Nyäten!

Har just avslutat frukosten (lagom till lunch...) som bestod av havregrynsgröt. Är så ofantligt hungrig på em och kvällen så jag måste grunda med bättre frukost än te och macka.
Jag och Elli låg till 9:45 innan vi behagade vakna. Ammade och mös i sängen innan påklädning. Nu ligger hon och myser i barnvagnen (!!).
Thommy och pojkarna ska åka en sväng på badet och fixa någonting till däcken till min gamla vagn, vi sparade däcken när vi skickade vagnen med grovsoporna. Tänkte byta däck på nya vagnen till mina gamla däck, de är "tublesshjul", man behöver aldrig pumpa dem!
Måns gnäller om godis, han vill köpa lördagsgodis tills momma kommer på onsdag... Vi har försökt få Måns att plocka ihop inne i lekrummet också, det ser inte kul ut där inne. Skulle behöva ett system för att organisera upp alla leksaker i kategorier som: Bilar, Gubbar, Lego, Laga mat-saker, Verktyg m.m.  Tips mottages tacksamt. IKEA hade en bra lösning med backar i träram men den var så väldigt dyr, man kanske skulle snickra ihop en sån själv...

Nej nu ska jag fortsätta ut i cyberspace!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0