Hörsel och smärta!

Pluggar för fullt! Har grupparbete som ska sammanställas imorgon om funktionellt åldrande plus att vi ska köra igång med det andra arbetet om hörsel och smärta. Intressant men mycket att läsa!


Ikväll klockan 19 är det Rätans idrottsförenings årsmöte på Norsgården, du kommer väl! =)

Personlig hygien!

Sitter på skolan, idag är det dax för personlig hygien och metodövning! Vi ska "tvaga" varandra idag, kan vara en bra erfarenhet!

Ikväll är det småtsjärnorna 18:30 och jag kommer med bussen 18:40 så jag får hoppas att det drar ut på tiden innan de kommer igång så jag inte missar så mycket!

Ekar tomt!

Här inne ekar det tomt... Blir långt mellan gångerna numera. Kan iaf glädja er kära läsare att mitt livs första Fx (komplettering innan godkänt) numera är ett E, vår rapport är godkänd!!! Fick reda på det av en slump när jag var in och kollade min studentsida. Klickade in mig på betygen i Ladok och där såg jag E:et. Inväntar nu lärarens respons med kommentarer.
Ska vräka ner mig i soffan en stund, måste hålla mig uppe till BigBrother och utröstningen. Har köpt "Latte macchiatio"-kapslar så jag har nåt att sörpla på medan jag väntar!!

Fuck You?

Hugo har börjat använda lite nya uttryck rätt var det är...
Idag satt Måns och han på soffan och rätt vad det var så säger Hugo "Fuck You"... I våran familj är dessa uttryck inte välkomna, inte andra fula ord heller. Ropade på Hugo och frågade om han visste vad det var han sa till Måns men det visste han inte. Han berättade att han hade hört en del av de större barnen säga så och då har han snappat upp det... Jag förklarade att "fuck you" betyder att någon ska "dra åt helvete", han såg uppriktigt chockad och ledsen ut och sa på en gång förlåt till Måns och att han verkligen inte menade det! Kanske slipper jag fler dagar med detta uttryck. Säkert kommer nya men då får vi ta den diskussionen och ordförklaringen då...

Diverse!

Idag är sambon iväg till Åsarna och åker Ica-loppet. Vi här hemma ska försöka roa oss bäst vi kan!

Angående tummen så är den mycket bättre men jag inser att det behövs en spruta till... Gruvar mig lite och det är inte för sprutan utan för den grymma värken som den är upphov till! Jaja, får se hur jag gör...

Igår var det en pluggapårapportendag. Jag och Elle fick ju Fx på rapporten (som i princip alla andra i klassen) så det var dax att göra kompletteringarna. Kändes riktigt bra när vi skildes åt, vi skickar in den på söndag så vi hinner fundera lite till! Tog iaf lunchpaus och gick med hela Haraldssons till Marias Caféria på gofika! Fick med mig tre bröd hem och de var supergoda! Två surdegsbröd och ett vitlöksbröd för 60:-, det är billigt! Lyxade till det igår kväll med bröd, lufttorkad skinka och pepparsalami framför The Voice. =)

Nu ska jag skriva en handlingslista, klä på barnen och sen ska vi bege oss ner på lillIca!

Kortison...

Har fått kortisonspruta i tummen idag och nu tror jag att jag kommer avlida snart. Vilken värk jag har, det är inte klokt!!! Måste gå och lägga mig så jag slipper eländet!
Imorgon har vi föreläsning i kommunikation, ska bli intressant! Man är ju rätt duktig på att prata men man ska ju göra det på rätt sätt också så det blir nog mycket givande! =)

RSS 2.0