...

Igår var det småstjärnorna, det var mysigt. Alla barnen var jätteduktiga och Måns och Elias hamnade på delad fjärdeplats i år igen. De hade satsat på vinst och besvikelsen infann sig men en stooooor chokladpåskhare gjorde ickevinsten lite lättare!  Gott fika och lite spenderande av pengar på diverse lotterier för att bidra till åttans klassresa (Måns kusin Jon går där så då spenderar vi lite extra mycket!) och denna gång fick vi valuta för pengarna eftersom jag gissade rätt åt Måns på antalet godisnappar i en burk!
Jaja, det var våran onsdagskväll!

Babysimmet igår gick kanon också, Elli badade som bara den och så dök hon två ggr. Hann med en fika innan med Elin och efteråt drog vi på DollarStore. När vi var klar där så var vi überhungriga men eftersom klockan var så mycket så var jag tvungen att åka hem, hann köpa en sallad på OK/Q8. Elin hade inte lika bråttom hem så för hennes del blev det bröbua igen. Nästa vecka så prioriterar vi om lite så att vi kan äta efter babysimmet eftersom man blir hungrig av att bada!

Idag så bär det av på en blixtvisit till stan. Ska in med Ulrika och handla färg och tapeter. Måste vara hemma igen innan två så det gäller att vara snabb! :-D

IMORGON FÅR VI NYCKLARNA TILL HUSET!!!!!!!!
 

Kommentarer
Postat av: Lina

Vad skönt att Elli gillar babysimmet nu! Kör försiktigt till stan, det e blixthalt ute!!!! Ha de gött! Pöss!

2009-03-26 @ 08:09:50
URL: http://lollinona.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0