupcakes! Någonsin! :-)


RSS 2.0