Nya planer!

Åker till Sollefteå redan imorgon fm! =)
Måste passa på, det skulle vara kanonväder där!

Barkis!

Dagen tillbringades på Barkis eftersom solen sken på förmiddagen! Att det blev duggregn och molningt efter att vi landat på sandstranden hindrade dock inte barnen från att bada i flera timmar!
Har passat på att tvätta undan så nu är det i princip tomt i tvättstugan sånär som på juldukarna(!!)... =)
Morgondagen ska också spenderas på Barkis om solen skiner, det har jag lovat barnen. Erika hade dock ett bra tips och det var att åka till Brånan på ÅVC när man ändå är ledig... Får se hur det blir, hade ju varit bra att bli av med lite bråte!
På torsdag bär det av till pappa i Sollefteå, var läääängesen vi var dit så det är på tiden!
Nu ska jag sjunka ner i soffan och pilla navelludd!

Sol och bad!

Idag har det varit soligt, kvällen blev det kanonväder utan ett moln i sikte! =)
Haft goaste Ida och pysen på besök idag, supermysigt. De blev här från strax efter tolv till ca halv fyra. Hann med två pannor kaffe, bullar, nötter och kallkorv! =)
Kvällen tillbringades med grannen och sen blev det tvättvikning! Har nu landat i soffan efter ett bad i sjön!
Håller tummarna för finväder imorgon också, skiner solen blir det en tur till Barkis!

SEMESTER!!!!!!!

Har börjat min semester och det känna superhärligt! Kan dock inte helt släppa funderingarna på jobbet men det tar väl några dagar innan mitt kontrollbehov tar semester med mig! =)
Gårdagen spenderade jag och barnen på Djungelhuset med Erika, Leon och Elle. Barnen hade en kanondag med massa spring! Gick över förväntan faktiskt! På vägen hem smet vi dock in med fyra barn på Lindex och det var nog inte lika kul för barnen och det märktes, hade fullt sjå att hålla koll på Elli så shopping blev det inte direkt... Köpte dock en baddräkt åt Elli och en klänning till mig!
Sommarplanerna ser ut som så att vi åker till Sollefteå först och sen när Måns fyllt år drar vi ner till Surahammar! Däremellan ska jag prova att vila nerverna så gott det går! =)
Dagen ska tillbringas åt städning, det ser ut som "hej kom och hjälp mig men ingen hjälp kom"... Måste nog ringa poolia och fråga vart "Inga" är!

Käre far!

Min käre far överraskade i eftermiddag!
Han var ute och for längs våra vägar och kikade in!
Vi blev så glada av besöket!
Hoppas på mer besök framöver men nu är det vår tur nästa gång!

Fotboll!

Just nu är det fotboll för hela slanten i den Stålhandska/Gunnarssonska familjen! Fotbollsskolan har startat för året och både Måns och Hugo är med! Hugge har väntat länge på att få spela så lyckan är total nu när han får träna! Måns hade match i Brunflo i lördags så han missade första dagen men det var nog roligare för honom med match! Kevin, Emilia, Philip, momma och Janne kom och hejade! Det var mycket uppskattat! Jag hade även Elli med och hon skötte sig väldigt bra ända till sista halvtimmen då hon blev trött men det är ju förståeligt! Måns lag vann första matchen och förlorade andra. Han var glad ändå och det roliga var att han spelade mot syrrans killes lillebror, Åsmunt (stavning?)!
Nu ligger Elli i sin säng och ropar på mig. Hon är trött men kan inte komma till ro... Ska väl göra en insats och kolla vad hon funderar över!
Nu är det bara fyra arbetsdagar kvar innan semstern och det känns som jag har massor ogjort på jobbet... Det löser sig nog men är lite stressande.
Nu ska jag kolla skruttan! Grabbarna kommer nog hem om en stund, fotbollsskolan slutar 19:00. det tar en stund innan de är hemma för de är i Klövsjö! Kanske kan jag få två tysta minuter om jag har tur!

BLOGG En skolavslutningsfin Elli!

20110610975 (MMS)

BLOGG En skolavslutningsfin Elli!


Snart semester!

Insåg just att jag har sex arbetsdagar kvar till mina fyra veckors ledighet! =)
Känns underbart!

Bloggtorka igen!

Här var det tomt igen, dåligt med uppdateringar! =)
Livet lunkar på och det känns som jag hinner med mig själv och familjen lite mer nu när matten är avklarad! Har två veckor kvar innan jag går på semester och känner mig inte arbetsless än! Det gör mycket att ha administrativ tid som omväxling från vården!
Imorgon är det TupperWare-party hos Erkki, det ska bli sköj! Måste bara komma ihåg att vi ska på semester snart så jag inte förköper mig! Har en tendens att komma hem med en diger summa som ska betalas... Jaja, någon får påminna mig i morgon när mitt köp-begär sätter in!
Måste kolla med Becca när hon har möjlighet att ta emot oss i Surahammar, har planerat att stanna där iaf fyra-fem dagar OM vi får vill säga! ;-) Beror iof lite på hur barnen sköter sig! Funderar att ta en dagstur till Gröna Lund och kanske någon liten utflykt till! Det var så mysigt när vi var ner med husbilen för snart tre år sen! Nu ska vi bara klura ut vart vi ska bädda ner oss där! =)
Nej nu ska jag avrunda och landa i soffan.

SMS-inlägg

20110603953 (MMS)


Matte B

Jag klarade kursen!
Nu är jag supernöjd, har behörighet att söka sjuksköterskeprogrammet!
Har sökt till hösten och hoppas att jag kommer in, kan inte göra så mycket mer än att vänta nu!

RSS 2.0