Gott Nytt ÅR!!!!

Gott Nytt År alla nära och kära!

Kram <3

Det har blåst orkanvindar inatt och vi tac...

mms_img-15017121 (MMS)

Det har blåst orkanvindar inatt och vi tackar någon eller något att det blåste åt ett annat håll än mot huset...


God Jul!

Glömde önska alla läsare en God Jul igår så jag får göra det lite i efterskott! =)
Dagen igår var mysig! Alla skötte sig men på kvällskvisten hos farmor och farfar blev det lite stojigt men det lugnade sig när vi kom hem och alla klappar var öppnade. Barnen är så glada och tacksamma för alla presenter!!! Jag fick ett jättefint halsband av sambon, trodde inte mina ögon när jag öppnade paketet!
Nu ska jag sakra ihop lite här, tända upp i kaminen och njuta av resten av juldagen!

Lycklig tjej!!!!

Idag fick vi svaret på läkemedelsberäkningstentan och jag klarade den!!!! Känns så härligt, nu är den ångesten över.
Jaja. Nu är det bara att vänta på resultatet på mikrobiologi och farmakologin. Håll tummarna!

Knäck

Är det någonting som går åt i denna familj så är det knäck... =) Har okat två omgångar förut men ikväll blev det en omgång till, det var totalt slut! Lakritsknäcken som jag provade var suppergod, kan varmt rekommendera den! Koka vanlig knäck på 2 dl och sen i slutet så rör ner 2 msk smör och 10-15 mortlade turkisk peppar (godis). Kan garantera att de är livsfarliga!
Har suttit hela eftermiddagen och kvällen med artikelsökning. Har hittat fyra som man kanske kan använda, gäller bara att bestämma vilken... Plugg hela dagen imorgon då vi ska examinera på tisdag!
Nu ska jag hämta in knäckplåten och sen duka fram fika. Har slarvat med maten idag och då brukar det visa sig på eftermiddagen/kvällen på så vis att jag är konstant sugen och hungrig. Ska se om jag har något proteinrikt för då brukar det ge sig. Kanske ska koka eller steka mig ett ägg till kvällsfika! Ska försöka ge sjutton i knäcken... ;-)

Bakar rullrån! Inte världssnygga men attan...

mms_img-17522325 (MMS)

Bakar rullrån! Inte världssnygga men attans så goda!


Fattat fel...

Hm, insåg idag att vi har sökt fram fel sorts artikel till vår granskning... Vi får göra om och göra rätt men det tar vi på söndag! Nu ska jag ha helg! Ska sjunka ner i soffan efter en totalt gnällfri dag från min sida. Tycker jag varit otroligt duktig! ;-)

Luciafirande hela dagen!

Imorse var vi på dagis för Ellis Luciauppträdande! Där åt vi risgrynsgröt, smörgås, pepparkakor och saffranskaka! Supergott och jättemysigt.
Ikväll är det dax för nästa raid, då är det Måns och Hugo som ska lussa på skolans matsal. Fikaförsäljning och uppträdanden, hoppas att det blir lika mysigt som imorse!
Efter detta är det dax att snöra på sig pjäxorna igen för att ta en tur.
BTW, vem har satt in pengar på mitt konto och märkt insättningen med "Jul"? Har misstanke på Becca men summan stämde inte men kom på nu att hon skulle ge Måns pengar i julklapp plus sätta in för jultidningarna, mysteriet kanske är löst då! =)

Skidåkning från igår!


Artikelsökning!

Letar och letar och letar. Har nu äntligen funnit två artiklar som vi fastnat för. Elle sitter och översätter för fulla muggar medan jag roar mig... Hm, kanske ska fråga om man ska hjälpa till! =)
Ikväll blir det ännu en tur i elljusspåret, hoppas flickorna har bättre lycka med sina skidor!
Nu ska jag tända upp innan jag fryser ihjäl.

Skidåkning!

Var ut med Cilla och Elle för att ta en premiärtur i elljusspåret. Otur dock att brudarna tillslut gick på styltor... Jag hade dock bra glid bitvis, hade lånat skidor av Terese och de funkade kanon! Vi ska prova igen imorgon om vädret tillåter, det var härligt att åka en sväng även om vi saknade spår.

Knäck och födelsedag!

Kokat knäck ikväll men hade tänkt koka två olika sorter men då hade jag inte formar så det räckte, typiskt! Det slog mig nu att jag hade kunnat koka iaf och hälla ut på bakplåtspapper som mormor gjorde ibland... Jaja, har plockat undan iaf så nu struntar jag i det! Skulle kokat knäcken igår men då hade jag ingen sirap istället, aldrig ska det gå bra heller... =)
På fredag fyller Hugge the man sex år!!!! Typiskt att jag har tenta som går av stapeln 14:00. Vi har ända till 19 på oss att skriva men så lång tid ska det ju inte behöva ta! =) Måste handla lite födelsedagspresenter åt honom på fredag, har bara tre smågrejor än så länge...
Nu ska jag sätta mig med gubben i soffan. Skulle städa ikväll men tappade totalt lusten så det blev knäckkokning istället! Får ta nya tag imorgon em! Ska väl fördjupa mig en sista gång i farmakologin och läkemedelsberäkningens värld innan tentan!

RSS 2.0