Byrå!

Har lagat byrån i hallen.
Nu ramlar inte vantarna ut på golvet längre!
Tänk vad spik och trälim kan göra under för en kvinna!

VAB

Idag är jag hemma med VAB (vård av barn), Elli hade hosta och snorade imorse så dagis kändes inte aktuellt. Eftersom Thommy och Jörn skulle kolla videokonferansgrejor mellan Ljungdalen och Svensta kunde han inte vara hemma så därför föll lotten på mig... I vanliga fall brukar vi försöka göra så att Thommy är hemma eftersom man inte behöver sätta in en fysisk person för honom plus att jag förlorar mer på att vara hemma!

Har städat lite under dagen. Johanna och Musse är på väg hit. Musse följde ju Johanna och Daniel hem i söndags så han har haft lite semester! =) Johanna har inga barn hemma den här veckan så han har verkligen kunnat få den uppmärksamhet han behöver!

Palten kokar på spisen, Elli tittar på G-force och Hugo är tyst... Måste gå! =O

Tack!

Måste börja med att tacka... TACK ALLA!!!! Vet inte riktigt vad jag ska skriva än för jag är fortfarande tagen! Inte ens i min vildaste fantasi hade jag räknat med någonting mer efter hårkidnappningen i torsdags...

Att jag skulle bli kidnappad till stan, få åka rälsbuss, shoppa som en galning, stjäla (med mycket hjälp från en nära släkting) på Eastern, ta springnota utan vetskap (trodde någon hade betalat... Haha!), dumpad hemma ensam efter en trevlig stadsresa i tron om att jag skulle få lägga upp fötterna i soffan, bli kidnappad för tredje (!!) gången, hurrad och sjungen för, träffa fler älskade vänner, äta gott, ha trevligt sällskap, dansa barfota, hysa in fyra nattgäster samt somna med ett leende på läpparna trodde jag aldrig när jag makade sminkade mig igår morse för att åka till Sundsvall och köpa värmeljus!!!

Återigen, TACK! Älskar er alla!!!!!

Har tyvärr inte en bild från kvällen men jag hoppas att det dimper ner några så småningom!

Nu sitter...

0-24f8c94b8349a299f46e55351acd504f.png

Nu sitter vi på rälsbussen på väg hem. Har haft en kanondag, tack flickor!


Har fått...

27c4ec0a4a4dd50a9a9074e33c372be3.png

Har fått otroligt god mat och shoppat en massa kläder! Bild kommer sen!


Här är...

0-5437977c6a61bc7701162631bf55a6b9.png

Här är några kidnappare till! Nu är vi i Brunflo. Vad som komma skall har jag ingen aning om...


Nu blir...

3551cd5a31521c2fc5c9eeb7ac5c9370.png

Nu blir det rälsbuss tror jag!


Två av...

0-7531efa086bcde3691bc4c0836971aa8.png

Två av mina kidnappare!


Jag är...

3ab7e8323201848586f71257b9fa4b28.png

Jag är kidnappad! De kom och överraskade...


Tack!

Tack för alla fina kommentarer om mitt hår!! Jag tycker själv att det blev kanon! =)

Bloggen har idag slagit lite rekord med 72 sidvisningar... Inte så mycket men det är mycket för mig, ni unika som varit in är 27 st, inte illa pinkat! =)

Nu ska jag vara social med min familj!

Blev kidnappad...

0-1b25c354f4c8dd6686cf97179b27fbbd.png

Blev kidnappad igår av vänner och mina två svägerskor. Överraskningen var ett välbehövligt besök hos frissan i Vemdalen! Gissa om jag är nöjd! :-)


Leon fyller...

763df01f0771ce828b570ca89a2c3faa.png

Leon fyller ett år idag! GRATTIS grabben! Jag fnulade ihop en liten tårta!


Hugge masserar...

2f3e01087c689c2802bbd7b56e5af5c7.png

Hugge masserar Elle... Han började med händerna men avancerade till ansiktsmassage!


Nu har...

4981ac6c2abbde07b621fbabaa846b51.png

Nu har grabbarna kommit i mål, svettiga och glada efter sina åttahundra meter!


Grabbarna är...

75aeea6e99200700425505327e57491b.png

Grabbarna är startklara! Vi är i åsarna på skidtävling!


Idag har...

692b265e642ca2b1bb064b908779227b.png

Idag har vi varit på skotertur med en massa ömse trevligt folk! Nu är det duschen som gäller och sen jobba kvällen! Vad har ni gjort idag?


Billig vovve...

Min vovve har pinkat på Herman (vår dammsugare/livskvalité)... Är väldigt less på detta beteende från Musses sida, antar att det är någon form av protest. Vad göra? Vi är ut med honom minst sex ggr/dag...

Jobbar hela helgen, den första av tre... Nästa helg har jag visserligen tagit sem både lör och sön. Lördagen kommer att tillbringas i Sundsvall på IKEA och söndagen i Sveg på loppis.

Har fått 100% på jobbet också, börjar 3 maj. Ska jobba ett tag så för att få upp sjukpenning och föräldrapenningen! Härligt! Sen ska jag söka ner till runt 80% medan Elli är liten!

Fick ett positivt besked i veckan, får se vad det leder till i sin tur. Skriver i gåtor, jag vet! Den dagen allt är klart så får ni reda på saker och ting, det lovar jag! =) Blir det inget av det så får ni inget veta heller... =)

Nu funderar jag på att sätta mig i soffan men det är långt dit! ;-)

Djungelhuset!

Imorgon drar vi på Djungelhuset!! Känner någon för att kika in så finns vi där från tiosnåret! =)

Mora Träsk

Dagen tillbringades i sängen fram till tiosnåret! Härligt! =)

Idag var dagen D, barnen har tjatat i två veckor om Mora Träsk och idag var det äntligen dax att se dessa rockande gubbar! =) Vi bytte ut en snorig Elli (hon fick vara hemma med pappa) mot en frisk Lea och for till Åsarna! Barnen var lyriska och de skötte sig exemplariskt under hela uppträdandet! Efteråt bjöds det på korv och godis! Vi var rätt så nöjda faktiskt! =)

Nu är det Wipeout!

Trött!

Är helt slut i kroppen efter dagens pimpeltävling! Kanonväder om det inte vore för att det blåste småspik... Iof var det bara två timmar man fiskade men det kändes i kinderna! Det bästa med denna tävling är att ALLA, barn som vuxna, får pris även om man inte får napp! Jag och barnen hade ingen lycka i år heller men Måns fick småbilar, Hugge stickade strumpor och jag fick teflonbakplåtspapper! =) Vi är helnöjda allihopa! Barnen fick dessutom godispåsar! Lyckan var gjord för både dit och tillbaka fick barnen åka skoter med Jörn! Kul!
Vi har btw köpt skoter!! Vi köpte en igår, en gammal Artic Cat Cheeta, duger fullt åt våra små nöjestripper! Lite småpyssel som byta ruta och fixa dynan som spruckit med för övrigt fullt körbar! =)
Måste fixa en kälke så alla kan åka samtidigt, annars försvinner ju halva nöjet! Jag måste även ta skoterförarbevis, har inget och jag får inte köra "på" körkortet eftersom jag tog det feb -00, de som hade kk innan sista dec -99 behöver inget förarbevis utan för dem räcker det med körkort...

Nu ska jag och Måns slötitta på Melodifestivalen en stund, känns som jag kommer att stupa i säng ikväll. Hade middagssällskap igår. Micke, Leon, Erika och Elle var här och det blev halvsent innan vi kom i säng. Vi körde "Jag har aldrig"-leken och tydligen hade vi gjort ganska mycket! ;-)

Nej nu ska jag slita mig, rumpan har somnat, gjorde en megavurpa utanför affärń igår så min kropp är lite mör...

Dagen tillbringas...

0-7badc1f2ea85a49d4fa10e880295cd25.png

Dagen tillbringas i Böle på fisketävling. Hittade en oidentifierad varelse...


Tack!!

En stoooor eloge till Elle som fixar och donar med min blogg!
Visst blev den fin! Thommy är dock inte med i headern för det fanns inget bra kort.
Ska fota gubben lite mer! =)


Sjuk...

Jag har lyckats dra på mig världens snuva... Inte kul men jag biter ihop!

Nu är det Grey´s Anatomy!

Borta??

Skrev ett ganska långt inlägg igår kväll som verkar vara puts väck??? Kommer inte ens ihåg vad det var jag skrev... Lyssnade iaf på Mozart och mös!

Demensutbildning var det också igår, hela långa dagen tillbringades i Svenstavik. Tre måndagar till ska vi hålla på och det värsta är att det var väldigt intressant! =)

Här var...

652b5d7ab5670e62b0165afedada5a01.png

Här var det minus 30 grader i morse och Hugo frös en aning när vi knallade ner till dagis!


Kamala Beach, Thailand

Någon som har 65 000:- över? Skulle vilja åka med min lilla familj till Kamala Beach i Thailand... Ser ljuvligt ut med palmerna, stränderna och solen!!!

Blåsigt!

Idag är det bara sex grader kallt med det blåser desto mer... Trist!

Vilotteriet i måndags gick sådär, blev ingen vinst med hem... Dock fick vi gott fika och det är ju alltid trevligt med härligt sällskap! Mycket skratt och halvsent för att vara vinlotteri! =)'

Erika sms:sde och bjuppar på fika idag, typiskt att jag just lagt Elli... Får ta det när hon vaknat istället!

Ledig imorgon också, sista lediga dagen innan helgen, sexdagarsledigheten rusade förbi... 

Nu ska jag se på "Familjen Annorlunda", min favoritfamilj är nog Peter och Mirka, vilken är er? 

Väntar...

Sitter och väntar på att bli upplockad av Karolina, det är vinlotteri ikväll i Handsjön. Hoppas på vinst för mitt vinställ gapar tomt...

Dagen har varit skaplig sånär på Hugge, han var bråkig både innan och efter han var hos grannen... Där hade han varit väldigt snäll! Tur det! =)
Barnen har suttit i karantän fyra dagar tack vare magsjukan så de var överlyckliga för att få gå ut och leka med kompis idag!

Nu ska jag ta på mig ytterkläderna och invänta bilen som bör komma vilken sekund som helst!

RSS 2.0