Klippning!

Snart bär det av till frissan, kan bli spännande!!! =)
Har tid 16:30 och har fortfarande ingen aning om hur jag vill ha håret!

Snart!!!!

Snart så bär det iväg till Ullared, torsdag kväll närmare bestämt!! Listan fylls på varje dag! =)

Sista arbetsdagen går av stapeln på onsdag och sen kan jag titulera mig som timvikarie! Har redan ett pass inbokat den 16:e september!
 
Nu ska jag sjunka ner i soffan, har pluggat idag så huvudet är lite överbelastat! ;-)

Strålande sol!!

Strålande sol idag och strålande sol igår. Barnen rastlösa som bara den, önskar att vi kunde åka på badet men, men! =) Funderar på om man skulle åka någonstans där det inte är folk och badar men vart är det?? Jaja, imorgon kan de bada, får hoppas vädret är lika då!

Nu ska jag dra på bikinin och roa barnen! 

Vabbat!

Idag har jag vabbat för första gången på flera år! Elli vaknade inatt och var kinkig och det slutade med att hon kräktes en sväng. Eftersom Thommy är ensam tekniker på grund av att vår käre Jörn är sjuk så var det lite knöligt för honom att vara hemma. Jag fick äran! =)

Strålande sol idag så det har inte varit helt fel! Barnen har lekt hela dagen, Elli är pigg och kry. De är dock isolerade alla tre från andra barn till jag är säker på att de är smittfria! Blir vab för min del imöra också!

Vi har varit ute hela dagen. Jag har tvättat upp all tvätt och klippt gräs. Höll allvarligt på att slita ihjäl mig, självgången är trasig och gräset tjockt... Fått ett välbehövligt träningspass med andra ord! =)

Skolan och Ullaredsresan närmar sig med stormsteg, längtar massor!!!! 

Nu ska tvätten plockas in innan den blir fuktig igen! 

Sommartorka i regnet!

Som vanligt är det tomt på denna blogg... 

Räknar ner nu, bara 14 arbetsdagar kvar innan skolan börjar!! Kvällen den 30:e åker vi även till Ullared och denna gång blir det lite extra spännande och pirrigt, mer än så tänker jag inte avslöja! ;-)

Sommaren har passerat obemärkt, har mest regnat... =( Lite trist är det ju men barnen har nog inte brytt sig så mycket!

Vardagen är tillbaka, Thommys 7-veckorsledighet är slut och detta är hans första arbetsvecka! Lite pyssling gällande hämta och lämna på dagis men det blir bättre när jag börjar skolan! 

Tråkigt nog så har min käre svåger J legat i Umeå denna vecka, bristning på kroppspulsådern... Kunde slutat riktigt illa och vi har varit väldigt oroliga men nu har han piggnat på iaf och blir flyttad till Östersund!! Krya på dig, om du nu skulle se detta!!! =)

Ledig i två dagar och blev lovad kanonväder i helgen men tidigare idag har det varit mulen men nu börjar det spricka upp! 
 
Ska slänga ihop pizzadegen till middagen idag, Thommy ska på RIF´s jubileum. Han har fixat bildspelet så han blev bjuden som tack. Jag anser mig inte ha råd efter min littersturbeställning på 5000:-! Kostar att plugga... :-P
 
Nu avviker jag, får se när jag dyker upp nästa gång!!

RSS 2.0