Snörvel!

Här är vi fortsatt förkylda, pojkarna har fortfarande klarat sig så jag håller tummarna! Idag ska Måns på "kalas", Elsa, en klasskompis, har fyllt år. De ska bowla och käka middag, mysigt! 

Själv ska man göra fika på Norsgården idag. När jag tog på mig detta hade jag inte räknat med att jag skulle ha Elli hemma... Får försöka lösa det iaf, hon kanske kan följa med eller så får hon vara med farmor en halvtimme! 

Imorgon ska vi baka tunnbröd, behövs för det är slut i frysen! Svärmor har världens bästa tunnbrödrecept! =)

Får se om jag kör igång renoveringsprojektet i Måns rum också, har köpt både tapeter och färg så nu äntligen ska det bli av! 

Annars så händer inte så mycket, allt rullar på som vanligt!

Sjukstuga...

Här är det förkylning för hela slanten! Elli har haft feber i flera dagar, jag blev förkyld i förrgår och inatt hade Thommy feber... Håll tummarna att pojkarna klarar sig, de ska på kalas på lördag och det vore väl typiskt om de skulle missa det!

Skoldagarna är slut för några veckor framöver, nu är det praktik som gäller i fyra veckor framöver! Kändes så långt till praktik men nu är vi redan där, det är så man blir mörkrädd!

Nu ska jag äta Janssons till lunch och hoppas att jag inte blir allt för dålig, ganska kraftigt för magen! :-P

Länge sen nu! =)

I denna blogg var det väldigt tomt... Har inte så mycket att uppdatera med men skolan går bra och snart är det dax för praktik i Svenstavik! Ska vara fyra veckor på Bergsgården, ska bli intressant men vi har massor att göra dessa fyra veckor! Det är inte bara att vara på praktik utan det ska skrivas rapport, göras livsberättelse, etikuppgift och diverse träffar. Hur ska man lägga upp arbetet??? Jaja, det löser sig nog, det har ju gjort det hittills!

Barnen mår bra, lite småförkylningar har vi dragit med och Måns har lagt till en ful "ovana". Han får nässelutslag i tid och otid... Han går numer på Clarityn eftersom vi inte vet vad som utlöser allergin och HC gör ingenting... Hade hoppats på att få göra pricktest men det fick jag inget gehör för... Vi får kartlägga hans minsta steg och allt han stoppar i sig för att försöka se ett mönster.


Barnen har tagit fram cyklarna, det finns ingen snö kvar nästan så då syns de när de kommer cyklande. Så här tidigt har vi aldrig tagit fram cyklarna, rekordår!

Nu ska jag fortsätta tvätta. Har haft en bak och tvätthelg! Igår blev det bullar, Mazariner och knäckebröd. Knäckebrödet var jag dock lite för frikostig med flingsaltet på så det blev oätligt så jag ska slänga ihop nytt i eftermiddag! Bullarna och Mazarinerna blev i alla fall supergoda, tur det! 


Här är DN:s nya kulturjournalist! Hon e fö...

mms_img987526701 (MMS)

Här är DN:s nya kulturjournalist! Hon e för söt i mommas glasögon! Innan hade hon målat rosa läppstift i hela ansiktet!


Mer pimpling! :-) Hade lagt upp flera bild...

mms_img-43050614 (MMS)

Mer pimpling! :-) Hade lagt upp flera bilder i förra inlägget men det funkade visst inte via mobilen...


Tänkte bjuda på några bilder från pimpeltä...

mms_img-64886302 (MMS)

Tänkte bjuda på några bilder från pimpeltävlingen förra helgen! Strålande sol och blåst men vi hade mysigt i alla fall!


Söndag i smärtans tecken!

Jag har inte ont, jag lovar! =) Arbetar med grupparbetet som handlar om äldre och smärta, inte värre än så! =) Väntar på att alla gruppkamrater ska lägga in sitt så jag kan börja redigera och få allt enhetligt, de har till 17 på sig och sen är det bara att fixa och få det att se snyggt ut!
Hugge är hos farmor, Måns tolkar med Tony, Thommy och Elli drog till Böle för att leta kylarslang. Jag ska passa på att göra klart min del i smärtarbetet nu när jag blev solo!

Främmande!

Idag får vi främmande, mamma och Janne dyker upp! 

Ute blåser full storm och inne städar vi. Anmälde intresse på Smartson om att få vara testperson på en robotdammsugare, håll tummarna!! Nu ska jag ta mig an toan och sen dammsuga!

Äldre och smärta!

Sitter och pluggar med Elle. Vi håller på med ett grupparbete om äldre och smärta, faktiskt väldigt intressant! =) Strålande sol ute och en annan har inget sportlov utan får sitta begravd i böcker och knappa på datorn... Hm, kanske skulle lägga in en motion till MIUN och be dem schemalägga sportlov! 

Nu ska jag ägna mig åt skolan istället för att drömma om skoteråkning, pimpling och solsken!

Lätt nere?

Funderar på om årstiden har någonting med mitt mående att göra... Har ingen lust till någonting. Brukar iof vara så i perioder men denna gång har det suttit i länge. Kanske måste försöka få lite sol på kinderna så känns allt lite lättare även om jag inte kan sätta fingret på vad det är jag känner... 

Är inte deprimerad eller så utan mer att jag känner att jag skulle behöva tanka energi! Skolan är dock fortfarande superkul och den ger massor!!!

Pimpeltävling!

Idag har vi varit på pimpeltävling i Böle! Klent med napp men tur att det är vinst iaf om man har tur! Barnen fick ingen fisk men vann tre godispåsar, en leksaksbil, jaktkeps och en sprattelkanin i trä på dragningen av anmälningslapparna! Jag fick en fin vinst (fick välja på en massa) i form av fodrade arbetshandskar och godis medan gubben valde sig en mössa och så fick även han godis. Farbror Roland fick också pris men det gav han till oss, tunnbröd och ytterligare en jaktkeps så nu har pojkarna var sin! 

Nu ska jag lägga mig och dö i soffan, är hur trött som helst av all friskluft idag!!

RSS 2.0