Babysim!

Idag är det dax igen för Ellipluppan att bada! Ska bli så mysigt! Febern är som bortblåst så det är fritt fram för plaskande! Förhoppningsvis hinner vi med fika innan eller efter också! 

Ikväll är det småstjärnorna, Måns och Elias tränade lite igår. Som vanligt så blev Måns sur efter bara fyra minuter...Jaja, de fick ju träna lite iaf, det var lika sist med Måns humör men i skarpt läge så gick det bra. Det är ju inte så konstigt om de inte orkade riktigt igår eftersom de varit uppe tidigt och sen åkt skidor på fjället hela långa dagen! 

Måste handla, glömde köpa bröd igår så frukosten blev lite torftig... Fanns en skiva bröd kvar och jag är fortfarande hungrig! Löser sig nog...

Kommentarer
Postat av: Lina

Hoppas det går bra för killarna på småstjärnorna ikväll! Ludde var oxå på fjällresa igår och han var inte alls på någe vidare humör när han kom hem. Var pest och pina tills han somnade, men det förstår man ju oxå, han gick till skolan kvart över sju och var hemma strax efter fem. En annan skulle vart helt död =) Pöss!

2009-03-25 @ 09:51:17
URL: http://lollinona.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0