Fötterna luktar illa...

Mina fötter luktar som en död bäver... Måste fnissa till dem med fotbad och rehabilitering efter helgens spring. Har haft liiiite för tjocka strumpor idag, därav död bäver!

Imorgon ska jag iväg på jobbet igen, har lagt administrativ tid vilket inte är så jävla roligt efter en hel helgs arbete... Hade iof en ganska tuff vecka också, var bara ledig onsdag. Nej nu ska jag sluta gnälla...

Måste kila upp till Hugo, han verkar inte vilja sova ikväll...

Jobbar!

Jobbar i helgen, igen känns det som. Just nu är jag så trött att jag skulle kunna ta ut min semester på 25 dagar bara för att få sova!

Kikar lite på Let´s Dance men har missat hela första timmen så det är lite trist.

Nej nu ska jag dricka lite te.

Första hindret klart...

Varit på banken och nu är första hindret ur vägen, nu ska vi bara hantera nästa... Den som lever får se!
 
Jag har fortfarande inte rökt sen i fredags och det tar på krafterna måste jag säga. Jag är arg och ledsen om vartannat men ska klara det har jag bestämt! Tycker lite synd om min familj men jag hoppas att de står ut!

Nej nu ska jag fara en sväng på byn!Bankärende!

Idag ska man iväg till Svensta för bankärenden. Håller tummarna att det går vägen, man får iof inte hoppas på för mycket!

Hugo har jag precis lagt nu, hoppas att han somnar en stund så han inte blir så grinig i em när han ska vara med farmor och faster!

Pratade med mor, konstaterade att vi inte hade pratats vid sedan förra tisdagen! Det är nästan rekordlänge...

Nej nu ska jag ta mig i kragen och fnissa till lite här hemma. Thommy har kvällskurs ikväll så han anländer väl runt halv åtta-åtta någon gång ikväll! Trist... Iof blir ju han hemma själv när jag jobbar kväll men så tänker man ju inte!Kolbulle

Idag har jag gjort mina livs första kolbullar!!! Bra gick det också!
Var vid kaffekoppen i Böle med svägerskan med familj och eldade o åkte skoter! Vi har haft en jättemysig dag! Man luktar brandrök... Vad trött man blir av att vara ute i skogen! Jag har hunnit sova en halvtimme medans min (ibland) underbara sambo lagade mat. Hugo sover än, friskluft tar hårt på oss som inte är vana friluftsmänniskor!

Nej nu ska jag stöka bort från bordet!

Ma höre´s!

Jag har...

Jag har slutat röka!!!!!!!!! *klappar mig själv på huvudet, duktig kicka*
Har inte rökt sedan igår em klockan 16:00. Det har faktiskt gått bra, hrm, bara några vansinnesutbrott och lite tårar... Går nog fint detta bara jag inte funderar så mycket plus att jag måste sy igen kakhålet annars äter jag så fort jag blir röksugen...

Jag funderar på om jag ska lägga mig för kvällen, allvarligt! Är så otroligt trött. Thommy tyckte att jag kunde gå upp för då kanske han fick sova imorgon istället! :-D

Nu ska jag surfa vidare!

Blåsigt!

Idag blåser det lite lätt ute, stormvarning! Måns var ut en sväng men kom in ganska snabbt efter att han konstaterat att han inte fick luft när det blåste så här mycket! Det dånar i huset och drar kring fönsterna idag...

Ikväll är det arbete igen. Jag har den veckan med tre kvällar i rad men sån tur som man har ibland slipper jag kvällen imorgon! Jag byter med svägerskan som egentligen har utetur imorgon men saknar körkort! Härligt!

Hemkommen från en helg i Sollefteå. Haft det underbart mysigt. Kommer inte ihåg om jag skrev någonting om det eller... Snacka om att hjärncellerna har gått i koma!

Har anmält mig till högskoleprovet den 5 april... Håll tummarna för mig! Ska köra några testprov innan jag ska till stan och göra ett skarpt...
Har även varit till Svensta idag för tio minuters samtal med svenskaläraren, känndes ju kul att åka åtta mil för tio minuter... Jaja, nu är det gjort!

Nej nu ska jag slita mig från datorn och göra någon nytta. Hade tänkt baka idag men det blev inte av lat som man är...

Ciao!

Stressig morgon!

Idag bär det av till Sollefteå. Ska hämta upp sambon i Svenstavik klockan 12, han hade lektioner på fm.
Har packat det mesta men det är väl säkert något som man glömt...

Ska kvittera ut en nyckel på skolan innan jag far och lämna i en brevlåda, får inte glömma!!

Har on i vänster käke, alldeles under örat... Har väl pratat för mycket!

Nej nu ska jag fika och packa in det sista i bilen!

Frusen!

Ikväll sitter jag frusen i soffan. Har haft barngympa idag och jag kände mig inte riktigt upplagd men nu är det gjort!

Pratade med mor idag, det var inte igår så vi surrade en bra stund om allt och lite till!

Imorgon är jag ledig men har hela dagen framför mig planerad: städning på hög nivå! Ska ha vinparty här så det måste röjas!

Nej nu ska jag göra läxa!

Jobbarhelg.

Har jobbarhelg igen... Känns inte som att jag gör annat än jobbar. Denna vecka har varit intensiv med mycket TimeCare, studier och Bergslyft.

Barnen leker Tarzan... Nu ska de svinga sig i en stackars giraff...

På måndag ska jag på skolan men är totalt oförberedd än så länge... Har gjort klart redovisningen som jag ska göra muntligt men annars ligger jag efter med allt det andra.

Konstant trött och fryser som jag vet inte vad. Måste ha fel på min termostat.

Nej nu ska jag surfa vidare!

RSS 2.0