Just ja!

Fick mikrobiologiboken igår... Hinner använda den en dag, inte väl värt sina 362 kr och så var den inte så superduper heller men sköna sidor iaf! =) Kunde skickat tillbaka den men var tvungen att använda den för några frågor, dyyyra frågor blev det!

Mätt...

Har tagit lunchpaus i pluggandet. Känns rätt ok inför morgondagens tenta men det förutsätter ju att det kommer rätt frågor givetvis! =) Jag kan ju ha pluggat in fel saker och så sitter jag där med långnäsa!
Nej nu ska jag kasta mig in i IgG, IgM, B-lymfocyter m.m.

1:a advent och snö!!!!!

Äntligen kom snön och det lustiga är att med den kom julkänslan! =) Psykiskt, skulle tro det!! 

Har fikat hela dagen vilket resulterade i darriga ben på em... Haft Leon och Erkki här i em på långfika, så mysigt! Det dukades fram lussekatter (deformerade sådana som alla skrattar åt), lussebullar, chokladkolakakor (gudomligt goda, farliga) och kanelsstänger. Har dock världens äckligaste kaffe inhandlat på DollarStore... Köp inte Lyx kokkaffe, det smakar skit. Betalar då hellre 20:- till för riktigt java! Sorry Erkki, tur du spär kaffet med mjölk! =)

Ikväll ska jag landa i soffan med min bit töörkött som jag fick av Jörn för att jag klarade Anatomitentan, tackar! Imorgon är det råplugg som gäller, håll tummarna att kurslitteraturen kommit för annars får jag bekymmer. Har tenta på torsdag ser ni och även om jag kommit långt på åhörarkopior från föreläsningarna och google så känns det som att jag skulle vilja ögna igenom boken också dessutom har den så sköna sidor! Jag älskar att stryka händerna genom böcker som bibeln, FASS, anatomiboken och faktiskt så har jag provsmekt Mikrobiologiboken eftersom jag lånade den på bibblan för några veckor sen och den var najs! Nu låter jag kanske lite galen och konstig men det är så det är. Jag gillar böcker! =) Något jag däremot får gopirr i kroppen av så är det ruggigt brum i form av motorljud och "feta" fälgar! *suck* Nej nu måste jag sluta skriva innan det spårar ur totalt...

Dax att skicka lite ungar till sängen!

Jul!!!

Har julpyntat och bytt gardiner, dukar och satt fram tomtar! Det blir så mysigt när man får pynta lite!
Idag är en halvlat dag. Thommy yrar i att han ska klippa sig men annars har vi inget på kalendern. Funderar på myskväll med saffransbullar och glögg!

BLOGG Köpt julklänning, lägger ut så fajja...

mms_img146844389 (MMS)

BLOGG Köpt julklänning, lägger ut så fajja (och den som är intresserad) ska se!!! Svårt att få en vettig bild dock... Puss!


BLOGG Är så grymt jävla lycklig, klarade a...

BLOGG Är så grymt jävla lycklig, klarade anatomitentan och fick faktiskt ett C... =) Det är härligt att kunna slappna av och koncentrera sig på resten utan att det gnager i bakhuvudet att man eventuellt måste göra omtenta!


Tidig morgon väntar...

Imorgon är det dax att bege sig mot Östersund och Metodövning hela dagen. Bussen går 05:50 så det gäller att komma upp i tid... =) Tänkte faktikt spatsera mot sovrummet för att försöka få lite skönhetssömn!
Dagarna rinner förbi, första advent på söndag men det lär bli utan snö... Saknar snön, det är så gräsligt mörkt ute nu. Julgardinerna åker upp i helgen och diverse pynt också om jag inte kan hålla mig!
Barnen har varit snoriga och hostiga men annars är allt som vanligt här! Pluggandet går bra men jag och Elle saknar två av böckerna till denna kurs så det är lite tungjobbat, har beställt dem men tror jag glömde bocka ur rutan för "snigelpost"...
Kämpar fortfarande på med vikten, har 0,5 kg kvar innan jag kan säga att jag gått ner 50 kg! Segt... Insåg att om jag går ner åtta kilo till har jag halverat (!!) min vikt. Vem vet, kanske till sommaren så... ;-) Närå, är mycket nöjd redan nu!! Får inte bli för mager heller...
Just ja, skulle ju gå och lägga mig! Minnet är bra men kort! Godnatt! <3

BLOGG Dagens verk... Passade på att julbak...

mms_img-17118517 (MMS)

BLOGG Dagens verk... Passade på att julbaka idag! Brände havreflarnen så de är inte med på bilden plus att jag har två limpor i ugnen också! =) Ibland är man effektiv! Nu ska jag sätta mig en stund och pusta ut! Välkommen på adventsfika framöver!


Ny vecka, ny kurs!

Tentan i anatomi skrevs ju i fredags och jag håller tummarna för att det gick vägen! Skrev på nästan alla frågor så vi får se hur långt det räcker, hoppas man blir godkänd iaf så man slipper ha denna kursens omtenta i januari... Känns drygt att plugga om allt!
Imorgon börjar nästa kurs som är klinisk mikrobiologi och farmakologi. Har anmält mig på tre tentor i den kursen så det blir till att hårdplugga igen... =) Tycker att det ska bli spännande, gillar ju läkemedelshantering och beräkning!
Nu ska jag ta och krypa ner i sängen, veckan som kommer är intensiv, många heldagar från 8:30-17.

Dagen D är här...

Idag är det stora dagen D eller egentligen A, Anatomitenta... Detta är första gången vi tentar i sal och det ska bli spännande, håll tummarna att jag har lärt mig rätt saker! =)

RSS 2.0