Trött.

Både Hugo och Elli har "stökat" inatt... Thommy har ont i nacken och min förkylning vill inte ge sig.
Hugo trotsar hela dagarna, vad ska man göra? Finns det någon bra sida om barnuppfostran? Iof biter ingenting på Hugo, just nu är han inne i en period igen då jag inte ens kan lämna honom ensam två sekunder för han hittar på sattyg. Han testar mycket också, han är ganska tröttsam om jag tänker efter... När går det över?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Gumman, Grattis till lilla Ellie!

En liten tjej... myyys...inte utan att vi tanker pa Er alla... fran landet pa andra sidan jordenklotet.

Tiden rusar fram och det gar lang tid emellan... och det ar sa cool att lasa din blogg Sara och det ger oss ett sammanhang har, hur ni lever och har det och ni lever gott och det ar harligt att hora :o) Har i Kina-landet har hosten borjat gora sig gallande och det regnar var och varann dag samt att det ocksa borjar bli lite svalare, mellan 17-22 grader varmt...ratt ok temp fortfarande trots allt.

Orjan jobbar en massa och jag har tiden att plugga kinesiska, trana lite yoga och umgas med en del svenska fruar pa plats...sliter inte direkt ihjal mig ;o)

Snart ar det jul och vi blir kvar har i Asien, aker till Borneo, Linn och en vaninna till henne kommer och ska vara med oss och "fira" jul. Vi ska "tracka" i djungeln...far hoppas att det inte dyker upp nagra spindlar eller annat kryp...usch ja' men det ska bli mysigt trots att jag kommer att sakna familjen, sno, tomtar, och julmaten...och det kommer fler jular...

Allt val har i alla fall, ta hand om Er pa alla satt, vilket ni verkligen verkar gora...

Klappa pa alla barnen fran oss och krama Johanna

Ni finns i vara tankar

Puss och kram Susanne & Orjan

2008-11-04 @ 11:01:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0